Închide meniul

Leo Strizu și-a făcut noțite despre CS Mioveni! Antrenorul lui FCSB a venit cu foile la conferință: „Ți-e mai mare dragul să lucrezi!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 4 decembrie 2022, 14:13

Leo Strizu și-a făcut noțite despre CS Mioveni! Antrenorul lui FCSB a venit cu foile la conferință: „Ți-e mai mare dragul să lucrezi!

Leo Strizu, pus în dificultate la conferința de presă dinaintea FCSB - Petrolul

Leo Strizu, într-o conferință de presă / FCSB TV

Leo Strizu și-a făcut notițe despre CS Mioveni, adversara FCSB-ului de luni din etapa a 19-a din Liga 1. Antrenorul roș-albaștrilor are o manieră inedită de a pregăti partidele.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Leo Strizu a notat mai multe lucruri depsre Mioveni și a venit cu foile la conferința de presă. Spune că se consultă cu Pintilii înaintea meciurilor, dar deciziile lui Gigi Becali sunt cele mai importante.

Leo Strizu și-a făcut notițe despre CS Mioveni

„Mi-am făcut o schițare a Mioveniului și celelalte lucruri pozitive ale echipei ale ultimele două meciuri. Mă consult cu Pintilii. Ne așteaptă un meci greu, echipa are rezultate bune. Din ce am constatat la antrenament, echipa are o dispoziție foarte bună, chiar tratatează meciul serios. Ar fi păcat să facem ceva ce nu dorim la acest meci.

Ne interesează să tratăm ca și cum ar fi orice alt meci cu echipele bune. O să avem același joc de atac. Echipa a stat bine ofensiv, am avut trei goluri. Golurile au fost marcate de toate cele trei compartimente.

M-am bucurat că am început cu victorie, mai ales pentru statisticile care îmi dau încredere pentru viitor. Din punctul meu de vedere, eu am fost prezent la antrenamentele echipei de când a început campionatul. M-a interesat modul de lucru al lui Edi, Dică, Toni. Nu am întâlnit echipă mai disciplinată în timpul antrenamentului.

Reclamă

Cu această echipă ți-e mai mare dragul să lucrezi. Știm cine este mentorul sau cine a impus această disciplină. Nu am vorbit cu Gigi Becali, decizia patronului este cea mai importantă. Ceea ce am văzut la antrenamente, ceea ce am văzut la antrenamente îmi dă mari speranțe. Acest lot va arăta foarte bine și va forma o echipă care va face ambele faze”, a spus Leo Strizu, la coferința de presă de duminică.

Leo Strizu: „Domnul Becali hotărăște! Noi suntem simpli executanți!”

Strizu a recunoscut că toți oamenii din staff-ul FCSB-ului ascultă și execută toate deciziile patronului Gigi Becali.

„M-a ales patronul, sunt mândru că m-a ales patronul. Eu am venit din mers, Pintilii are rolul cel mai important. Planul secundar este ocupat de mine. Ăsta va fi drumul în continuare. Mă consult cu Pintilii, este deschis, vorbim, analizăm adversarul și jocul, v-am spus care este rolul meu. Sunt deschis. E adevărat că am făcut unele greșeli, nu le pot da pe o bază de emoții, poate am fost eu puțin necontrolat. Nu cred că a primit cineva un telefon. Domnul Becali hotărăște, noi suntem simpli executanți!”, a spus Leo Strizu.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Stoica îl apără pe Leo Strizu după ce a încurcat jucătorii de la FCSB

Mihai Stoica îl apără pe Leo Strizu după ce acesta a încurcat jucătorii de la FCSB, la primul meci pe banca roș-albaștrilor, 3-2 cu FC Botoșani. MM susține că Leo va învăța să vorbească în fața camerei, fiind copleșit de emoții la microfon.

„Suntem obligați să avem licență PRO, da? Avem licență PRO! Vreți momente vesele, stați de vorbă cu Leo, care e problema? E imaginea clubului în joc, dar când eu am 200 și ceva de nume și nu pot să aleg un antrenor… e o problemă a școlii de antrenori.

El e produsul școlii naționale de antrenori. Unii care au făcut performanțe prin campionatul nostru n-au trecut examenul. Faceți un colaj, dacă vă plac așa mult chestiile astea, poticnelile de la flash-interviuri, faceți cu Marin Dună, Mișu Ciobanu, că ei sunt antrenorii.

Omul s-a emoționat, n-a fost în viața lui în fața unui microfon. A vrut să spună Tavi Popescu și a zis Miculescu. Când ai emoții se întâmplă. Nu toți sunt ca noi, care știm ce să spunem în fața camerei. Unii se pierd. Și fotbaliștii adevărați își înghițeau vorbele, Paul Scholes nu putea să vorbească și era la Manchester United. Învață oamenii, o să învețe și Leo să vorbească, nu-i problemă. Nu-mi convine, dar asta e situația”, a spus Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

 

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” Vezi toate știrile
Citește și