Închide meniul

Liviu Ciobotariu, reacție fermă după Sepsi – Rapid: „Nu suntem departe de primele șase locuri!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 10 noiembrie 2023, 23:27

Liviu Ciobotariu, reacție fermă după Sepsi – Rapid: Nu suntem departe de primele șase locuri!”

Liviu Ciobotariu, reacție fermă după Sepsi - Rapid

Captură AntenaSport

Liviu Ciobotariu a avut o reacție fermă, după ce Sepsi a remizat cu Rapid, scor 0-0. Antrenorul covăsnenilor s-a declarat nemulțumit de rezultatul înregistrat de echipa sa, însă a apreciat atitudinea jucătorilor săi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sepsi a obținut a doua remiză consecutivă pe teren propriu, și i-a răpit șansa Rapidului de a urca pe primul loc în Liga 1. Covăsnenii au acumulat 20 de puncte în Liga 1, și sunt pe locul 8, la un singur punct de Petrolul, echipa de pe locul șase.

Liviu Ciobotariu, reacție fermă după Sepsi – Rapid

Liviu Ciobotariu a analizat duelul cu Rapid, și a remarcat faptul că echipa sa a ratat numeroase ocazii. Antrenorul celor de la Sepsi a avut doar cuvinte de laudă și la adresa giuleștenilor, mărturisind că trupa de sub Grant este cea mai în formă echipă din Liga 1.

Din punctul meu de vedere, au fost două reprize diferite, ne-am creat ocazii bune de a marca în prima repriză. În a doua, balanța s-a înclinat pentru Rapid, au gestionat mai bine jocul. Există dezamăgire, am făcut un joc destul de bun, am jucat contra unei echipe foarte bune. Știam că Rapid e cea mai în formă echipă.

Sunt dezamăgit, supărat că n-am reușit să câștigăm. Dar ca joc, am avut spirit, atitudine. Însă este al doilea meci de pe teren propriu în care nu reușim să marcăm.

Reclamă

Jucătorii, în special cei din atac, iau deciziile. Avem jucători de calitate, dar n-am reușit să înscriem. Am încercat să venim cu centrări în fața porții.

Mai sunt jocuri, însă este clar că nici eu nu sunt mulțumit că n-am câștigat. Cu toate că eu consider că meciul cu Petrolul puteam să-l câștigăm. Nu suntem departe de primele șase locuri.

În momentul în care am pierdut șase meciuri consecutive, era o apăsare, neliniște, în vestiare. Ne doream să câștigăm. Lucrurile s-au legat. Am văzut echipa pe care eu am preluat-o la început de sezon, în ultimele meciuri”, a declarat Liviu Ciobotariu, conform digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Sepsi – Rapid 0-0

Rapid Bucureşti a încheiat la egalitate vineri, în deplasare, scor 0-0, cu gruparea Sepsi OSK, într-un meci din etapa a 16-a a Ligii 1.

La Sf. Gheorghe, gazdele nu au dat şanse bucureştenilor să înscrie în prima repriză. Ion Gheorghe a trimis puţin peste poartă, în minutul 18, iar Aganovic a fost aproape de gol în minutul 31, când torpila croatului a fost respinsă excelent de Horaţiu Moldovan.

În minutul 36 arbitrul a oprit meciul pentru câteva minute după ce au apărut probleme la sistemul VAR. Ovidiu Haţegan i-a informat pe căpitanii echipelor şi a aşteptat restartarea sistemului. Partida s-a reluat în minutul 41, dar la pauză s-a intrat cu scor alb, 0-0. Rapid a avut o bară, la execuţia de excepţie a lui Tsoumou, din minutul 79, dar s-a încheiat la egalitate, Rapid nu reuşeşte să treacă pe primul loc al clasamentului, rămânând pe poziţia a doua, cu 30 de puncte, iar Sepsi este pe locul 8, cu 20 de puncte.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
apr.
0:05
Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!”
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României Vezi toate știrile
Citește și