Închide meniul

Laszlo Dioszegi, dezvăluiri incredibile despre cum a ajuns Marius Ştefănescu la FCSB: „Cei de la Rapid au avut dreptate!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 13 iunie 2024, 20:17

Reclamă
Laszlo Dioszegi, dezvăluiri incredibile despre cum a ajuns Marius Ştefănescu la FCSB: „Cei de la Rapid au avut dreptate!

Laszlo Dioszegi, dezvăluiri incredibile despre modul în care Marius Ştefănescu a ajuns la FCSB

Laszlo Dioszegi, la un meci al lui Sepsi / Hepta

Laszlo Dioszegi a venit cu dezvăluiri incredibile despre modul prin care Marius Ştefănescu a ajuns la FCSB. Patronul lui Sepsi Sfântu Gheorghe a recunoscut ce s-a întâmplat la negocieri şi regretă declaraţiile oferite la începutul acestui an.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În momentul în care Ştefănescu a primit acuzaţii dure de la Dan Şucu, Dioszegi a anunţat că niciodată nu îl va lăsa la FCSB. „Îi transmit domnului Becali că eu sunt un secui care dacă zice ceva, nu-și schimbă niciodată părerea. Nici pentru 10 milioane de euro„, spunea conducătorul grupării din Sfântu Gheorghe.

Laszlo Dioszegi, dezvăluiri incredibile despre modul prin care Marius Ştefănescu a ajuns la FCSB

În cele din urmă, Gigi Becali a reuşit să îl transfere pe Ştefănescu la campioana României pentru 1.3 milioane de euro. Laszlo Dioszegi a dezvăluit că nu a avut de ales şi că mijlocaşul de 25 de ani l-a anunţat că se retrage din fotbal dacă nu este lăsat la FCSB. Au fost făcute presiuni şi de staff-ul tehnic.

Vă daţi seama ce nopţi şi ce zile am avut. De vreun an ştim că Ştefănescu vrea să plece de la noi. Noi nu ştiam unde vrea să plece, dar mi-a spus că vrea să plece la o echipă mai mare decât noi. Eu am aşteptat oferte, dar din păcate nu a venit nimic la noi.

Chiar regret şi recunosc că am greşit… nu am crezut tot ce s-a vehiculat în acel moment în presă, despre cartonaşele galbene. Eu trebuia să apăr jucătorul şi să apăr clubul. Noi avem o zicală, primul este clubul, al doilea este echipa de fotbal şi al treilea sunt jucătorii individual.

Reclamă
Reclamă 4

Nu vreau să am îndoieli, dar pot să spun că poate m-am înşelat eu. Nu trebuia să iau apărarea jucătorului şi să fac o astfel de declaraţie. Dacă jucătorul vrea să plece, prin orice mijloace, poate să plece. Noi degeaba avem contract.

Antrenorul m-a implorat să-l las să plece. Jucătorul mi-a spus că dacă nu îl lăsăm să plece la FCSB, mai bine se lasă de fotbal. Vă daţi seama ce simt eu acum în inima mea.

Eu i-aş spune un singur lucru lui Ştefănescu: ‘Nu banii sunt cel mai important lucru în viaţă’. Eu recunosc că am greşit flagrant.

Reclamă

Eu cred că într-un fel cei de la Rapid au avut dreptate, chiar dacă nici ei nu aveau de unde să ştie. Eu nu vreau să acuz pe nimeni… pe mine singur trebuie să mă acuz pentru că am spus câteva lucruri care nu erau la locul lor„, a spus Laszlo Dioszegi la digisport.ro.

Gigi Becali a anunţat cum l-a transferat pe Marius Ştefănescu

Patronul FCSB-ului a recunoscut suma exactă pe care a plătit-o pentru Ştefănescu şi a avut un răspuns pentru rivalii de la Rapid. Dan Şucu şi Victor Angelescu îl acuzaseră pe golgheterul lui Sepsi că nu îşi apără corect şansele cu roş-albaştrii.

Negocierile au fost de durată, nu dure, negocierea e cam de două săptămâni.

1.310.000 euro am plătit pentru Ștefănescu. E problema lor (n.r. – Dan Șucu și Victor Angelescu), fiecare comentează în felul lui ce vrea. Atunci a fost un comentariu urât, care nu se face.

Nu mai există așa ceva (n.r. aranjamente). Poți să mai zici de anumiți conducători, dar de jucători.. Pe vremea când se făceau aranjamente, jucătorii mai rar… fiecare face ce vrea.

Cred că nu mai e nevoie de comentarii, prezentări atunci când vorbim despre Ștefănescu”, a declarat Gigi Becali.

Cine e cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
14:06

Danemarca – Anglia LIVE TEXT (19:00). Selecționata lui Gareth Southgate, cu un pas în optimi. Echipele probabile

14:05

Denis Popescu, în semifinelele probei de 50 m spate, la Campionatele Europene de Înot (20:03, AntenaPLAY)

14:02

„Vor să intre în istoria României!” „Tricolorii” sunt gata de duelul „de foc” de la EURO! Cum vor să o surprindă pe Belgia

13:53

„Uite cine se plânge!” Presa din Albania a răbufnit după ce Serbia a amenințat că se retrage de la EURO 2024!

13:42

Slovenia – Serbia LIVE TEXT (16:00). Primul meci de la EURO 2024 cu Istvan Kovacs la centru! Echipele probabile

13:23

Serbia a amenințat că se retrage de la EURO 2024, după scandalul de la Albania – Croația! Cum ar putea fi afectată competiția

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!” 3 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 4 FotoElena Măţan, momente dramatice în SUA: „Au fost peste 30 de împuşcături! Urăsc ţara asta!” 5 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 6 Germania – Scoţia 5-1! Start spectaculos la EURO 2024. Naţionala lui Nagelsmann s-a distrat în primul meci. „Ploaie” de goluri!
Citește și