Închide meniul

„M-am întors acasă!” Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după ce a semnat cu Rapid. Ce a spus despre fanii din Giuleşti

Iulian Focșăneanu Publicat: 20 august 2024, 20:56

Reclamă
„M-am întors acasă! Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după ce a semnat cu Rapid. Ce a spus despre fanii din Giuleşti

Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după ce a semnat cu Rapid

Marius Şumudică, în timpul unui meci / Profimedia

A apărut prima reacţie a lui Marius Şumudică, după ce a semnat cu Rapid şi l-a înlocuit pe Neil Lennon. Antrenorul în vârstă de 53 de ani revine în Giuleşti şi va debuta în meciul cu Poli Iaşi, din etapa a 7-a a Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Şumudică s-a înţeles cu Dan Şucu şi a parafat o înţelegere valabilă până în vara anului viitor. Dacă va califica echipa în play-off, contractul se prelungeşte automat.

Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după ce a semnat cu Rapid

Marius Şumudică a recunoscut că a semnat toate actele şi că va sta pe banca echipei sale de suflet. A avut un mesaj emoţionant pentru fani.

Am aceleași emoții ca atunci când am fost campion cu Rapid ca jucător. E una dintre cele mai fericite zile din viața mea! Suntem obligați sa schimbăm situația din clasament pentru ca e un club foarte bine organizat din toate punctele de vedere.

Timpul e scurt, trebuie sa câștigăm meciuri, puncte. Avem cei mai buni suporteri din România și m-am întors acasă”, a declarat Marius Șumudică pentru fanatik.ro.

Reclamă
Reclamă

Câţi bani va încasa Marius Şumudică la Rapid

Dan Şucu l-a dat afară pe Neil Lennon, care nu a obţinut nicio victorie cu Rapid. Nu a mai avut răbdare şi îi va achita nord-irlandezului clauza de 400.000 de euro.

Patronul Rapidului nu s-a uitat la bani nici în negocierile cu Şumudică. Potrivit sursei citate anterior, Şumudică a fost convins cu un salariu lunar de 20.000 de euro. Bonusurile sunt unele spectaculoase. Pentru o clasare pe locurile 2-3 îşi asigură 100.000 de euro.

În cazul în care va câştiga titlul cu Rapid, Marius Şumudică va încasa 500.000 de euro. Singura condiţie este să califice echipa şi în grupele unei competiţii europene.

Reclamă

EXCLUSIV | Răzvan Raţ ştie de ce are nevoie Marius Şumudică pentru a reuşi pe banca Rapidului

Răzvan Raţ ştie de ce are nevoie Marius Şumudică pentru a reuşi pe banca Rapidului, în noul mandat. Fostul fundaş al giuleştenilor a avut prima reacţie după ce „Şumi” l-a înlocuit pe Neil Lennon.

Dublu campion cu Rapid (1999 şi 2003), Răzvan Raţ este sigur că o victorie cu Poli Iaşi poate fi esenţială pentru Marius Şumudică.

Auzisem că o să fie pus Marius Şumudică, vom vedea. Nu îmi dau seama, la momentul acesta, ce se va întâmpla. Nu poate să spună nimeni că Rapid va merge mai bine cu Marius Şumudică sau nu. Eu sper din toată inima să meargă, pentru că Rapid are nevoie de meciuri bune pentru a repara startul ăsta prost.

Vom vedea cum îl va primi tribuna. Doar ce a semnat. Vedem vineri. Cred că o să conteze foarte mult ce se va întâmpla vineri, deşi e prea scurt timpul pentru a-ţi face o părere de valoarea sau de amprenta lui Marius Şumudică.

Dacă era momentul sau nu (n.r. să revină Marius Şumudică) o va demonstra ceea ce va face Rapidul în continuare şi cum va arăta Rapid în continuare. E doar o chestiune de timp şi de rezultate!„, a declarat Răzvan Raţ în exclusivitate pentru AS.ro.

Fostul internaţional român a comentat şi zvonurile că Ianis Hagi ar putea fi înlocuitorul lui Albion Rrahmani în atacul Rapidului.

Nu ştiu dacă va veni Ianis Hagi la Rapid sau nu, e greu de spus, dar eu cred că e un transfer interesant pentru Rapid„, a spus Raţ.

Reclamă

Este Marius Şumudică cea mai bună variantă pentru Rapid, dacă Neil Lennon va fi demis?

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:39

„E făcută special ca Marius Şumudică să-şi rupă gâtul”. Reacţie dură după ce Şumudică a devenit noul antrenor al Rapidului

22:33

Mutarea uriaşă pregătită de Marius Şumudică la Rapid! Anunţul făcut imediat după ce a semnat contractul

22:26

Lumea tenisului s-a revoltat în cazul Jannik Sinner! Reacţii fără precedent: „Poate ar trebui să nu ne mai luaţi de proşti”

22:07

EXCLUSIV„Total neaşteptat” Vasile Maftei, reacţie categorică după revenirea lui Marius Şumudică la Rapid: „Nu erau pe măsură”

21:45

NEWS ALERTPrima decizie radicală luată de Marius Şumudică la Rapid! Un nume mare este OUT din Giuleşti

21:36

Nick Kyrgios a răbufnit după ce Jannik Sinner a scăpat de suspendarea pentru dopaj: „Ridicol”. Schimb de replici aprins cu un fan

1 VIDEOEstrela – Famalicao 0-3 a fost în AntenaPLAY. Rezultatele şi golurile etapei din Liga Portugal 2 FotoAna Maria Bărbosu a dat cărţile pe faţă despre relaţia cu Sabrina Voinea, după ce a primit bronzul la JO: „Am simţit-o distantă” 3 Real Madrid, debut cu stângul în noul sezon! Kylian Mbappe a bifat primul meci în La Liga! Chelsea – Manchester City 0-2 4 VIDEO & FOTOMihaela Cambei, primire fabuloasă în Oneşti! Oamenii au ieşit pe străzi ca să o vadă pe vicecampioana olimpică! Imagini unice 5 Farul – Hermannstadt 3-2. „Dublă” Rivaldinho, la meciul 500 al lui Gică Hagi ca antrenor. Farul a părăsit ultimul loc în Liga 1 6 „E mâna lui Șucu!” Dănuț Lupu, acuze incredibile după ce galeria Rapidului l-a ironizat pe Marius Șumudică: „Cum vine asta?!”
Citește și