Închide meniul

Leo Strizu, show total la conferința de presă: „Domnul Becali hotărăște! Noi suntem simpli executanți!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 4 decembrie 2022, 13:41

Leo Strizu, show total la conferința de presă: „Domnul Becali hotărăște! Noi suntem simpli executanți!

Leo Strizu, show total la conferința de presă

Leo Strizu, într-o conferință de presă la FCSB / FCSB TV

Noul antrenor de la FCSB, Leo Strizu, a făcut show total la conferința de presă de duminică dinaintea partidei cu CS Mioveni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Strizu a recunoscut că toți oamenii din staff-ul FCSB-ului ascultă și execută toate deciziile patronului Gigi Becali.

Leo Strizu, show total la conferința de presă

„M-a ales patronul, sunt mândru că m-a ales patronul. Eu am venit din mers, Pintilii are rolul cel mai important. Planul secundar este ocupat de mine. Ăsta va fi drumul în continuare. Mă consult cu Pintilii, este deschis, vorbim, analizăm adversarul și jocul, v-am spus care este rolul meu. Sunt deschis. E adevărat că am făcut unele greșeli, nu le pot da pe o bază de emoții, poate am fost eu puțin necontrolat. Nu cred că a primit cineva un telefon. Domnul Becali hotărăște, noi suntem simpli executanți!”, a spus Leo Strizu.

Leo Strizu, izvor de umor involuntar după FC Botoşani – FCSB 2-3

Antrenorul principal din acte de la FCSB a spus că Miculescu a jucat bine în prima repriză, deşi a intrat pe teren în minutul 67, în locul lui Andrei Cordea.

Leo Strizu a fost bulversat după debutul său la FCSB. A uitat că David Miculescu a jucat puţin peste 20 de minute în partida de la Botoşani, câştigată de FCSB cu scorul de 3-2.

Reclamă

„Miculescu a jucat bine în prima repriză„, a spus Leo Strizu.

Leo Strizu, moment uluitor în FC Botoșani – FCSB 2-3: „Cine a dat gol?”

Noul antrenor al roș-albaștrilor a fost surprins de camerele TV în timp ce îl întreba pe secundul său, Mihai Pintilii, cine a marcat primul gol al echipei sale.

Strizu a fost surprins în timp ce îl întreba pe Pintilii „cine a dat gol?”. Răspunsul lui Mihai Pintilii a venit imediat: „Tamm!”.

Reclamă 4 / 0/3

Leo Strizu a fost instalat pe postul de antrenor principal la FCSB în cursul acestei săptămâni și pare că, momentan, are dificultăți când vine vorba de numele jucătorilor săi.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 1-2. David Miculescu a dat lovitura! Florinel Coman, schimbat după ce a deschis scorul 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni Vezi toate știrile
Citește și