Închide meniul

Lucian Sânmărtean îl aduce pe Gigi Becali cu picioarele pe pământ. Marele avantaj al CFR-ului în lupta la titlu cu FCSB

Alexandru Ivan Publicat: 28 aprilie 2022, 22:18

Reclamă
Lucian Sânmărtean îl aduce pe Gigi Becali cu picioarele pe pământ. Marele avantaj al CFR-ului în lupta la titlu cu FCSB

Jucătorul desfiinţat de Gigi Becali după FCSB - U Cluj 1-1

Gigi Becali, la Palat, într-o conferință de presă / Hepta

FCSB e la două puncte de CFR, cu patru etape rămase de disputat în play-off. În ciuda faptului că a recuperat un handicap considerabil, Lucian Sânmărtean nu crede că echipa lui Gigi Becali și Toni Petrea e favorită la titlu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB are cinci victorii și o singură înfrângere în play-off. Printre succesele obținute de roș-albaștri se numără și un 1-0 CU CFR Cluj, chiar în Gruia. 14 puncte erau în cele două rivale la finalul sezonului regular.

Lucian Sânmărtean nu mizează pe FCSB în lupta la titlu

Chiar dacă diferența de puncte dintre FCSB-ul lui Gigi Becali și CFR Cluj s-a „topit”, Sânmărtean crede că experiența lui Dan Petrescu le va aduce clujenilor al cincilea titlu consecutiv.

„Sunt într-o formă deosebită, sunt într-un moment foarte bun, jucătorii de impact Octavian Popescu, Olaru, Tănase reușesc ușor, ușor să facă diferența pentru această echipă.

Eu cred că Dan Petrescu este atât de abil din punct de vedere al jucării meciurilor la rezultat. Și asta s-ar putea să fie marele atu al CFR-ului”, a spus Lucian Sânmărtean, potrivit sport.ro.

Reclamă
Reclamă 4

FCSB impresionează în Liga 1

Sorin Cârțu, președintele rivalilor de la Universitatea Craiova, nu crede că roș-albaștrii se mai pot încurca, în afară de meciul cu ei. 

FCSB, dar și Universitatea Craiova, au pierdut doar o singură dată, până acum, în acest play-off. Dezavantajul oltenilor a fost că au avut multe puncte de recuperat, din sezonul regulat. În acest moment, trupa din Bănie este la șase puncte de lider.

Sorin Cârțu a fost impresionat de jocul echipei lui Toni Petrea și consideră că echipa sa are șanse mici la titlu. Oltenii se vor axa mai mult pe Cupa României.

Reclamă

„Pe FCSB nu o văd să se încurce. Riscul lor este când ajung la noi. Au cu FC Argeş şi Voluntari, nu cred că se vor mai încurca”, a spus Sorin Cârțu la AS.ro LIVE.

Program FCSB, în acest final de sezon

Etapa 7 – FCSB – FC Argeș
Etapa 8 – Universitatea Craiova – FCSB
Etapa 9 – Voluntari – FCSB
Etapa 10 – FCSB – CFR

Program Universitatea Craiova, în acest final de sezon

Etapa 7 – Universitatea Craiova – Voluntari
Etapa 8 – Universitatea Craiova – FCSB
Etapa 9 – CFR – Universitatea Craiova
Etapa 10 – Universitatea Craiova – Farul

Program CFR, în acest final de sezon

Etapa 7 – CFR – Farul
Etapa 8 – FC Argeș – CFR
Etapa 9 – CFR – Universitatea Craiova
Etapa 10 – FCSB – CFR

Clasament play-off Liga 1, după șase etape

Sursa: Flashscore
Recomandări

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
19:12

Marius Ştefănescu, titular în primul meci oficial la FCSB! Ce jucător îndeplineşte regula U21, în Supercupă

19:10

Ce au putut găsi jandarmii când au controlat unul dintre autocarele suporterilor Corvinului, înaintea Supercupei cu FCSB

18:35

FCSB – Corvinul, LIVE TEXT, 20:00. Campioana joacă primul meci oficial din noul sezon cu trofeul pe masă! Echipa de start

18:21

Al şaptelea transfer al verii la CFR Cluj! Dan Petrescu şi-a „betonat” atacul pentru noul sezon

18:21

Mihai Rotaru, anunţ de ultimă oră despre Alex Mitriţă şi Andrei Ivan: „E posibil să plece!”

18:06

„Şocant!” Reacţia imediată a lui Florin Prunea, după victoria lui Adrian Mititelu în procesul cu FRF

1 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 2 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 3 FotoPovestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic” 4 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 5 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş 6 FotoEa e românca ce este căsătorită cu un star din naţionala Olandei. Doina este de o frumuseţe uimitoare
Citește și