Închide meniul

Leo Strizu jubilează după FC Voluntari – FCSB 1-2: „Merităm să fim mai sus în clasament!”. Verdict după faultul horror al lui Edjouma: „Nu se impune roșu!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 12 februarie 2023, 22:34

Leo Strizu jubilează după FC Voluntari – FCSB 1-2: „Merităm să fim mai sus în clasament!. Verdict după faultul horror al lui Edjouma: „Nu se impune roșu!

Leo Strizu s-a amuzat copios de Elias Charalambous

Leo Strizu, în timpul unei conferinţe de presă / AntenaSport

Leo Strizu jubilează după meciul FC Voluntari – FCSB 1-2, din etapa a 25-a din Liga 1. Antrenorul principal al vicecampioanei și-a felicitat jucătorii pentru efortul depus și victoria obținută pe terenul ilfovenilor. Malcom Edjouma a marcat golurile FCSB-ului, în timp ce pentru gazde a înscris Marcelo Lopes.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Leo Strizu a venit la interviul de la finalul partidei și a declarat că echipa pe care o antrenează în acte merită să fie mai sus în clasament. După victoria de la Voluntari, FCSB a urcat pe locul 3 în Liga 1, peste Rapid.

Leo Strizu jubilează după FC Voluntari – FCSB 1-2: „Merităm să fim mai sus în clasament!”

Strizu a vorbit și despre faultul horror făcut de Malcom Edjouma asupra lui Igor Armaș, cu talpa pe față. Mijlocașul FCSB-ului a scăpat doar cu galben din partea arbitrului central Radu Petrescu.

Leo Strizu consideră că n-a existat intenție din partea lui Edjouma, iar din acest motiv Petrescu a procedat corect pentru că nu i-a arătat cartonașul roșu.

„Ne-am atins obiectivul, ne interesau cele 3 puncte. Le-am luat, nu a fost ușor. Țin să felicit băieții pentru că au demonstrat că merităm să fim mai sus în clasament, din punctul meu de vedere. Echipa a jucat foarte bine în prima repriză, poate spre final am crezut că suntem deja câștigători. În fotbal te costă relaxarea. Cred că vom avea un final foarte foarte bun.

Reclamă

E adevărat că am avut foarte multe ocazii, dar știți că dacă marcam jumătate din ocaziile pe care le-am avut atunci cred că meciul era rezolvat mult mai devreme. Dar echipa arată foarte bine, își dorește foarte mult, nu rămâne decât să luăm cele 3 puncte în fiecare etapă.

Nu știu ce a fost în trecut, pe noi ne interesează prezentul. Nici nu mă interesează ce a fost în trecut, echipa a demonstrat că are o formă foarte bună și ne interesează numai puntele.

(N.r. – Despre faultul lui Edjouma la Armaș) N-a avut nicio intenție să lovească adversarul. Toată orientarea lui a fost spre minge. E adevărat, a ridicat piciorul peste, la limită, dar roșu nu se impune.

Reclamă 4 / 0/3

(N.r. – Despre Olaru, care va fi suspendat în următoarea etapă) Din punctul meu de vedere, Olaru este inima acestei ehipe, dar avem o echipă bună, un lot bun și cred că oricine va juca în locul lui poate juca la fel de bine cum joacă el de obicei”, a spus Leo Strizu, după FC Voluntari – FCSB 1-2, potrivit digisport.ro.

Malcom Edjouma rămâne cu picioarele pe pământ, după „dubla” reușită în FC Voluntari – FCSB 1-2

Edjouma s-a arătat extrem de bucuros după ce a adus o nouă victorie în contul FCSB-ului. Grație „dublei” sale de la Voluntari, roș-albaștrii au urcat pe locul 3 în Liga 1, peste Rapid.

Francezul rămâne însă cu picioarele pe pământ și anunță că prețul său nu a crescut după evoluțiile strălucitoare din ultima vreme.

„A fost o victorie bună. Am ajutat echipa, a fost un meci dificil, nici nu știu dacă am făcut un meci bun astăzi. Am încercat să-mi ajut echipa și am reușit să fiu la finalizare. E prima mea dublă.

Nu am avut timp să sărbătoresc, toată lumea a venit peste mine. După ce dau un gol, mereu mă gândesc să îl dau și pe al doilea. Am încredere în mine, sunt aici și toată lumea știe ce pot să joc.

Am avut nevoie de puțin timp să mă adaptez. Prețul meu nu se schimbă. Suntem pe drumul cel bun în acest moment, trecem printr-un moment foarte bun. Cel mai important e să luăm cele 3 puncte în fiecare meci”, a spus Malcom Edjouma, după FC Voluntari – FCSB 1-2, potrivit digisport.ro.

Reclamă
Recomandări
  • Leo Strizu jubilează după FC Voluntari – FCSB 1-2
  • „Merităm să fim mai în sus în clasament!”

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” Vezi toate știrile
Citește și