Închide meniul

Lovitura dată de Dan Şucu pe piaţa transferurilor. Fostul jucător de la Marseille şi Tottenham a fost prezentat oficial de Rapid

Valentin Pîrcălabu Publicat: 11 septembrie 2024, 11:45

Reclamă
Lovitura dată de Dan Şucu pe piaţa transferurilor. Fostul jucător de la Marseille şi Tottenham a fost prezentat oficial de Rapid

Lovitura dată de Dan Şucu pe piaţa transferurilor

Dan Şucu, în timpul unei conferinţe de presă/ Hepta

Lovitura dată de Dan Şucu pe piaţa transferurilor. Fostul jucător de la Marseille şi Tottenham a fost prezentat oficial de Rapid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Clinton N’Jie, fost jucător la Lyon, Marseille şi Tottenham a fost prezentat oficial de Rapid. Acesta a oferit şi o primă reacţie şi a spus că Rapid este unul dintre cele mai mari cluburi din România.

Lovitura dată de Dan Şucu pe piaţa transferurilor

Sunt bucuros să fiu aici, este o plăcere pentru mine să mă alătur unuia dintre cele mai mari cluburi din România. Am văzut cât de mult și-a dorit clubul să vin aici și a fost simplu pentru mine să iau o decizie. Sunt entuziasmat să încep treaba la Rapid”, a anunţat clubul giuleştean pe reţelele de socializare.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by FC Rapid 1923 (@fcrapid1923oficial)

Rapid a rezolvat în aceste zile transferurile lui Dina Grameni şi Tobias Christensen. Rapid a plătit 700.000 de euro pentru a-l transfera pe Christensen de la echipa maghiară Fehervar. Christensen este cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.com la 1.5 milioane de euro.

Reclamă
Reclamă

Tobias Christensen este noul mijlocaș al Rapidului, acesta semnând un contract pe trei sezoane. Născut la Kristiansand, Tobias a fost transferat de la Fehervar, din prima ligă maghiară, pentru suma de 700.000 de euro.

«Am văzut fotografii și clipuri cu suporterii și abia aștept să joc în fața lor. Este un proiect foarte ambițios, m-a atras acest lucru și sper că vom reuși să ducem Rapidul în vârful clasamentului», a spus Tobias pentru fcrapid.ro.

În vârstă de 24 de ani, Christensen a evoluat pentru toate naționalele de juniori și tineret ale Norvegiei, bifând 19 meciuri și patru goluri la formația U21.

Reclamă

Cu naționala U21 a participat la Campionatul European U21 (2023), iar cu formația U20 a jucat la Campionatul Mondial (2019).

În actuala stagiune, norvegianul a jucat în șase meciuri de campionat și în patru din UEFA Conference League, reușind un gol contra azerilor de la Sumgayit.

În 2019, a devenit campion al Norvegiei, cu FK Molde”, a transmis Rapid, pe site-ul oficial.

 

Reclamă

Va ieși România pe primul loc în grupa ei din Liga Națiunilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:23

Denis Alibec a dat cărţile pe faţă după venirea lui Mircea Lucescu la naţionala României

13:08

Lovitură dată de Jannik Sinner după câştigarea US Open. Aduce în echipă un om din fostul staff al lui Djokovic

13:01

Alertă la FCSB înaintea derby-ului cu CFR Cluj: „Nu cred că poate să joace!”

11:22

Pariul lui Gigi Becali a plecat de la FCSB. Jucătorul, prezentat ca un star de noua echipă: „Unul dintre cei mai talentaţi”

10:56

Dennis Man poate prinde transferul vieţii la finalista Ligii Campionilor. Anunţul făcut de italieni

10:10

Veste uriaşă pentru Răzvan Lucescu înainte de PAOK – Panathinaikos, meci ce va fi duminică, de la 20:30, exclusiv în AntenaPLAY

1 Foto„Până la stele şi dincolo de ele!” Soţia lui Alexandru Mitriţă, declaraţie superbă de dragoste direct de la meciul României 2 Video„Ne puteţi spune de ce l-aţi schimbat pe Niţă cu Târnovanu?” Răspunsul tranşant al lui Mircea Lucescu: „Sunt obligat să fac asta” 3 EXCLUSIVAlex Mitriţă, mesaj tranşant după ce a marcat în România – Lituania 3-1: „S-au vorbit foarte multe despre bad-boy-ul din mine” 4 EXCLUSIVIanis Hagi, după ce a fost scos de pe lista UEFA, înainte de Rangers – FCSB: „Sper să câştige şi să iasă din grupă” 5 EXCLUSIVIanis Hagi, în extaz după primele meciuri cu Mircea Lucescu selecţioner: „Toţi suntem încântaţi de el!” Anunţ despre viitorul său 6 Finlanda U21 – România U21 2-0. „Tricolorii” lui Daniel Pancu au pierdut primul loc în grupa de calificare la EURO 2025
Citește și