Închide meniul

Liviu Ciobotariu şi Daniel Florea, primele declaraţii după Petrolul – Voluntari 0-1: „Debut greu, dar fericit”. Ce spune antrenorul despre Gabi Tamaş

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 19 iulie 2022, 0:06

Liviu Ciobotariu şi Daniel Florea, primele declaraţii după Petrolul – Voluntari 0-1: „Debut greu, dar fericit. Ce spune antrenorul despre Gabi Tamaş

Liviu Ciobotariu/ Hepta

Liviu Ciobotariu şi Daniel Florea au oferit primele declaraţii după victoria lui FC Voluntari, de pe terenul celor de la Petrolul Ploieşti. Atât antrenorul, cât şi marcatorul partidei, s-au declarat mulţumiţi de rezultatul obţinut pe arena „Ilie Oană”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FC Voluntari a debutat cu victorie în noul sezon de Liga 1. Ilfovenii au dat lovitura pe finalul meciului cu Petrolul Ploieşti, după un penalty transformat de Daniel Florea, în minutul 90+2.

Liviu Ciobotariu şi Daniel Florea, primele declaraţii după Petrolul – Voluntari 0-1

Liviu Ciobotariu şi-a felicitat jucătorii după victoria de pe terenul Petrolului Ploieşti. Totodată, antrenorul lui FC Voluntari a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Gabi Tamaş, în ciuda penalty-ului comis de fundaş în minutele de prelungiri ale partidei.

„Am anticipat că o să avem un joc foarte greu. Anticipam ca e o echipă care joacă bine, i-am văzut în Liga a 2-a, au făcut multe trasferuri. Mă gândeam că va fi dificil. Sunt bucuros că am reuşit să câştigăm. Nu mi-a plăcut jocul din prima repriză, le-am spus jucătorilor la pauză că am construit lent, nu am avut ocazii. În a doua repriză s-a schimbat jocul, după schimbările făcute, atât Florea cât şi Răduţ au intrat bine, pe faza de atac.

Primul joc a fost greu, mă bucur că am câştigat, îmi felicit jucătorii. Trebuie să ne gandim la următoarea partidă acum, în prima repriză nu am reuşit să şutăm pe spaţiul porţii. Felicit echipa Petrolul, pe Gabi Tamaş, a fost imperial. Un debut greu, dar fericit.

Reclamă

Se întâmplă să greşească (n.r. Gabi Tamaş, la faza penlaty-ului), numai cine nu joacă, nu greşeşte. Gabi a fost imperial, a câştigat toate duelurile, mi-a fost greu să-l văd îmbrăcat în tricoul adversarei. Am vorbit cu el înainte de meci, i-a spus ca cel mai să câştige.

Am fost mai liniştit după golul celor de la Petrolul. Am crezut ca s-a dat gol, mă gândeam deja la ce schimbari să fac la 0-1. VAR-ul ne-a avantajat în seara aceasta, dar poate la meciul următor ne va dezavantaja”, a declarat Liviu Ciobotariu, la Digi Sport, la finalul partidei cu Petrolul Ploieşti.

Daniel Florea a dat lovitura pe final de meci în Petrolul – FC Voluntari

Daniel Florea se declară fericit după debutul victorios în Liga 1 al echipei sale. Totodată, atacantul lui FC Voluntari apreciază susţinerea

Reclamă 4 / 0/3

„Nu ştiu dacă a fost un start puternic. Am întâlnit o echipă care a impresionat în seara asta. S-a dăruit, nu aveau cum cu un astfel de public să nu facă asta. Sunt bucuros că am luat cele trei puncte, că am reuşit să marchez.

La faza penalty-ului am fost destul de aproape. A vazut bine arbitrul, îl felicit. După aceea, cei de la Petrolul au încercat să întoarcă decizia.

A fost o echipă care a fost împinsă de la spate de acest public minunat, au dat totul pe teren. Toată lumea a zis că FCSB a jucat foarte prost aseară, dar U Cluj a jucat bine. Lumea de obicei nu îi vede pe cei mici”, a declarat Daniel Florea, la Digi Sport.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” Vezi toate știrile
Citește și