Închide meniul

Laurențiu Reghecampf a plecat de la Universitatea Craiova! Anunțul oficial făcut de olteni

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 12 iunie 2022, 20:37 / Actualizat: 14 martie 2024, 17:32

Laurențiu Reghecampf a plecat de la Universitatea Craiova! Anunțul oficial făcut de olteni

Laurențiu Reghecampf nu a câștigat vreun trofeu cu Universitatea Craiova

Laurențiu Reghecampf, în timpul unui meci / Hepta

Laurențiu Reghecampf a plecat de la Universitatea Craiova. Oltenii au făcut anunțul oficial. Reghe a rezistat doar un sezon în Bănie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Clubul Universitatea Craiova și antrenorul Laurențiu Reghecampf au decis, de comun acord, încetarea raporturilor contractuale. Îi mulțumim lui Laurențiu Reghecampf pentru tot ceea ce a realizat la Știința și îi dorim mult succes mai departe”, se arată în comunicatul emis de Universitatea Craiova.

Laurențiu Reghecampf a plecat de la Universitatea Craiova

Laurențiu Reghecampf a ratat toate obiectivele la Univeristatea Craiova în sezonul 2021-2022: oltenii nu au contat în lupta la titlu cu CFR Cluj și FCSB și au fost eliminați în semifinale din Cupa României.

În preliminariile Conference League, Craiova a fost eliminată de Laci, din Albania.

Reclamă

Liviu Ciobotariu este favorit să îi ia locul lui Laurenţiu Reghecampf

Deşi cel mai vehiculat nume a fost cel al lui Mirel Rădoi, favorit să antreneze Universitatea Craiova este antrenorul celor de la FC Voluntari, Liviu Ciobotariu. Acesta poate ajunge la Craiova dacă Mihai Rotaru îi va plăti clauza de reziliere de 50.000 de euro.

Contactat de AS.ro, Liviu Ciobotariu a negat că ar putea să îi ia locul lui Laurenţiu Reghecampf, deşi mai multe surse susţin că acesta are şanse mari să fie pe banca oltenilor.

Ciobotariu tocmai ce şi-a prelungit contractul cu FC Voluntari, iar ilfovenii au au apreciat, în comunicatul oficial, rezultatele bune ale echipei cu el pe bancă.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Laurențiu Reghecampf nu mai e antrenorul Universității Craiova
  • Anunțul oficial făcut de olteni

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 10:00 LIVE VIDEOCalificările Marelui Premiu al Chinei sunt ACUM pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” Vezi toate știrile
Citește și