Închide meniul

Laurenţiu Reghecampf, categoric înaintea derby-ului Universitatea Craiova – FCSB: „Vrem să câştigăm titlul!”. Ce le-a transmis fanilor

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 6 mai 2022, 17:36

Laurenţiu Reghecampf, categoric înaintea derby-ului Universitatea Craiova – FCSB: „Vrem să câştigăm titlul!. Ce le-a transmis fanilor

Laurențiu Reghecampf, mesaj pentru fani înainte de Universitatea Craiova - FCSB

Laurenţiu Reghecampf, categoric înaintea derby-ului Universitatea Craiova - FCSB / Hepta

Laurenţiu Reghecampf, categoric înaintea derby-ului Universitatea Craiova – FCSB. Antrenorul grupării din Bănie asigură că este gata să o scoată din lupta pentru titlu pe echipa lui Gigi Becali. A avut şi un mesaj pentru fani, care s-au grăbit să îşi cumpere bilete pentru duelul din etapa a 8-a a play-off-ului Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antrenorul oltenilor asigură că meciul cu FCSB este cel mai important din acest sezon. În cazul unei victorii, poate continua să spere că va face campioană o echipă din Craiova pentru prima dată după 31 de ani.

Laurenţiu Reghecampf, categoric înaintea derby-ului Universitatea Craiova – FCSB

Suntem sold-out şi mulţumim fanilor. Toată lumea aşteaptă o victorie. E cel mai important meci, după el vom şti multe lucruri. Ne dorim să rămânem cât mai sus. Jucătorii vor fi la un nivel foarte înalt. Avem toţi jucătorii pregătiţi, ne-am pregătit bine, sperăm să câştigăm cele trei puncte.

Jucăm acasă, cu un stadion arhiplin, sper ca suporterii să fie lângă echipă până la final. Întâlnim echipa care a marcat, paralel cu noi, cele mai multe goluri. Poate pune probleme multe, încercăm să nu le dăm ocazia. Sigur va fi un meci frumos. Un egal la CFR – FC Argeş cred că ne-ar mulţumi pe toţi. Am vrea să câştigăm titlul şi meciul de duminică seară, dar nu suntem doar la mâna noastră„, a declarat Laurenţiu Reghecampf, citat de news.ro.

Craiova – FCSB se joacă cu casa închisă

Toate biletele la derby-ul care poate decide titlul în Liga 1 s-au vândut cu 4 zile înaintea marelui meci. Se aşteaptă aproape 30.000 de fani în tribunele arenei Ion Oblemenco, record absolut pentru gruparea din Bănie.

Reclamă

Chiar dacă stadionul va fi arhiplin, Gigi Becali crede că echipa sa nu poate fi oprită de nimeni. În turul din play-off, Universitatea Craiova a câștigat cu 2-0 pe Arena Națională împotriva FCSB-ului. A fost singurul eșec de până acum pentru roș-albaștri în play-off, care, în rest, au legat victorii pe linie.

Gigi Becali vrea o luptă corectă în duelul cu omologul Mihai Rotaru. Becali așteaptă însă ca formația lui Laurențiu Reghecampf să joace cel puțin la fel de agresiv și cu CFR Cluj, pe care o va întâlni imediat după duelul cu FCSB.

Eu vorbesc în contextul în care și noi, și ei joacă cu Universitatea Craiova. De ce să trateze meciul cu CFR mai lejer? Am convenție cu Rotaru să nu mai facem ce s-a întâmplat, o dată a făcut-o el, apoi am făcut-o eu, după am zis să nu mai facem niciodată asta.

Reclamă 4 / 0/3

Să jucăm corect, să facem dreptate. Plus că acolo e un Reghecampf, care e om corect și nu face niciodată așa ceva. Când mergem la Craiova, să își arate ei capacitatea, să jucăm cu o echipă căreia îi dă sângele pe gură. (n.r. râde)”, a spus Gigi Becali, potrivit sport.ro.

Meciul Universitatea Craiova – FCSB are loc, duminică, de la ora 19.30, în etapa a 8-a din play-off-ul Ligii 1. Va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe www.as.ro. Înaintea acestei partide, FCSB este pe locul 2, cu 49 de puncte, iar craiovenii pe 3, cu 45 de puncte.

Recomandări
  • Laurenţiu Reghecampf, categoric înaintea derby-ului Universitatea Craiova – FCSB
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:39 FCU Craiova – Dinamo, LIVE TEXT, 17:30! Duel „de foc” pentru evitarea retrogradării! Echipele probabile 15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:17 LIVE VIDEOLeicester – West Brom se joacă ACUM! Trei meciuri din Championship se văd azi în AntenaPLAY 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:45 LIVE VIDEOBari – Pisa se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele au fost în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar Vezi toate știrile
Citește și