Închide meniul

Lucian Goian a vorbit despre posibila venire a fratelui său pe banca FCSB-ului: „L-aş vedea lucrând cu Becali! Una este Dorin şi alta este Leo Strizu!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 6 martie 2023, 21:50

Lucian Goian a vorbit despre posibila venire a fratelui său pe banca FCSB-ului: L-aş vedea lucrând cu Becali! Una este Dorin şi alta este Leo Strizu!”

Lucian Goian a vorbit despre posibila venire a fratelui său pe banca FCSB-ului

Dorin Goian, în timpul unui interviu / Profimedia

Lucian Goian a vorbit despre posibila venire a fratelui său pe banca FCSB-ului! În ultima perioadă, s-a zvonit faptul că Dorin Goian ar putea reveni la FCSB, pe postul de antrenor principal, deoarece, în momentul de față, formația bucureșteană nu are un antrenor deținător de licență PRO.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În prezent, Dorin Goian este antrenorul celor de la Foresta Suceava, liderul din Liga 3.

Lucian Goian a vorbit despre posibila venire a fratelui său pe banca FCSB-ului

Lucian Goian spune că nu știe nimic despre o posibilă venire a fratelui său la FCSB. Însă, este de părere că Dorin Goian ar lucra bine cu Gigi Becali, patronul FCSB-ului.

„Nu ştiu nimic. Şi chiar dacă aş şti, nu aş putea să spun că poate aş spune ceva ce nu e adevărat. El ştie mai bine dacă a fost un articol de presă nefondat sau dacă a fost interes.

Până nu va fi pus în faţa faptului… L-aş vedea lucrând cu Becali. Ştim care este situaţia acolo, dar pentru el ar fi un pas înainte. De mult timp îmi doresc să facă un pas înainte, măcar la Liga 2, dar el a ales să rămână la Suceava.

Reclamă

Pentru că este legat cu inima acolo. Are o datorie morală faţă de oraş. Una este Dorin Goian şi alta este Leo Strizu. Cu tot respectul. Dorin Goian a jucat la Steaua, a făcut istorie. Dar asta nu îi dă garanţia…

Nu e vorba de asta, toată lumea ştie. Pentru el ar fi un pas înainte. Trebuie să fii construit ca şi caracter. Nu ştiu, dar eu am mare încredere în el.

Este foarte pasionat. De câte ori vorbesc cu el, pregăteşte meciuri, analizează. Nu ştiu câţi antrenori la Liga 3 tratează această meserie ca şi cum ar fi principal la FCSB. Este foarte bine pregătit. Eu ştiu cât a învăţat pentreu licenţa PRO. Nu este uşor să o iei. Plus că uşor, uşor, toţi au pornit de jos”, a declarat Lucian Goian, pentru primasport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB a rămas fără antrenor cu licență PRO

FCSB este în căutarea unui antrenor cu licență PRO, după ce Leo Strizu și-a dat demisia.

„Am stat foarte mult şi m-am gândit. Am luat această decizie care cred că e corectă pentru că îmi ajunge. Nu am vrut să ajung să fac acest pas, dar nu credeam că există o sursă care poate să comande unele articole în ziar. Care nu au făcut altceva decât să mă aducă într-o postură foarte foarte negativă.

Toată săptămâna această… nu ştiu cine eu… această sursă m-a denigrat foarte mult. Atunci am spus că dacă în interiorul clubului… sunt curios şi eu cine este, poate o să iasă această persoană… să îmi spună în faţă unele lucruri pe care le aruncă în presă. Dacă este bărbat, nu am nimic împotrivă să îmi spună tot ceea ce a comandat.

Decizia am luat-o acum, nu mă voi schimba pentru că nu ştiu dacă m-aţi cunoscut. Ceea ce spun este în permanenţă… îmi susţin. Eu mereu am fost într-un dialog. Nu cred că din partea mea aţi auzit vorbe urâte la adresa colegilor, la adresa echipei, la adresa echipelor cu care ne batem la titlu, al antrenorilor. Pot să suport unele critici din exterior. Dar cât timp această sursă alimentează în permanenţă presa cu lucruri urâte despre mine, nu pot continua.

(Reporter: Nu este ciudat să vă lucreze cineva din interiorul clubului?) Şi eu sunt curios cine comandă aceste materiale, pentru că apar din interiorul clubului. Chiar i-aş propune să iasă în faţă, dacă are curajul, să spună: ‘Eu sunt cel care nu te vrea şi nu îmi place de tine?). Nu sunt tipul care să ripostez, dar o să încerc ca persoană fizică să îi pot să îi răspund la unele acuzaţii pe care mi le aduce.

Îmi cer scuze faţă de Gigi, faţă de Teia, faţă de Pintilii, faţă de echipă. Nu sunt un laş, dar nu mă aşteptam la atâtea lucruri urâte din interiorul clubului.

Niciodată nu o să critic clubul, patronul, echipa, antrenorii… este o decizie luată numai şi numai de mine din cauza a tot ce a apărut în presă. Această poziţie a mea, oricât de mică era ea, deranja o anumită persoană din club. Cu toate că eu am spus că atribuţiile mele au fost foarte mici. Această persoană s-a ţinut de capul meu de când am venit la echipă. O singură dată cred că am folosit ‘eu’, sau ‘noi’, în meciul de la Botoşani din Cupă. În care am condus echipa 100%. În rest nu m-am băgat niciodată peste Pintilii”, a spus Leo Strizu, despre plecarea de la FCSB.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și