Închide meniul

Liviu Ciobotariu, nemulţumit după Dinamo – Sepsi 0-3: „Am făcut multe greşeli!”. Adnan Aganovic îi cere primă patronului

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 31 iulie 2023, 23:58

Liviu Ciobotariu, nemulţumit după Dinamo – Sepsi 0-3: „Am făcut multe greşeli!. Adnan Aganovic îi cere primă patronului

Liviu Ciobotariu, nemulţumit după Dinamo - Sepsi 0-3

Liviu Ciobotariu, în timpul meciului de pe stadionul Arcul de Triumf / Hepta

Liviu Ciobotariu a declarat că este nemulţumit de joc după Dinamo – Sepsi, scor 0-3, din etapa a 3-a a Ligii 1. În schimb, Adnan Aganovic i-a cerut o primă de victorie patronului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pavol Safranko (41), Alimi (83) şi Aganovic (90+6) au marcat în poarta lui Dinamo şi au dus-o pe Sepsi pe podiumul Ligii 1. Gruparea din Sf. Gheorghe are 7 puncte şi este fără gol primit cu Liviu Ciobotariu pe bancă.

Liviu Ciobotariu, nemulţumit după Dinamo – Sepsi 0-3

Fost jucător şi antrenor al lui Dinamo, Ciobotariu nu a fost mulţumit nici după victoria obţinută cu 3-0.

În primul rând vreau să-mi felicit jucătorii pentru victorie, pentru rezultat, însă jocul nu m-a mulţumit. Trebuie să fiu sincer, mi-aş fi dorit mult mai mult în seara asta de la jucătorii mei. Până la urmă victoria contează şi atunci nu pot decât să îi felicit şi să încercăm să punem mai multe probleme pe faza de atac. Mai avem mult de muncă.

Mă mulţumeşte rezultatul, însă jocul nu m-a satisfăcut. Am stat bine în primul rând în defensivă şi aici în special în repriza a doua. În prima repriză am făcut multe greşeli de poziţionare, greşeli tactice. În mod normal trebuia să stăm la 30 de metri de poarta adversă.

Reclamă

Este adevărat că e greu să treci rapid de la o stare la alta. OK, poate că a existat şi un pic de oboseală la anumiţi jucători, de aia am şi menajat o parte dintre ei. În momentul în care am schimbat 5 jucători nu am mai fost omogeni, ne-am pierdut puţin busola.

Este prematur să discutăm de podium, important e că funcţionează foarte bine faza defensivă. Şi aici este meritul jucătorilor, ei sunt cei care în fiecare zi se antrenează 100%. Respectă ceea ce discutăm. În mare parte este meritul lor pentru că sunt receptivi, sunt concentraţi, avem 5 meciuri în care nu am primit gol„, a spus Liviu Ciobotariu pentru digisport.ro.

Declarat cel mai bun jucător al meciului, după golul superb marcat la ultima fază, Adnan Aganovic este fericit că Sepsi continuă să nu primească gol.

Reclamă 4 / 0/3

A fost o seară foarte grea pentru noi, Dinamo a avut posesia foarte mult timp. Până la urmă nu am primit gol şi e foarte important pentru noi. Felicit şi portarul nostru pentru prestaţia. Avem zero în poartă!

Noi încercăm să uşurăm munca lui Niczuly, dar în repriza a doua a avut câteva intervenţii bune pentru noi. Am cedat intenţionat posesia, ca să îi prindem pe contraatac. Am avut noroc, dar am avut şi defensivă, şi portarul bun. E un lucru foarte important. Ca să ajungi o echipă bună, trebuie să faci lucrul ăsta.

A fost o cursă pe care am judecat-o foarte bună. Am avut suflu, ne-am pregătit foarte bine. Nu am avut nicio accidentare, pot să alerg, e foarte important ca fiecare jucător să fie în formă. Încă nu ştiu ce primă avem, decide patronul, sper să fie inspirat şi deschis. Să ne ajute şi el un pic„, a declarat Aganovic la finalul meciului.

