Închide meniul
VIDEO

Laszlo Balint vrea să-l facă uitat pe Laurenţiu Reghecampf la Universitatea Craiova: „Schimbăm ce a fost sezonul trecut!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 26 iunie 2022, 20:45

Laszlo Balint vrea să-l facă uitat pe Laurenţiu Reghecampf la Universitatea Craiova: „Schimbăm ce a fost sezonul trecut!

Laszlo Balint vrea să-l facă uitat pe Laurenţiu Reghecampf la Universitatea Craiova

Laszlo Balint, alături de Nicuşor Bancu / Facebook Universitatea Craiova

Laszlo Balint vrea să-l facă uitat pe Laurenţiu Reghecampf la Universitatea Craiova. Antrenorul a debutat cu un succes clar pe banca oltenilor, scor 4-1 cu Arminia Bielefeld.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Oltenii au făcut spectacol în primul amical al verii cu Arminia Bielefeld. S-a terminat 4-1 pentru gruparea din Bănie. Andrei Ivan a deschis scorul din penalty, Jovan Markovic a reuşit o „dublă” de senzaţie, iar Roguljic a închis tabela pentru olteni. Gabeur a reuşit unicul gol al oaspeţilor.

Laszlo Balint vrea să-l facă uitat pe Laurenţiu Reghecampf la Universitatea Craiova

„A fost un test util, unul reuşit. Starea de oboseală s-a resimţit. Vrem să aducem principii uşor schimbate faţă de ce a fost sezonul trecut. Acest proces necesită timp. Jocul a fost consistent. Reacţia băieţilor a fost foarte bună. Nu ne lăsăm entuziasmaţi de rezultat.

De aici trebuie să plecăm. Îmi doresc să aibă foame de performanţă. Au jucat toţi foarte bine. Îi felicit pentru acest prim test. Băieţii sunt foarte receptivi, este un grup foarte bun. Sper să folosim din plin acest cantonament. Avem nevoie de întăriri, a transmis Laszlo Balint după succesul la scor.

Jovan Markovic, cu gândul la titlu

Jovan Markovic, atacantul în care oltenii îşi pun speranţele, vrea să câştige titlul în Liga 1 cu Universitatea Craiova. Tânărul de 21 de ani a reuşit o „dublă” de senzaţie cu Arminia Bielefeld.

Reclamă

„A fost un meci greu, încercăm să câştigăm fiecare meci. Fiecare campionat eu un nou început. Sperăm să facem un campionat bun. Încerc să mă pregătesc cât mai bine şi să ajut echipa cât mai bine.

Nu mă gândesc la titlul de golgheter, mă gândesc la titlul de campion. Presiune este tot timpul la Universitatea Craiova. Nu mă gândesc la un transfer acum!”, a spus şi Jovan Markovic.

EXCLUSIV | Raul Silva, noul fundaş al Universităţii Craiova, a ajuns în cantonamentul din Austria

Raul Silva, noul fundaş al Universităţii Craiova, a ajuns în cantonamentul din Austria. Reporterul Antena Sport l-a surprins pe fotbalistul brazilian în timpul meciului amical cu Arminia Bielefeld, scor 4-1.

Reclamă 4 / 0/3

Raul Silva este cel mai nou nume prezent în cantonamentul din Austria. Fundaşul brazilian în vârstă de 32 de ani s-a aflat în tribune şi i-a văzut în acţiune pe colegii săi, care au făcut show cu Arminia Bielefeld.

Gustavo, celălalt brazilian din lotul oltenilor, s-a împrietenit rapid cu Silva. Ba mai mult, mijlocaşul a stat alături de el la meciul amical.

„Este un jucător dorit de mai multă vreme. Negocierile nu au fost uşoare. La ora primului meci oficial sper să fie apt din toate punctele de vedere”, a spus Laszlo Balint despre fundaş.

Cine este Raul Silva

Raul Silva este un experimentat fundaş de 32 de ani. Ultima oară la Estoril, fotbalistul are o cotă de piaţă de 1 milion de euro.

Mutarea sa la Universitatea Craiova a fost anunţată de Pedro Sepulveda, de la SIC Noticias. Acesta a transmis că Silva va semna un contract valabil pentru două sezoane cu oltenii.

Estoril, Braga, Maritimo, Figueirense şi Paysandu sunt echipele pentru care a evoluat Raul Silva de-a lungul carierei. Acesta are experienţă şi în cupele europene: are peste 20 de meciuri în Europa League.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
Vezi toate știrile
Citește și