Închide meniul

Liviu Ciobotariu a tras un semnal de alarmă după U Cluj – Sepsi 1-0: „Jucătorii sunt dezamăgiți, nu mai au moral”

Alex Ioniță Publicat: 9 octombrie 2023, 23:40

Reclamă
Liviu Ciobotariu a tras un semnal de alarmă după U Cluj – Sepsi 1-0: Jucătorii sunt dezamăgiți, nu mai au moral”

Liviu Ciobotariu a tras un semnal de alarmă după U Cluj - Sepsi 1-0

Liviu Ciobotariu, antrenor Sepsi / Profimedia

Liviu Ciobotariu a tras un semnal de alarmă după U Cluj – Sepsi 1-0. Tehnicianul covăsnenilor s-a declarat dezamăgit de evoluția echipei sale, din partida de pe Cluj Arena.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre U Cluj și Sepsi s-a încheiat cu scorul de 1-0, grație golului marcat de Nistor, din lovitură de la 11 metri. Partida a încheiat etapa a 12-a a Ligii 1 și a fost în format LIVE SCORE pe AS.ro.

Liviu Ciobotariu a tras un semnal de alarmă după U Cluj – Sepsi 1-0

Tehnicianul covăsnenilor a vorbit despre înfrângerea suferită de către echipa sa, care nu a mai reușit să câștige nicio partidă de 5 etape. Acesta a ținut să menționeze faptul că echipa sa se distanțează de obiectivul propus, acela de a intra în play-off. Liviu Ciobotariu a dat vina pe faptul că nu are tot lotul la dispoziție, în încercarea de a explica forma slabă a echipei lui Laszlo Dioszegi.

„Ca și joc a fost echilibrat, nici U Cluj nu a avut multe situații de a marca. Ca și posesie au stat mai bine, au plimbat mingea, au avut posesie atât pasivă cât și progresivă. Am fi avut șansa de a scoate un rezultat pozitiv dacă marcam la ocazia pe care am avut-o la 0-0, prin Debeljuh.

Când lucrurile nu merg nu ai nici șansă nici noroc. Este o situație grea, este clar că cei care iubesc această echipă sunt supărați, suntem conștienți de lucrul ăsta. Încercăm să facem tot ceea ce putem pentru a ieși din momentul ăsta.

Reclamă

Trebuie să mai recuperăm din jucătorii pe care îi avem indisponibili, această pauză a venit foarte bine pentru noi. Avem 10-12 zile să pregătim următorul meci, să mergem să câștigăm, momentan ne îndepărtăm de obiectivul nostru.

Este adevărat că jucătorii sunt dezamăgiți, supărați, nu mai au moral, în momentul în care pierzi 5 meciuri consecutive în campionat. Totuși, grupul este unit, format de 2 ani de zile. Lumea este supărată, este normal

Pe început de campionat am avut tot lotul la dispoziție, iar lucrurile au fost în regulă. În ultima perioadă s-a dezechilibrat pentru că cei care au jucat mai puțin au trebuit să intre să joace. Dar asta nu înseamnă că nu sunt jucători buni, dar când ai tot lotul la dispoziție ai mai multe soluții.”, a spus Liviu Ciobotariu, potrivit digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Dan Nistor, după ce i-a adus victoria lui U Cluj cu Sepsi

„Suntem bucuroşi. Este prima victorie acasă. Am întâlnit o echipă mega-defensivă, mai aveau puţin şi se apărau şi cu banca de rezerve.

Puteam să ne facem meciul uşor, au fost alea două ocazii ale lui Robi (n.r: Silaghi), putea să marcheze. Mă bucur pentru el că a jucat.

Punctul cel mai bun este venirea domnului Sabău, nu îl periez. Să fiu sincer, se pune la mintea noastră, e cu noi tot timpul, ne încurajează, ne îmbărbătează.

Ăsta este plusul nostru cel mai mare, în plus am revenit acasă.

Mă simt bine. E puţin important cine marchează, ci ca echipa să câştige. Mi-aş fi dorit să nu fie această pauză competiţională pentru echipa naţională, pentru că echipa era în urcare, dar asta este”, a declarat Dan Nistor, potrivit sursei citate anterior.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:28 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 17 mai 16:00 LIVE VIDEOCalificările din Formula 3 de la Imola sunt ACUM în AntenaPLAY. Programul complet 15:42 „Ziua în care s-a făcut dreptate!” CSA Steaua a pus tunurile pe FCSB după răspunsul primit de la Curtea de Apel 15:30 VIDEOPrima sesiune de antrenamente a Marelui Premiu de la Imola a fost în AntenaPLAY. Cursa e pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 15:27 Gică Hagi, reacţie categorică despre interesul lui CFR Cluj pentru Adrian Mazilu: „Eu aşa cred” 15:22 Robin Van Persie a devenit antrenor principal! A semnat cu Heerenveen, din prima ligă a Olandei 14:35 „Se simt lezați, dar dacă pică nocturna…” Marius Șumudică, derapaj rasist la adresa fanilor FCSB! 14:22 Thomas Tuchel pleacă de la Bayern Munchen: „Este evident greu”. Anunţul antrenorului german 14:21 „A semnat!” Marius Şumudică a anunţat transferul stelar al lui Denis Drăguş: „L-au cumpărat cu 2 milioane de euro” 14:19 Detalii de ultimă oră despre transferul lui Alex Chipciu la FCSB. Răsturnare totală de situație după declarațiile lui Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și