Închide meniul

Laszlo Balint, un car de nervi după „U” Cluj – Universitatea Craiova 1-1: „Catastrofal! Cum să faci asemenea greșeli? Am nevoie de jucători!”

Dragoș Vasile Publicat: 24 iulie 2022, 21:28

Laszlo Balint, un car de nervi după „U Cluj – Universitatea Craiova 1-1: „Catastrofal! Cum să faci asemenea greșeli? Am nevoie de jucători!

Laszlo Balint riscă să fie dat afară dacă va pierde derby-ul cu FC U Craiova 1948

Laszlo Balint este antrenorul Universității Craiova / Antena Sport

  • Laszlo Balint, un car de nervi după „U” Cluj – Universitatea Craiova 1-1
  • Antrenorul a cerut jucători conducerii

 

Laszlo Balint a fost un car de nervi după „U” Cluj – Universitatea Craiova 1-1. Oltenii au înregistrat a doua remiză consecutivă în Superligă, iar antrenorul a cerut conducerii noi transferuri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„A fost un meci extrem de dificil, cu un adversar foarte motivat. O primă repriză catastrofală, iar cauza e nivelul de angajament, atitudinea, determinarea, concentrarea.

Laszlo Balint, un car de nervi după „U” Cluj – Universitatea Craiova 1-1

Prima fază fixă e gol. Asta nu poți face dacă ai pretenții la tofeu, pentru că orice adversar poate avea faze fixe cu tine.

Reclamă

În repriza a doua ne-am mai reglat, am dat gol, dar nu a fost suficient. Sunt dezamăgit de primul 11, dar echipa a reacționat a doua repriză. Din păcate, nu am reușit să întoarcem rezultatul și avem doar două puncte în două etape.

Categoric că îmi mai trebuie jucători, iar conducerea știe asta, se lucrează la aest aspect. Din punctul meu de vedere, toată lumea din vestiar trebuie să înțelegă care este greutatea acestui tricou, din toate punctele de vedere. Este un aspect foarte important.

Reclamă

Trebuie să înțelegem ce avem de făcut, de la cel mai simplu antenament, la cel mai greu meci pe care îl avem de jucat. Nu m-aș duce neapărat până la blazare. Probabil că și această deplasare a contat, dar indiferent cu o luăm, nu avem scuze după modul cum am arătat în prima repriză. Nu ne putem ascunde sub nicio scuză.

La pauză am avut o discuție serioasă cu ei la pauză, să ne asumăm toți și să arătăm altfel. Eu pun mare accent pe determinare și toți trebuie să fie la un nivel foarte bun”, a declarat Laszlo Balint pentru Digi Sport.

EXCLUSIV | Laszlo Balint face ”revoluție” totală la Universitatea Craiova

Laszlo Balint face ”revoluție” totală la Universitatea Craiova. Antrenorul vrea să schimbe strategia după plecarea lui Laurențiu Reghecampf și să facă performanță în Bănie. În exclusivitate pentru Antena Sport, tehnicianul pe care mizează Mihai Rotaru a vorbit despre planurile sale.

Reclamă 4 / 0/3

Sezonul trecut, cu ”Reghe” pe bancă, Universitatea Craiova a terminat pe locul 3 în play-off, fiind departe de lupta la titlu dintre CFR Cluj şi FCSB. Totodată, „oltenii” au ratat calificarea în finala Cupei României, fiind eliminaţi de Sepsi, care urma să câştige trofeul.

„Prefer să îi spun stimul. Momentul în care te baţi la obiective importante, există presiune. Trebuie să fii la cel mai bun nivel al tău. Am venit să muncesc de dimineaţă până a doua zi de dimineaţă, până la ultima picătură de sudoare. Mă bucur că am găsit un grup foarte bun, axat pe obţinerea de performanţe.

De aceea, lucrurile au evoluat destul de bine în acest cantonament. A fost lung, dar a venit bine. Era important să ne cunoaştem, să avem discuţii şi să se familiarizeze cu principiile mele. Fiecare antrenor are filosofia lui şi propriile principii. Vor fi schimbări, dar nu radicale, e adevărat. Din punct de vedere al abordării, îmi doresc să vin cu o filosofie care cred că mi se pliază ca stil şi personalitate. E un proces care necesită timp, nu se face peste noapte.

Băieţii sunt receptivi. Rămânem la acelaşi sistem. În funcţie de jucătorii care vor veni, vom avea un sistem de rezervă. Nu contează doar sistemul, ci principiile. E un lot cu calitate. Sunt jucători de calitate care an de an s-au bătut la trofee. Avem nevoie de ceva în plus. Sper ca acest plus să vină din spiritul pe care vreu să îl vedem. Un spirit care ne permite să ne batem şi să luptăm pentru fiecare metru de teren. La sfârşit, să fim capabili să ne uităm ochi în ochi şi să avem ce să ne reproşăm.

Primul mesaj spus în vestiar e că mă bazez foarte mult pe respect. Nu numai pe respectul pentru mine, cât pe cel pentru meserie. Trebuie să dea tot ce au mai bun în fiecare zi şi mă refer şi la ce se întâmplă în afara stadionului”, a spus Laszlo Balint, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova - Rapid
Liga 1 • 28 mart., 14:24
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu
Adrian Mititelu: "Mitriţă e cel mai bun fotbalist român"!
Liga 1 • 21 mart., 21:43
Adrian Mititelu: „Mitriţă e cel mai bun fotbalist român”! Mesaj direct pentru Mihai Rotaru: „Dacă are bani, de ce nu?”
"Mai poate ajunge Alex Mitriţă la EURO 2024?" Edi Iordănescu a răspuns fără să stea pe gânduri: "Trenul e în mers"
AntenaPLAY • 21 mart., 16:05
„Mai poate ajunge Alex Mitriţă la EURO 2024?” Edi Iordănescu a răspuns fără să stea pe gânduri: „Trenul e în mers”
"Poate Universitatea Craiova să câştige titlul?" Răspunsul dat imediat de Valentin Mihăilă
Liga 1 • 20 mart., 13:27
„Poate Universitatea Craiova să câştige titlul?” Răspunsul dat imediat de Valentin Mihăilă
Gigi Corsicanu, propunere în direct pentru Dan Şucu
WTA • 20 mart., 9:23
Gigi Corsicanu, propunere în direct pentru Dan Şucu! Şeful de la Rapid, răspuns fabulos: „Dau eu berea!”