Sepsi, victorie la scor de neprezentare cu Dinamo

Dinamo a jucat curajos în prima repriză a meciului cu Sepsi, de pe stadionul Arcul de Triumf, însă prima ocazie mare a meciului a aparţinut oaspeţilor. În minutul 12, Roland Varga a profitat de o gafă a lui Ricardo Grigore şi a şutat de la marginea careului, din poziţie bună, însă balonul s-a dus peste poartă. În minutul 30 Denis Politic a primit de la Gregorio, în careu, singur cu portarul, dar Niczuly a respins şutul dinamovistului.

Sepsi a deschis scorul în minutul 41, când Safranko a primit o pasă de la Roland Varga, în careu, şi a marcat, aducându-şi echipa în avantaj. În repriza secundă Larrucea a trimis în bară, în minutul 72, apoi Niczuly a respins şutul lui Neluţ Roşu din minutul 74, însă cei care au marcat au fost tot oaspeţii de la Sepsi. Marius Ştefănescu a trimis în bară, Alimi a înscris, iar arbitrul asistent a semnalizat un ofsaid. Faza a fost verificată de VAR şi golul a fost acordat. Sepsi a câştigat însă cu 3-0, după ce Aganovic a marcat la ultima fază a meciului, în minutul 90+6.

Covăsnenii sunt pe locul 3 în clasament, cu 7 puncte, în timp ce Dinamo este lanterna roşie, ocupând locul 16, fără punct câştigat în trei etape.

DINAMO: Golubovic – Cr. Costin, Giafer, R. Grigore, G. Moura – Larrucea – Bani (A. Florescu 87), N. Roşu, Iglesias, Politic (Hakim Abdallah 66) – Gregorio (C. Ţîră 75). ANTRENOR: Ovidiu Burcă

Reclamă

SEPSI: Niczuly – Oteliţă, M. Bălaşa, Ninaj, A. Dumitrescu – Aganovic, Alimi – R. Varga (Francisco Junior 76), Kallaku (N. Păun 46), Damaşcan (M. Ştefănescu 46) – Safranko (I. Gheorghe 66). ANTRENOR: Liviu Ciobotariu

Cartonaşe galbene: N. Roşu 20, A. Florescu 87 / M. Ştefănescu 58, Aganovic 63, Ninaj 88

Arbitri: Istvan Kovacs – Ovidiu Artene, Marius Badea – Iulian Călin

Arbitri VAR: Cătălin Popa – Daniel Mitruţi

Observator: Octavian Şovre

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:23 Xavi și-a făcut planul pentru sezonul viitor la Barcelona! Tehnicianul catalanilor a dat detalii din interior 17:20 Cine l-a sunat pe Gigi Becali la miezul nopţii, după ce FCSB a câştigat titlul: „Merită pe deplin!” 17:06 „Stau bine cu inima, iau pastile!” Dorinel Munteanu, reacţie savuroasă după ce Oţelul a urcat pe primul loc în play-out 16:50 „Cea mai proastă decizie!” Arbitra făcută praf de Gigi Becali nu scapă de critici! A fost pusă la zid după un meci de Ligă 16:47 „Sunteţi pregătit să antrenaţi Rapid?” Răspunsul dat imediat de Marius Măldărăşanu! Ce a spus despre înlocuirea lui Bogdan Lobonţ 16:34 „Trebuie să primească o medalie mai mică!” Un jucător de la FCSB, criticat după titlul câştigat 16:29 Gigi Becali oferă prime uriașe dacă FCSB se califică în Champions League! Sumele fabuloase trecute în contractele jucătorilor 15:54 România, trei medalii de aur la Campionatele Europene de canotaj! O nouă zi plină de medalii pentru „tricolori” 15:39 CFR Cluj – Sepsi LIVE TEXT (21:00). Luptă infernală pentru locul 2. Echipele probabile 15:24 Video„Să ne dea stadionul pentru Liga Campionilor!” Gigi Becali cere desfiinţarea lui CSA Steaua, după titlul câştigat de FCSB Vezi toate știrile
Citește și