Închide meniul
Foto

Lora, atracția principală la prezentarea noului echipament al Universității Craiova! Eveniment grandios în Bănie

Reclamă

Antena Sport Publicat: 10 iulie 2022, 17:15

Lora, atracția principală la prezentarea noului echipament al Universității Craiova! Eveniment grandios în Bănie

Lora a prezentat noul echipament al celor de la Universitatea Craiova

Prezentarea noului echipament al echipei Universitatea Craiova / Facebook

Cântăreața Lora a participat la prezentarea noului echipament al celor de la Universitatea Craiova. Vedeta a fost prima care a pus mâna pe noile tricouri de joc ale trupei din Bănie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Universitatea Craiova va evolua în stagiunea următoare într-un tricou în dungi, în tradiționalele culori alb și albastru. Prezentarea a avut loc în fața Universității din Craiova, în cadrul unui spectacol de lumini și sunet.

Lora a prezentat noul echipament al celor de la Universitatea Craiova

Printre numele importante prezente la eveniment s-au numărat președintele Sorin Cârțu, managerul general Marcel Popescu și cântăreața Lora.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by UNIVERSITATEA CRAIOVA (@universitateacraiovaofficial)

 
View this post on Instagram
 
A post shared by UNIVERSITATEA CRAIOVA (@universitateacraiovaofficial)

Reclamă

Jovan Markovic, la un pas de transferul la Steaua Roşie Belgrad

Sârbii de la telegraf.rs au dezvăluit că atacantul din Bănie va semna un contract „pe ani mulţi” cu gruparea din Belgrad. „Sportski žurnal” asigură că Marković a bătut deja palma cu Steaua Roşie, în timp ce „Arena Sport” a anunţat şi preţul de transfer: un milion de euro!

Markovic are o cotă de piaţă de 1.2 milioane de euro, potrivit Transfermarkt. Vine după cel mai bun sezon din carieră. În ultima ediţie de campionat a înscris 13 goluri şi a oferit 3 pase decisive. A fost aproape să îşi îndeplinească obiectivul pe care şi-l trasase.

Markovic este născut la Belgrad din tată sârb şi mamă româncă. Gigi Mulţescu l-a debutat în Liga 1 la 19 ani şi 9 zile, într-un meci Universitatea Craiova – CFR Cluj. Mirel Rădoi l-a convocat la naţionala României, pentru care a adunat trei apariţii.

Reclamă 4 / 0/3

Sorin Cârţu are aşteptări de la noul sezon al Universităţii Craiova

Echipa patronată de Mihai Rotaru va debuta în Liga 1 împotriva celor de la Sepsi, formaţie care i-a eliminat în semifinalele Cupei României. Sorin Cârţu este de părere că Universitatea Craiova are nevoie de un debut cu victorie în Liga 1, împotriva celor de la Sepsi.

„Cel puţin până la etapa când întâlnim FCSB, spun că este un program accesibil pe care trebuie să îl abordam cu mare încredere şi cât se poate de concentraţi. Pentru că începem cu Sepsi, avem o revanşă de luat. Din punctul meu de vedere, chiar dacă nu mai avem aceeaşi banca tehnica sau poate nu o sa mai fie şi alţi jucători dintre cei care au jucat cu ei şi în Cupa României.

Dar din punctul meu de vedere trebuie neapărat să câştigăm. Trebuie să facem un pas cu dreptul mai ales că e o conducere tehnică nouă şi are nevoie de a începe bine acest campionat apoi să continuăm cu partida din Conference League”, a declarat Sorin Cârţu, pentru orangesport.ro.

Recomandări
  • Lora, atracția principală la prezentarea noului echipament al Universității Craiova
  • Imagini de colecție

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și