Închide meniul
NEWS ALERT

Liderul galeriei Rapidului a fost reţinut! Daniel Niculae este singurul care este cercetat în libertate din cei 17 suspecţi

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 14 martie 2024, 19:25

Liderul galeriei Rapidului a fost reţinut! Daniel Niculae este singurul care este cercetat în libertate din cei 17 suspecţi

Se schimbă liderul de galerie la Rapid, după arestarea lui Liviu Ungurean

Fanii Rapidului, în timpul unui meci pe Giuleşti / Hepta

Liderul galeriei Rapidului a fost reţinut pentru 24 de ore, alături de alţi 16 suspecţi implicaţi în dosar. Singurul suspecat care este cercetat în libertate este Daniel Niculae.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În această dimineaţă, Daniel Niculae şi alţi membrii ai galeriei Rapidului au fost ridicaţi de mascaţi şi duşi la audieri. Aceştia au fost audiaţi într-un dosar de constituire a unui grup infracţional organiazat, de folosirea materialelor pirotehnice şi de încălcare a regimului armelor şi muniţiilor.

Update 19:25: 16 din cei 17 suspecţi din dosar au fost reţinuţi. Printre ei se află şi liderul galeriei Rapidului, Livviu Ungurean. Daniel Nicolae este singurul suspecat din dosar care este cercetat în libertatea.

Ştirea iniţială. 

Liderul galeriei Rapidului riscă să fie reţinut

Daniel Niculae a fost audiat timp de două ore la Parchetul din Bucureşti, şi s-a decis ca preşedintele de la Rapid să fie cercetat în stare de libertate. Lucrurile se complică însă pentru liderul de galerie al giuleştenilor.

Reclamă

Conform orangesport.ro, Liviu Ungurean, cunoscut ca „Bocciu”, riscă să fie arestat până la finalizarea anchetei. Acesta se confruntă cu probleme mai mare decât „Nico”, deoarece ar avea strânse legături cu firma de pază de la meciurile giuleştenilor.

În această zi, anchetatorii au pus în aplicare nu mai puţin de 19 mandate de percheziţie în Bucureşti, Ilfov şi Prahova, la membrii galeriei Rapidului.

Sursele judiciare susţin că, începând cu luna septembrie 2023 Liviu Ungurean, zis „Bocciu”, liderul galeriei Rapidului, a iniţiat şi constituit un grup infracţional organizat împreună cu alte 3 persoane, la care au aderat alţi 13 membri ai galeriei, în scopul săvârşirii infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice, experimentarea, prelucrarea, deţinerea, transportul, folosirea sau orice altă operaţiune cu materii explozive, efectuate fără drept.

Reclamă 4 / 0/3

Liderul galeriei Rapidului este acuzat că la meciurile giuleştenilor a coordonat activitatea infracţională de deţinere, transport, introducere şi folosire a materialelor pirotehnice în incinta stadioanelor de fotbal în scopul distrugerii bunurilor şi a suprafeţei terenului de joc, prin aruncarea pe aceasta de articole pirotehnice.

La stadionul din Giuleşti, a fost găsită o cameră secretă de unde s-a confiscat materiale pirotehnice. Aceasta era ascunsă într-una dintre băile arenei celor de la Rapid.

Dan Şucu, mesaj tranşant după ce s-a descoperit o cameră secretă la stadionul din Giuleşti

Dan Şucu a transmis un mesaj tranşant, după ce s-a descoperit o cameră secretă la stadionul din Giuleşti. Acţionarul majoritar de la Rapid a declarat că nu ştia de existenţa acestei încăperi, mărturisind că stadionul aparţine clubului sportiv.

„Suntem chiriaşi aici, preluăm spaţiul cu 24 de ore înainte de meci. Noi păzim stadionul pe perioada meciului. Nu avem niciun fel de cunoaştere despre ce se întâmplă pe perioada în care noi nu suntem aici.

Nici n-am aflat despre ce e vorba. N-am nici cea mai mică idee despre ce e vorba. Acest stadion aparţine clubului sportiv Rapid. Trebuie să vorbiţi cu proprietarul stadionului în ceea ce priveşte firma de pază. Firma noastră de pază nu are legătură cu asta. Noi aducem firma de pază în urma discuţiilor pe care le avem cu jandarmeria, avem între 250 şi 300 de oameni. Nicio firmă de pază nu garantează că nu va exista vreun nedumerit care să arunce cu vreo făclie pe teren. Dacă aş găsi una care mi-ar garanta asta, m-ar salva de la anumite cheltuieli.

Nu păzim stadionul acesta, o zi la două săptămâni ne aparţine, în ziua aia luăm toate lucrurile în primire”, a declarat Dan Şucu, la conferinţa de presă.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:22 Mohamed Salah şi Jurgen Klopp, conflict aprins în timpul meciului! Liverpool, OUT din cursa pentru titlu 17:15 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare 16:39 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A 15:59 LIVE VIDEOBlackburn – Coventry se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Hull City – Ipswich (22:00)! Spectacol în Championship 15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal Vezi toate știrile
Citește și