Închide meniul

Gaz Metan – Dinamo 0-1. „Câinii” s-au chinuit și cu ultima clasată din Liga 1! Continuă suferința la echipa lui Dusan Uhrin

Reclamă

Antena Sport Publicat: 22 aprilie 2022, 21:45

Gaz Metan – Dinamo 0-1. „Câinii s-au chinuit și cu ultima clasată din Liga 1! Continuă suferința la echipa lui Dusan Uhrin

Reacţia incredibilă a lui Lucian Becali, după ce Dinamo a retrogradat în Liga 2

Dinamo, în timpul unui meci / Hepta

Gaz Metan – Dinamo 0-1. „Câinii” s-au chinuit teribil cu ultima clasată din Liga 1. Cătălin Carp l-a salvat pe Dusan Uhrin, în urma unui corner. Suferința continuă la echipa din Ștefan cel Mare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Formaţia Dinamo a învins, vineri seară, în deplasare, cu scorul de 1-0, echipa Gaz Metan Mediaş, într-un meci din etapa a şasea a play-out-ului Ligii 1 Casa Pariurilor. Golul a fost marcat de Carp, în minutul 41.

Clasament play-out Liga 1

1. Rapid – 35 de puncte,

2. Sepsi – 33,

3. FC Botoşani – 32,

Reclamă

4. U Craiova 1948 – 28,

5. CS Mioveni – 28,

6. UTA Arad – 26,

Reclamă 4 / 0/3

7. Chindia Târgovişte – 22,

8. Dinamo – 16,

9. Academica Clinceni – 3,

10. Gaz Metan Mediaş – -27.

Programul celorlalte meciuri din etapa a şasea:

23 aprilie

Ora 13.30 UTA Arad – Chindia Târgovişte

Ora 21.00 Rapid – Sepsi

Reclamă

25 aprilie

Ora 15.30 FC Botoşani – U Craiova 1948

Min 90: Final de meci! Dinamo a câștigat, chinuit, cu 1-0.

Min 71: Ocazie pentru Gaz Metan Mediaș! Kanda a trimis o lovitură de cap puțin peste poarta lui Eșanu.

Min 56: Bumbar a avut o paradă senzațională la un șut din careu a lui Bordușanu.

Min 45: Pauză! Gaz Metan e condusă cu 0-1.

Min 41: Gaz Metan – Dinamo 0-1! GOOOL Cătălin Carp! „Câinii” au spart gheața după o oră în care s-au chinuit să marcheze.

Min 1:  A început meciul de la Mediaș!

Echipele de start:

Gaz Metan: Bumbar – Kanda, Mathaus, Avram, C. Maxim – Francisco, Iancu – Șteau, Gașpar, P.Costea – Noian

Rezerve: Grosz, Câmpean, Covaci, Domșa, Harfas, Tala, Ursu

Antrenor: Flavius Boroncoi

Dinamo: Eșanu – Moura, Jovanovic, Carp, A. Radu – Bordușanu, Răuță, Pierret, Grădinaru – C. Matei – V. Morar

Rezerve: Figueiredo, Patriche, Crețu, Rodriguez, Torje, Filip, Mihaiu, Ivanovski, Măgureanu

Antrenor: Dusan Uhrin

Știrea inițială

Gaz Metan – Dinamo | „Câinii” se deplasează pe terenul „lanternei” din play-out

Trupa din „Ștefan cel Mare” se află într-o situație alarmantă, atât pe plan sportiv, cât și juridic. Aflată pe loc de baraj, Dinamo a fost notificată de firma lui Nicolae Badea să plătească un milion de euro. Suma reprezintă despăgubiri pentru folosirea numelui şi a siglei. În plus, „câinii” sunt obligați să își schimbe logo-ul, iar fanii au început deja să facă propuneri pentru noi sigle.

Lovită pe toate fronturile, Dinamo se deplasează vineri seară pe terenul lui Gaz Metan, altă echipă aflată într-o situație teribilă. Medieșenii se află pe ultimul loc, cu -25 de puncte, iar viitorul clubului este incert.

Dinamo este „sigură” de locul pentru barajul de retrogradare/menținere în Liga 1. Formația lui Dusan Uhrin vine după două înfrângeri consecutive, cu FC U Craiova (1-2) și CS Mioveni (0-2). „Câinii” ocupă locul 14, la 9 puncte sub următoarea poziție din play-out, ocupată de Chindia.

De cealaltă parte, Gaz Metan joacă doar pentru a încheia sezonul pe teren. La ora actuală, la medieșeni evoluează doar jucători tineri de la academie. Aflată la un pas de faliment, Gaz Metan are înfrângeri pe linie în play-out.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” Vezi toate știrile
Citește și