Închide meniul

Liviu Ciobotariu a răbufnit după FC Voluntari – Petrolul 2-2: „Nu a văzut că îi rupe piciorul, nu văd nici la VAR! Cum să nu spui că nu a fost ofsaid?!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 24 aprilie 2023, 23:33

Reclamă
Liviu Ciobotariu a răbufnit după FC Voluntari – Petrolul 2-2: „Nu a văzut că îi rupe piciorul, nu văd nici la VAR! Cum să nu spui că nu a fost ofsaid?!

Liviu Ciobotariu a răbufnit după FC Voluntari - Petrolul 2-2

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Liviu Ciobotariu a răbufnit după FC Voluntari – Petrolul 2-2. Antrenorul ilfovenilor a criticat dur maniera de arbitraj a lui Sorin Costreie. În repriza secundă, Adam Nemec a primit două cartonaşe galbene într-un minut şi a fost eliminat chiar după ce fusese înlocuit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În minutul 88 Seniko Doua a marcat golul egalizator printr-un şut de la distanţă, la un corner. Arbitrul de tuşă Mihai Maricaa ridicat fanionul şi golul a fost anulat, dar, după analiza VAR, arbitrul de centru a decis să acorde golul pentru Petrolul.

Liviu Ciobotariu a răbufnit după FC Voluntari – Petrolul 2-2

A fost un joc spectaculos. Ambele echipe s-au angrenat la efort. Am intâlnit o echipă foarte bună, Petrolul. Dar din păcate acest joc a avut multe evenimente în care actorul principal a fost arbitrul. Nu am vorbit de arbitraj până acum, dar acum mi se pare prea mult! Am stat în birou şi am revăzut fazele şi de aceea spun asta. Nu cred ca arbitrul a prins o zi foarte bună. Nu ai cum să nu vezi cartonaş roşu la Irobiso.

Acelaşi Irobiso care apoi a scos un penalti care nu a fost! Păi nu se vede la VAR, domnul Mladinovici nu a văzut că-i rupe piciorul lui Igor. Eu ce fac acum? Nu îl mai am până la finalul sezonului. Iar la faza golului doi e ceva de… Mi se pare ceva fantastic! Cum să nu spui că nu a fost ofsaid? Cum să spui că nu erau jucători pe traiectoria mingii, când Irobiso se fereşte? E şi vina lui Mihai Popa care a luat gol de la 30 de metri. Atârnă greu însă aceste greşeli de arbitraj. E prea mult! Eu ce să le spun jucătorilor în vestiar? Doar eu ştiu la pauză ce discurs am avut ca să-i motivez pe jucători. Nu e normal ce a făcut Nemec, a pus mâna pe arbitru, dar nu era de-al doilea galben. Este acoperit de regulament arbitrul, dar Nemec nu l-a împins.

Noi vrem să participăm la competiţie, dar cum să participăm? Balanţa se cam înclină în favoarea adversarilor noştri. Ne vom lupta până în ultima clipă, nu cedăm nici un minut şi vom vedea la final ce se întâmplă!”, a spus Liviu Ciobotariu la digisport.ro.

Reclamă

Ploieştenii sunt pe locul secund în play-out, cu 28 de puncte, la egalitate cu ocupanta primului loc, FCU Craiova. FC Voluntari se află pe locul 6, cu 24 de puncte.

Florin Pîrvu, fericit după egalul cu Voluntari

De cealaltă parte, antrenorul celor de la Petrolul s-a arătat mulţumit de remizta

”Vreau să îmi felicit băieții pentru că au crezut până la final și că au revenit în joc. Așa cum am zis, am venit să jucăm și să luăm puncte. Un joc cu intensitate bună, Voluntari, una dintre cele mai bune echipe din play-out. Îi doresc multă baftă lui Ciobi, sper să salveze echipa. Felicit băieții pentru determinare, un rezultat foarte bun pentru noi. 

Reclamă 4 / 0/3

Orice echipă își dorește să aibă stabilitate, orice echipă își dorește foarte mult asta, îmi doresc ca echipa să  fie concentrată până la final. Mă bucur că la Petrolul nu mai sunt probleme.

Avem un meci sâmbătă, trebuie să revenim la antrenamente, ne așteaptă un meci foarte greu cu Botoșani. Ne dorim, și mesajul meu pentru băieți este să tragem de noi până la final.

În acest sezon, noi nu putem participa în cupele europene, dar cred că este o decizie bună pentru că suntem o echipă nou-promovată și trebuie să luăm lucrurile pas cu pas și să ajungem în play-off”, a spus Florin Pîrvu.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și