Închide meniul

Laurenţiu Reghecampf, primele explicaţii după Universitatea Craiova – FC Voluntari 1-0: „Ştiam că vom suferi”. Ce le-a promis fanilor înaintea derby-ului cu FCSB

Iulian Focșăneanu Publicat: 30 aprilie 2022, 22:41

Reclamă
Laurenţiu Reghecampf, primele explicaţii după Universitatea Craiova – FC Voluntari 1-0: „Ştiam că vom suferi. Ce le-a promis fanilor înaintea derby-ului cu FCSB

Laurențiu Reghecampf, prima reacţie după victoria obţinută de Universitatea Craiova cu FC Voluntari

AS.ro

Laurenţiu Reghecampf răsuflă uşurat după Universitatea Craiova – FC Voluntari, scor 1-0, din etapa a 7-a a play-off-ului Ligii 1. Antrenorul grupării din Bănie este mulţumit pentru victorie, chiar dacă recunoaşte că jucătorii săi au suferit pentru a 6-a victorie la rând, în campionat, pe teren propriu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ştefan Baiaram a înscris, din pasa lui Marius Constantin, singurul gol al partidei în minutul 7. Reghecampf a dezvăluit că a avut mari probleme de lot, dar se aşteaptă să nu aibă mari probleme şi cu FCSB.

Cum a reacţionat Laurenţiu Reghecampf după Universitatea Craiova – FC Voluntari 1-0

Mulţumiri jucătorilor pentru acest meci, chiar dacă nu a fost plăcut ochiului. Ştiam că vom suferi, au lipsit cei doi fundaşi centrali. Sunt lucruri care astăzi nu au fost de partea noastră. Screciu s-a accidentat ieri, Valerică Găman încă nu este 100% pregătit. I-am mulţumit după meci pentru că nu este uşor pentru un jucător care a stat 5 luni şi vine după o operaţie. Cred că este important să suferim şi noi în anumite meciuri, numai aşa putem creşte. O să învăţăm!

Pentru noi şi în general pentru echipele din play-off cele mai importante sunt punctele. Este foarte important că am câştigat astăzi. Am spus-o că meciul de astăzi va fi şi mai greu decât cel cu FCSB. Dacă pierdeam nu mai conta meciul cu FCSB.

Avem jucători care pot face diferenţa, jucători foarte buni, cu o tehnică foarte bună. Azi nu am avut inspiraţia necesară, dar trebuie să fim mulţumiţi. Am suferit, sunt sigur că lucrul ăsta nu se va mai întâmpla la următorul meci şi vom avea o altă reacţie.

Reclamă

Eu sper să nu fie probleme (n.r. cu FCSB, din cauza accidentărilor). Marius a simţit ceva la gleznă, Baiaram a fost călcat şi sângerează la o unghie. Screciu şi Papp revin„, a declarat Laurenţiu Reghecampf după Universitata Craiova – FC Voluntari 1-0.

Ce spune Reghecampf despre lupta la titlu

16.127 de fani a avut gruparea din Bănie la meciul cu ilfovenii. Reghecampf se aşteaptă la o atmosferă de senzaţie şi în derby-ul cu FCSB, de etapa viitoare. Le-a promis fanilor că se va lupta până la final pentru câştigarea titlului.

A fost superb, am avut peste 15.000 de oameni, cu FCSB vom avea peste 20.000 de fani în tribună. Sper să îi recompensăm cu un rezultat pozitivi. Eu zic că avem maturitatea necesară să ne descurcăm în următoarele partide. Nu suntem la mâna noastră, va fi greu să se mai încurce echipele din faţa noastră. Jucăm până la final şi vom vedea ce se va întâmpla„, a mai spus antrenorul Universităţii Craiova.

Reclamă 4 / 0/3

Cum arată clasamentul în Liga 1:

  1. CFR Cluj 48 de puncte
  2. FCSB 46 de puncte
  3. Universitatea Craiova 45 de puncte

În această etapă, CFR Cluj mai are de jucat cu Farul, în timp ce luni este programat meciul FCSB – FC Argeş.

Ce meciuri mai sunt de disputat în play-off

Etapa a 8-a
Farul – FC Voluntari
FC Argeş – CFR Cluj
Universitatea Craiova – FCSB

Etapa a 9-a
CFR Cluj – Universitatea Craiova
Farul – FC Argeş
FC Voluntari – FCSB

Etapa a 10-a
FCSB – CFR Cluj
Universitatea Craiova – Farul
FC Argeş – FC Voluntari

Nicio echipă din Craiova nu a mai câştigat titlul din 1991. În urmă cu două sezoane, alb-albaştrii au avut cele mai mari şanse. Au încheiat pe locul secund.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Elena Zaharia joacă de la 12:50, live în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull Vezi toate știrile
Citește și