Închide meniul

Leo Strizu, acuzaţii dure pentru Mihai Stoica: „M-a făcut de râs din cauza băuturii! Bă, să te descalţi şi să bei din pantof?!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 12 martie 2023, 19:59

Leo Strizu, acuzaţii dure pentru Mihai Stoica: „M-a făcut de râs din cauza băuturii! Bă, să te descalţi şi să bei din pantof?!

Leo Strizu, noi atacuri la adresa lui Mihai Stoica

Captură Antena Sport

Leo Strizu a făcut acuzaţii dure despre Mihai Stoica. Fostul antrenor din acte de la FCSB a lansat acuzaţii făcă precendent la adresa managerului general de la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Leo Strizu a vorbit despre un episod şocant, care l-ar fi avut în prim plan pe Mihai Stoica. Strizu a acuzat că managerul general de la FCSB ar fi consumat, într-un club din Braşov, alcool peste măsură. Mai mult, fostul antrenor de la FCSB susţine că Mihai Stoica s-ar fi descălţat şi ar fi băut din pantof.

Leo Strizu, acuzaţii dure pentru Mihai Stoica

N-am fost niciodată un sfânt, dar niciodată nu poate să-mi spună mie din prieteni, cunoștințe, că sunt bețiv. A, că pe unde l-am dus pe MM-ul m-a făcut de râs din cauza băuturii, ăsta e un subiect în care aș vrea să intru, să-l vorbesc altădată.

Pentru o confirmare de-a dumneavoastră, vă las un număr de telefon de la băieții de la discoteca la care l-am dus pe Mihai Stoica la Brașov, la „No Problem”, în care ei poate să vă confirme ce putea să facă un om beat. Nu-l dau pe ăla mai rău, vă spun doar că… toată lumea bem, unii se mai îmbată. Bă, dar la un moment dat să nu-ți convină să bei din pahar și tu să te descalți să-ți pui băutura să bei din pantof?! Eu zic că e bine să mă opresc. Dacă e ceva normal… eu n-am văzut până la el”, a spus Leo Strizu pentru prosport.ro.

Leo Strizu a continuat cu atacurile dure la adresa lui Mihai Stoica şi l-a comparat pe managerul general de la FCSB cu un „porumbel voiajor”.

Reclamă

„Nu știu dacă aș găsi un exemplu să fac o asociere. Este un fel de porumbel voiajor care îi aduce lui Pinti lotul de 20 (n.r. – lista), îi mai aduce primul unsprezece și ceea ce mai trebuie să facă în timpul meciului.

Sunteți oameni de presă, dacă mie îmi aduceți o dovadă că eu am dat ceva despre echipă în toată această perioadă sau am menționat vreun nume, acea sursă care comanda articole… eu atunci ridic mâna și spun da, am dat. Singura dată când am spus a fost în dimineața aceea când presa era pe aeroport și am fost sunat, «domnule Strizu, unde sunteți?». Dorm. Când m-ați auzit vreodată în afară de flash-uri și conferință?!”, a mai spus Leo Strizu pentru sursa mai sus citată.

Mihai Stoica l-a criticat aspru pe Leo Strizu

Mihai Stoica l-a criticat aspru pe Leo Strizu. Managerul general de la FCSB a avut cuvinte foarte dure pentru fostul antrenor în acte al Vicecampioanei României. După ce Leo Strizu și-a anunțat demisia de la FCSB, între cei doi a existat un schimb dur de replici.

Reclamă 4 / 0/3

„Unii spun ce visează sau ce ar fi dorit să se întâmple, sunt niște aberații. OK, nu am așteptat un membru al staff-ului care întârzia. Ăsta e stilul meu. Eu am o problemă. Nu am vrut niciodată să mă înconjor de proști, de mincinoși și de impostori. 

Dar cel mai grav mi s-a părut când un angajat al unui club sună jurnaliștii să le dea informații. Nu e vorba de el, nu e vorba de nimeni. Eu am vrut să îl ajut. A luat bani degeaba un an și jumătate. De ce a luat bani degeaba? Nu știa să facă nimic! Omul a trecut printr-o tragedie, mă bucur că l-am ajutat.

Cine îmi reproșează mie? Nimeni! E un om care 10 ani n-a fost în fotbal. El nu știa cine e Olaru. Am vorbit cu Olaru la un antrenament și după m-a întrebat cine e ăsta. Omul, săracul, nu are nicio logică. Chiar mi-e milă de el. El venea să bea cafeaua, pentru asta venea la stadion”, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

Recomandări
  • Leo Strizu a făcut dezvăluiri incendiare despre Mihai Stoica.
  • Fostul antrenor din acte de la FCSB a lansat acuzaţii făcă precendent

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:22 FCU Craiova – Dinamo 1-1! Blănuță, eroul oltenilor! „Câinii” puteau ieși din zona roșie! Au condus până în minutul 90 19:20 VideoCe au scandat fanii FCSB-ului, când a apărut autocarul înaintea derby-ului cu Rapid! Florinel Coman a declanşat isterie 19:05 Motivul pentru care Dan Petrescu nu a ajuns încă la CFR Cluj. De ce nu încearcă să salveze sezonul ardelenilor 18:50 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele de start 18:36 NEWS ALERTSimona Halep s-a retras din turneul de la Madrid! Motivul din spatele deciziei româncei 18:34 Ce notă a primit George Pușcaș, după ce a marcat în Bari – Pisa 1-1! I-a impresionat pe specialiști, după ce și-a salvat echipa 18:17 Marele Premiu de Formula 1™ al Chinei va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, duminică, de la 10:00 18:17 Foto„Cobra” Adrian Ilie a împlinit 50 de ani! Mesajul plin de emoţie primit de la fiica lui, Milana 18:16 “Povestea mea a fost fantastică” Gabrine Muguruza și-a anunțat retragerea din tenis! Anunțul care a surprins pe toată lumea 18:06 „Suntem capabili” Luis Enrique, obiectiv uriaș în ultimul sezon al lui Kylian Mbappe la PSG. Ce le-a transmis jucătorilor Vezi toate știrile
Citește și