Închide meniul

Laurențiu Reghecampf are gânduri mari înainte de FC Argeș – Universitatea Craiova! Ce a spus despre șansele la titlu

Cosmin Cioboată Publicat: 22 aprilie 2022, 18:34

Laurențiu Reghecampf are gânduri mari înainte de FC Argeș – Universitatea Craiova! Ce a spus despre șansele la titlu

Laurențiu Reghecampf a anunţat că nu va pleca de la Universitatea Craiova

Laurenţiu Reghecampf, îm timpul unei conferinţe de presă | AS.ro

  • Anunțul lui Laurențiu Reghecampf, înainte de FC Argeș – Universitatea Craiova
  • Ce a spus antrenorul oltenilor despre șansele la titlu

Laurențiu Reghecampf a prefațat duelul dintre FC Argeș și Universitatea Craiova. Antrenorul oltenilor se așteaptă la „un meci de luptă” în etapa a 6-a din play-off-ul Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laurențiu Reghecampf a dat uitării înfrângerea cu Sepsi, din turul semifinalelor Cupei României. Antrenorul oltenilor își concentrează toată atenția asupra meciului dintre FC Argeș și Universitatea Craiova, din play-off.

Laurențiu Reghecampf, cu gândul la locul al doilea, înainte de FC Argeș – Universitatea Craiova

Oltenii își doresc să încheie play-off-ul cel puțin pe locul secund. Următorul obstacol pentru trupa din Bănie va fi deplasarea din Trivale, de luni.

Reclamă

Laurențiu Reghecampf nu se așteaptă la o partidă ușoară pe terenul lui FC Argeș.

„E o partidă foarte importantă, venim după un meci mai puţin inspirat, la Sepsi, sunt sigur că ne va fi greu. Orice eşec lasă urme, este o atmosferă mai apăsătoare, dar mai avem două zile până la meci şi este timp să ne recuperăm şi să reuşim să câştigăm.

Reclamă

Avem probleme de lot, Ivan are o contuzie puternică, mai sunt jucători cu dureri, dar sper ca până la ora jocului să fie pregătiţi. Va fi un meci de luptă şi vom încerca să câştigăm toate punctele. O să analizăm ultimul lor meci de acasă, cel cu FCSB, 100% vor avea aceeaşi reacţie şi cu noi.

Nu cred că vrea Andrei Prepeliţă să mă bată pe mine, ce treabă are el cu mine, nu asta e important pentru un antrenor. El îşi va mobiliza jucătorii pentru meciul cu Universitatea Craiova, iar ei vor face tot ce pot ca să câştige.

Noi avem numai şanse matematice la titlu, avem şansa a treia, obiectivul nostru este să ajungem pe locul doi şi să avem parte de o vacanţă mai lungă.

Reclamă 4 / 0/3

„Reghe” vrea „liniște și pace” de Paște: „Mă bucur de fiecare secundă cu familia”

Băieţii vor fi acasă de Paşte, vor mânca alături de familii, apoi vom avea antrenament şi vom pleca la meci. De Paşte trebuie să stai cu familia, fiecare jucător este profesionist. Îmi doresc să am linişte de Paşte, să pot lucra.

Când văd ce e în Ucraina, mă bucur de fiecare secundă pe care o petrec cu familia, cu echipa, cu apropiaţii şi mă bucur de linişte şi pace.”, a declarat Laurențiu Reghecampf, la conferința de presă.

Universitatea Craiova ocupă locul 3, după primele 5 etape din play-off. Formația olteană se află la 4 puncte în spatele FCSB-ului și la 6 sub liderul CFR Cluj.

Trupa lui Laurențiu Reghecampf merge în Trivale după o serie excelentă de 3 victorii consecutive, cu FCSB, CFR și Farul.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 10:01 Danielle Collins – Elena Rybakina e finala de la Miami 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova - Rapid
Liga 1 • 28 mart., 14:24
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu
Ce a putut spune Bebeto când a fost întrebat dacă îi este dor de tatăl său
Diverse • 27 mart., 9:02
FOTO
Ce a putut spune Bebeto, fiul lui Laurenţiu Reghecampf şi al Anamariei Prodan, când a fost întrebat dacă îi este dor de tatăl său
Adrian Mititelu: "Mitriţă e cel mai bun fotbalist român"!
Liga 1 • 21 mart., 21:43
Adrian Mititelu: „Mitriţă e cel mai bun fotbalist român”! Mesaj direct pentru Mihai Rotaru: „Dacă are bani, de ce nu?”
"Mai poate ajunge Alex Mitriţă la EURO 2024?" Edi Iordănescu a răspuns fără să stea pe gânduri: "Trenul e în mers"
AntenaPLAY • 21 mart., 16:05
„Mai poate ajunge Alex Mitriţă la EURO 2024?” Edi Iordănescu a răspuns fără să stea pe gânduri: „Trenul e în mers”
"Poate Universitatea Craiova să câştige titlul?" Răspunsul dat imediat de Valentin Mihăilă
Liga 1 • 20 mart., 13:27
„Poate Universitatea Craiova să câştige titlul?” Răspunsul dat imediat de Valentin Mihăilă