Închide meniul

Lovitură pentru Gigi Becali! Mihai Pintilii nu are voie o antreneze pe FCSB: „Acum nu poate să fie nici secund!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 14 noiembrie 2022, 20:21

Lovitură pentru Gigi Becali! Mihai Pintilii nu are voie o antreneze pe FCSB: „Acum nu poate să fie nici secund!”

Un jucător de la FCSB este fascinat de Mihai Pintilii

Mihai Pintilii, într-un antrenament pentru FCSB / FCSB TV

Mihai Pintilii a aflat că nu are voie să o antreneze pe FCSB pentru că nu are calificare de antrenor și nici licența PRO. Gigi Becali voia să-l numească pe el tehnicianul principal al roș-albaștrilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Directorul școlii de antrenori al FRF, Lucian Burchel, a anunțat că Pintilii nu poate oferi indicații de pe margine în timpul meciurilor pentru că nu are nici măcar calitatea de antrenor.

Mihai Pintilii nu are voie să o antreneze pe FCSB

„Mihai nu are nici calificare, nici licență UEFA. Chiar dacă ar avea licența UEFA B, tot nu ar putea sta ca antrenor principal. O va face când va avea calificare și apoi va urma cursul normal de licențiere, adică licența A și apoi PRO.

Eu nu cred că cei de la FCSB vorbesc serios când îl consideră pe Pintilii antrenor interimar, noi nu avem nicio cerere în acest sens. UEFA i-a permis să stea pe bancă cu West Ham, dar regulamentele noastre nu permit așa ceva.

Chiar am verificat, dar nu există nicio cerere din partea clubului FCSB. Nu știu cum a stat pe bancă, repet, nu există o cerere oficială din partea clubului. Eu sunt obligat să fac o sesizare la Comisia Juridică și ei vor face lumină. El acum nu poate să ocupe nici măcar postul de antrenor secund”, a spus Lucian Burchel, conform playsport.ro

Reclamă

Gigi Becali îl vrea pe Pintilii antrenor principal la FCSB

Gigi Becali a anunțat că va căuta variante legale prin care Pintilii să poată rămână pe banca roș-albaștrilor. 

„Vom face totul conform regulamentelor. Dacă regulamentul ne permite, da (n.r. – rămâne Pintilii). Atunci aşa vom face. Domnule, vom face conform regulamentelor. Noi dacă alţii au făcut şi a putut Croitoru, înseamnă că putem şi noi. Dacă nu putem, nu mai facem.

Eu nu ştiu, eu spun că Pintilii va sta pe bancă şi o să aducem un antrenor. El tot timpul va sta pe bancă. Vreţi să vă spun ceva care să îmi afecteze mie. Dacă permite regulamentul, da. Da (n.r. dacă îl vrea în continuare pe Pintilii antrenor principal)”, a spus Gigi Becali, conform digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

„Eşti sigur că a fost ultimul tău meci la FCSB?”. Mihai Pintilii, răspuns fabulos

„Eşti sigur că a fost ultimul tău meci la FCSB?”. Aceasta a fost întrebarea care l-a intrigat pe Mihai Pintilii, după FC U Craiova 1948 – FCSB 0-2. Antrenorul interimar al roș-albaștrilor a amintit că a fost și va fi mereu alături de echipă, indiferent de postul ocupat în cadrul clubului.

(Reporter: Eşti sigur că a fost ultimul tău meci la FCSB?) Păi ce, vrei să mă dai afară? Nu știu, eu vreau să antrenez echipa asta, doar că nu e momentul meu. Faceți confuzie. Băieții merită să se liniștească puțin pentru că au fost 3 zile intense și apoi să vină cu plăcere la antrenamente.

Eu sunt angajatul clubului, eu sunt aici ca și acum. Eu, indiferent de situație, sunt aici cu ei și îi iubesc pe acești copii. Tot timpul când au avut nevoie de un sfat, eu am fost alături de ei, cu totul”, a spus Mihai Pintilii, după FC U Craiova 1948 – FCSB 0-2, potrivit Digisport.

Recomandări
  • Lovitură pentru Gigi Becali
  • Mihai Pintilii nu poate să o antreneze pe FCSB

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:51 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-2. Repriză de coșmar pentru Răzvan Lucescu! Belgienii fac spectacol pe Toumba. Dueluri „de foc” în Europa 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri 21:08 Federația a anunțat o schimbare majoră în fotbalul din Anglia! Ce se întâmplă din sezonul viitor Vezi toate știrile
Citește și