Închide meniul

FC Argeș – Universitatea Craiova 0-4. Laurențiu Reghecampf l-a „demolat” pe Andrei Prepeliță! Oltenii pun presiune pe FCSB

Antena Sport Publicat: 25 aprilie 2022, 19:40

Reclamă
FC Argeș – Universitatea Craiova 0-4. Laurențiu Reghecampf l-a „demolat pe Andrei Prepeliță! Oltenii pun presiune pe FCSB

FC Argeș - Universitatea Craiova, în etapa a 6-a din play-off

FC Argeș – Universitatea Craiova 0-4. Laurențiu Reghecampf a bifat o victorie categorică împotriva lui Andrei Prepelița. Oltenii au ajuns la patru succese consecutive și visează chiar și la titlu!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Universitatea Craiova a controlat meciul cu FC Argeș de la început până la final. Oltenii au deschis scorul în minutul 22, prin Alexandru Crețu, care a marcat cu un șut la colțul lung din interiorul careului, după ce mingea a sărit cu noroc la el.

La pauză s-a intrat cu avantaj minim pentru Universitatea Craiova, dar echipa lui Laurențiu Reghecampf s-a dezlănțuit în partea secundă. Markovic a făcut 2-0 în minutul 55, cu o reluare sub bară din interiorul careului.

În minutul 62, Alexandru Crețu a făcut „dubla” a prins un șut bombă de la marginea careului, care a lovit bara transversală și a ricoșat în poartă. După golul lui Crețu, a venit rândul lui Andrei Ivan să iasă la rampă. Atacantul lui Laurențiu Reghecampf a marcat cu un șut cu interiorul, la colțul lung, care nu i-a lăsat nicio șansă portarului de la FC Argeș.

Universitatea Craiova are cel mai bun atac din Liga 1, cu 71 de goluri în 36 de partide. Oltenii au ajuns la patru victorii consecutive și s-au apropiat la un singur punct de FCSB, ocupanta locului secund, care are însă un meci mai puțin. FC Argeș rămâne ultima în play-off, cu o singură victorie.

Reclamă

FC Argeș – Universitatea Craiova 0-4

Min 90: Final de meci! Universitatea Craiova a câștigat cu 4-0.

Min 70. GOOOL Universitatea Craiova! Andrei Ivan marchează un gol superb și duce scorul la 4-0. Atacantul oltenilor a reușit o execuție fantastică, din colțul careului, direct în vinclu. Ivan a bifat o repriză secundă de vis, cu un gol și două assist-uri.

Min 62: GOOOL Universitatea Craiova! Alexandru Crețu a marcat cu un șut de la marginea careului s-a dus sub bara transversală.

Reclamă 4 / 0/3

Min 55: GOOOL Universitatea Craiova! Jovan Markovic a marcat cu o reluare sub bară din interiorul careului.

Min 45: Pauză! Scorul este 0-1.

Min 22. GOOOL Universitatea Craiova! Alexandru Crețu a marcat cu un șut la colțul lung din interiorul careului, după ce mingea a sărit cu noroc la el.

Min 1. A început meciul din Trivale.

Update 16.20: Echipele de start:

FC Argeș: Croitoru – Tofan, Turda, Boldor, Latovlevici – Mezza Colli, Șerban – Ganea, Tănase, Dumitru – Said

Universitatea Craiova: Pigliacelli – Vătăjelu, Papp, Constantin, Bancu – Screciu, Crețu – Gustavo, Markovic, Baiaram – Ivan

Reclamă

FC Argeș – Universitatea Craiova | Oltenii continuă cursa pentru locul al doilea

Universitatea Craiova merge pe terenul lui FC Argeș cu gândul la victorie. Oltenii „vânează” în continuare locul al doilea din Liga 1, ocupat în prezent de FCSB. Oltenii lui Laurențiu Reghecampf se află la 4 puncte în spatele „roș-albaștrilor”.

De cealaltă parte, FC Argeș se află pe ultima poziție din play-off, cu o singură victorie obținută în cele 5 meciuri disputate. În rest, formația lui Andrei Prepeliță are numai înfrângeri.

Universitatea Craiova merge în Trivale după 3 victorii consecutive, cu FCSB, CFR Cluj și Farul Constanța.

În meciul tur din play-off, oltenii s-au impus categoric, scor 3-0, în Bănie. Golurile au fost înscrise de Gustavo, Roguljic și Baiaram.

Laurențiu Reghecampf, cu gândul la locul al doilea, înainte de meciul din Trivale

Oltenii își doresc să încheie play-off-ul cel puțin pe locul secund. Următorul obstacol pentru trupa din Bănie va fi deplasarea din Trivale, de luni.

Laurențiu Reghecampf nu se așteaptă la o partidă ușoară pe terenul lui FC Argeș.

„E o partidă foarte importantă, venim după un meci mai puţin inspirat, la Sepsi, sunt sigur că ne va fi greu. Orice eşec lasă urme, este o atmosferă mai apăsătoare, dar mai avem două zile până la meci şi este timp să ne recuperăm şi să reuşim să câştigăm.

Avem probleme de lot, Ivan are o contuzie puternică, mai sunt jucători cu dureri, dar sper ca până la ora jocului să fie pregătiţi. Va fi un meci de luptă şi vom încerca să câştigăm toate punctele. O să analizăm ultimul lor meci de acasă, cel cu FCSB, 100% vor avea aceeaşi reacţie şi cu noi.

Nu cred că vrea Andrei Prepeliţă să mă bată pe mine, ce treabă are el cu mine, nu asta e important pentru un antrenor. El îşi va mobiliza jucătorii pentru meciul cu Universitatea Craiova, iar ei vor face tot ce pot ca să câştige.

Noi avem numai şanse matematice la titlu, avem şansa a treia, obiectivul nostru este să ajungem pe locul doi şi să avem parte de o vacanţă mai lungă.”, a declarat Laurențiu Reghecampf, la conferința de presă.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:35 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug a deschis scorul! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și