Închide meniul

Lucian Rusandu, umilit pe Wikipedia după ce i-a anulat Rapidului un gol cu Chindia: „Cel mai hoţ arbitru!”

Publicat: 4 octombrie 2022, 11:56 / Actualizat: 4 octombrie 2022, 13:40

Lucian Rusandu, umilit pe Wikipedia după ce i-a anulat Rapidului un gol cu Chindia: „Cel mai hoţ arbitru!

Lucian Rusandu a anulat un gol Rapidului în partida cu Chindia

Lucian Rusandu a anulat un gol Rapidului în partida cu Chindia / Hepta

  • Lucian Rusandu, umilit pe Wikipedia după ce i-a anulat Rapidului un gol cu Chindia
  • Ce au scris fanii nervoşi

Lucian Rusandu, umilit pe Wikipedia după ce i-a anulat Rapidului un gol cu Chindia. Pagina de Wikipedia a „centralului” a fost luată cu asalt de fani şi editată. Iar mesajele au fost unele dure la adresa arbitrului din Chindia – Rapid 2-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lucian Rusandu a anulat golul înscris de Alexandru Albu, după verificarea VAR, în meciul Chindia – Rapid, din etapa a 12-a din Liga 1.

Lucian Rusandu, umilit pe Wikipedia

Albu a înscris în minutul 19, la un corner, cu un șut din interiorul careului, după ce fundașii Chindiei n-au reușit să degajeze balonul. Arbitrii din camera VAR i-au semnalizat însă centralului Lucian Rusandu să verifice faza la marginea terenului.

Reclamă

După minute bune în care jucătorii rapidiști au stat cu sufletul la gură, Rusandu a anulat reușita. A semnalizat ofsaid la Antonio Sefer, jucător aflat departe de balon în timpul desfășurării fazei.

Rusandu a considerat că Sefer, aflat în poziție de ofsaid, a influențat decisiv faza, fie că s-a aflat pe traiectoria balonului, fie că l-a încurcat pe Vorobjovas să intervină.

Reclamă

Tot în timpul primei reprize a meciului de la Ploiești, a fost anulat și golul de 2-0 al Chindiei, înscris de Popadiuc, după verificarea VAR. Reușita a fost invalidată pentru un ofsaid la Șerban.

Lucian Rusandu este cel mai hoţ arbitru de fotbal care arbitrează meciuri din toate ligile române. Este născut în Sfântul Gheorghe, judeţul Covasna, în data de 27.10.1981. De asemenea, este binecunoscut faptul că este arbitrul casei, al FRF, delegat special să facă prăpăd unde trebuie, cu o abilitate de chirurg„, apare pe pagina de Wikipedia a lui Lucian Rusandu.

Reclamă 4 / 0/3

Reacţia lui Cristi Săpunaru, după Chindia – Rapid 2-1

„Total din vina noastră, am intrat relaxați, am crezut că o să fie ușor, nu trebuie să facem asta la niciun meci. Eu am încercat să-mi ajut echipa, asta contează. Nu știu eu de golul lui Albu, dacă VAR-ul așa a decis, nu pot eu să vorbesc.

Eu chiar nu am văzut, dacă așa a spus, nu pot eu să mă cert. Când joci de maniera în care am jucat noi e foarte greu. Singurii vinovați suntem noi, jucătorii. Meciurile cu echipele mai slab cotate trebuie să fie câștigate.

Nu mai vreau să discut acest subiect (n.r. – scandalul de la Craiova). Dacă nu sunt alte subiecte pe piață și eu vând atât de bine, vă rog, discutați. Poate o să fie ceva interesant în Cupa României, nu știu regulamentul”, a spus Cristi Săpunaru, conform digisport.ro.

Rapid, învinsă de ultima clasată din Liga 1

Chindia s-a impus după golurile marcate de Daniel Popa, în minutul 15, şi Cristian Neguţ, în minutul 57. Giuleştenii au reuşit să reducă din diferenţă prin Antonio Sefer, însă Rapid nu a mai reuşit egalarea până la finalul meciului.

Pentru Rapid a fost a patra înfrângere din acest sezon. Giuleştenii aveau şansa de a egala liderul Ligii 1, Farul, însă au rămas la trei puncte în spate.

Rapid urmează să joace cu Botoşani, de pe teren propriu, în timp ce Chindia se va duela cu FC U Craiova 1948, în deplasare.

Chindia a obţinut prima victorie în acest sezon de Liga 1. Dâmboviţenii mai reuşiseră doar trei remize, în precedentele 11 runde.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Adrian Mutu trage un semnal uriaş de alarmă, după Columbia - România 3-2
AntenaPLAY • 27 mart., 12:23
Adrian Mutu trage un semnal uriaş de alarmă, după Columbia – România 3-2: „Ne aşteaptă vijelia la EURO”. Lucrul pozitiv remarcat
Neluţu Varga, mesaj tranşant pentru Adrian Mutu! Ce obiectiv i-a setat la CFR Cluj
Liga 1 • 23 mart., 20:29
„M-am aşteptat la altceva!” Neluţu Varga, mesaj tranşant pentru Adrian Mutu! Ce obiectiv i-a setat la CFR Cluj
Adrian Mutu şi-a făcut implant de păr în Turcia
Extra • 19 mart., 12:51
FOTO
Adrian Mutu şi-a făcut implant de păr în Turcia: „Nu e dureros, am dormit! Timpul nu iartă pe nimeni!”
Laszlo Dioszegi, răspuns genial la acuzaţiile de "omenie"
Liga 1 • 18 mart., 11:44
„Eu fac zilnic blaturi!” Laszlo Dioszegi, răspuns genial la acuzaţiile de „omenie”: „Mi-am adus aminte!”