Închide meniul

Lovitură dură pentru Gigi Becali. Tavi Popescu, OUT de la FCSB: „Nu va juca în primele două tururi preliminare”

Publicat: 18 mai 2024, 15:20

Reclamă
Lovitură dură pentru Gigi Becali. Tavi Popescu, OUT de la FCSB: „Nu va juca în primele două tururi preliminare

Lovitură dură pentru Gigi Becali

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă / Profimedia Images

Lovitură dură pentru Gigi Becali. Mihai Stoica a anunţat că Octavian Popescu nu va putea juca în primele două tururi preliminarie din Liga Campionilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Octavian Popescu se va opera pentru a-şi rezolva o problemă medicală mai veche, care l-a chinuit tot sezonul. Deşi se spera ca Octavian Popescu să se refacă mai repede, Mihai Stoica a anunţat că acesta va rata şi primele două tururi preliminarii din Liga Campionilor.

Lovitură dură pentru Gigi Becali

Operația lui Tavi va fi pe 1 iunie și va avea pauză vreo șase săptămâni. S-a format ceva la laba piciorului, o acumulare care îl deranjează la fiecare mișcare. Bineînțeles că acesta a fost motivul pentru care nici evoluția lui nu a fost atât de bună. Nu va juca în primele două tururi preliminare„, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Octavian Popescu a anunţat că se operează

Octavian Popescu a anunţat că se operează după Universitatea Craiova – FCSB 2-0. Jucătorul echipei patronate de Gigi Becali a precizat şi cât va lipsi de pe teren. În minutul 55 al partidei, Octavian Popescu a ratat o ocazie uriaşă. El a trimis un lob superb, dar balonul a trecut puţin pe lângă poarta apărată de Popescu. Miculescu aştepta, cu poarta goală, o pasă de la Octavian Popescu.

A fost un meci bun, din păcate am pierdut. Nu aveam în plan să pierdem în play-off, dar uite că a venit și înfrângerea. Eu am avut o fază pe care am tratat-o superficial. Putea fi un super-gol, dar nu a fost.

Reclamă
Reclamă 4
În ultimul an am jucat cu o problemă la gleză. Trebuie să mă operez. Voi lipsi maxim o lună și jumătate, două. Recuperarea e imediată totuși, nu voi lipsi în preliminariile pentru cupele europene.

La meciul cu CFR cred că o să fie un spectacol cum nu s-a mai văzut în ultimii ani în România. Suntem serioși, nu ne vopsim în cap! (n.r. râde)”, a declarat Octavian Popescu pentru digisport.ro după Universitatea Craiova – FCSB 2-0.

Recomandări

Pe ce poziţie se va clasa România în Grupa E de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
18:55

LIVE TEXTTurcia – Georgia 0-0! Primul meci din istorie pentru Georgia, la EURO!

18:50

Denis Popescu şi Aissia Prisecariu, în finale la 50 m fluture şi 200 m spate, LIVE STREAM (19:30), în AntenaPLAY

18:49

Marcel Răducanu a anunţat că Dennis Man poate prinde transferul vieţii după EURO 2024: „E monitorizat de două luni!”

18:39

Olimpiu Moruţan a făcut mărturisiri din Germania: „N-am reuşit să-mi duc visul la capăt”! Ce a simţit după ce s-a accidentat

18:10

VIDEOAmelie Foerester şi Alexandru Avasiloae, locul 4 în finala de sincron platformă mixt a Campionatului European

18:02

Daniel Pancu este invitatul lui Dan Pavel, miercuri, de la 10:30, la AS.ro LIVE. Concluzii după victoria uriaşă a României

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!”
Citește și