Închide meniul

Leo Strizu îl apără pe Mihai Pintilii: „Nu aveți ce să ne reproșați!”+ Întrebarea care l-a amuzat la conferință: „Unde bați?”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 28 ianuarie 2023, 15:10

Leo Strizu îl apără pe Mihai Pintilii: Nu aveți ce să ne reproșați!”+ Întrebarea care l-a amuzat la conferință: Unde bați?”

Leo Strizu s-a amuzat copios de Elias Charalambous

Leo Strizu, în timpul unei conferinţe de presă / AntenaSport

Leo Strizu i-a luat apărarea lui Mihai Pintilii, înainte de FCSB – Farul. Tehnicianul posesor de licență PRO al roș-albaștrilor susține că rezultatele lui Pintilii pe banca echipei au fost excelente, având o singură înfrângere.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB se pregătește de duelul cu Farul. Partida din etapa cu numărul 23 din Liga 1 va fi duminică, de la ora 19:00, în format live text pe AS.ro.

Leo Strizu îl apără pe Mihai Pintilii

Leo Strizu a dezvăluit motivul pentru care a acceptat să fie antrenor la FCSB, acesta fiind reprezentat de Mihai Pintilii. Tehnicianul susține că a făcut o excepție pentru fostul jucător, pentru a-l ajuta să-și construiască un viitor în această meserie.

„În primul rând, eu nu mi-am închiriat niciun fel de licență. Eu ce am făcut, dacă am fost solicitat, am făcut numai pentru club, ajutând clubul, punând și eu umărul pentru formarea ca antrenor a lui Pintilii. Poate dacă era un alt nume, nu cred că mă înhămam. În Pintilii am încredere, de asta spun că mi-a făcut plăcere. În primul rând sunt angajatul clubului, nu puteam să refuz ce mi-a propus patronul.

Nu am făcut-o pentru bani, am făcut-o doar pentru club. Hai să fim sănătoși până în vară și pe urmă vedem dacă merg lucrurile cum trebuie să meargă. Bănuiesc că lucrurile o să meargă spre bine.

Reclamă

În aceste 10 etape nu știu dacă aveți să ne reproșați ceva la rezultate. Din 10 jocuri este un egal în Cupă cu Galațiul și o înfrângere cu CFR-ul care poate fi discutată. Înfrângerea rămâne înfrângere, dar nouă ne-au lipsit două piese importante. Totuși, rămân 8 victorii. Cam ce ați avea să ne reproșați?”, a declarat Leo Strizu, în conferința de presă.

Întrebarea care l-a amuzat pe Leo Strizu la conferință

Leo strizu a zâmbit în momentul în care a primit o întrebare de la unul dintre jurnaliștii prezenți în sala de conferință de la Berceni.

„Nu i-ați văzut pe jucători în pregătirea din Antalya, cum i-ați găsit aici?”, a fost întrebarea jurnalistului, urmată de replica „Unde bați?” a lui Leo Strizu. Ulterior, antrenorul a revenit și a explicat ce discuție a purtat cu Mihai Pintilii, după stagiul de pregătire din Antalya.

Reclamă 4 / 0/3

„Din tot ce am discutat cu Pintilii, echipa s-a pregătit foarte bine, a fost super mulțumit. S-a văzut foarte mult la meciul cu Sibiul, am avut o posesie, dar poate nu spre ofensiv.

Această echipă, Hermannstadt, e foarte bine pusă în teren. Nu întâmplător în ultimele două meciuri cu Farul și cu Clujul au obținut trei puncte”, a mai spus Leo Strizu.

Leo Strizu, îngrijorat înaintea derby-ului FCSB – Farul

Leo Strizu a declarat că următoarele două partide ale FCSB-ului sunt extrem de complicate, însă susține că meciuril cu Farul și CFR Cluj nu sunt decisive în ecuația titlului.

„Urmează două jocuri, nu decisive, dar importante. Primul meci cu Farul, echipă bună, bine așezată, care nu trebuie să ne păcălească cu ultimele rezultate.

Total va fi alt joc decât ca la Sibiu. Farul este o echipă care atacă, m-am uitat la clasament și am văzut că stau cel mai bine la golurile marcate, deci vor veni să joace.

Valențe foarte bune pe partea ofensivă, trebuie să avem grijă deosebită la mijlocașii și atacanții lor.

Va fi un meci total diferit față de cel de la Sibiu. Echipa este bine, vrem doar victoria.

Reclamă

Mai avem un avantaj, câteva piese mai bune decât are Viitorul sau Farul. Au și experiență, dar și valoare mai bună”, a declarat Leo Strizu, în conferința de presă premergătoare partidei FCSB – Farul.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” Vezi toate știrile
Citește și