Închide meniul

„M-au sunat!” Gigi Becali, anunț despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! Care e condiția impusă de patronul de la FCSB

Alex Ioniță Publicat: 22 aprilie 2024, 21:02

Reclamă
„M-au sunat! Gigi Becali, anunț despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! Care e condiția impusă de patronul de la FCSB

Gigi Becali, anunț despre transferul lui Florinel Coman în Qatar

Gigi Becali / Hepta

Gigi Becali a făcut un anunț despre transferul lui Florinel Coman în Qatar. Patronul de la FCSB și-a dezvăluit singura condiție, pentru ca mutarea să se realizeze.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Oficialii celor de la Al-Duhail sunt gata să îi plătească clauza de reziliere a lui „Mbappe de România”, în valoare de 5 milioane de euro. Totuși, Gigi Becali are o cerință care le complică planurile arabilor.

Gigi Becali, anunț despre transferul lui Florinel Coman în Qatar

Concret, oficialii din Qatar vor să îi plătească clauza lui Florinel Coman în mai multe tranșe, iar Gigi Becali nici nu vrea să audă de acest lucru. Patronul de la FCSB a spus că le va cere arabilor toți banii, într-o singură tranșă.

”Stai puțin, au venit arabii? (n.r. Reporter: S-au plătit banii?) Ce bani? Faceți glume, ce glume sunt astea? Eu nu știu, el mi-a spus mie, m-a sunat cineva că vor să vină (n.r. cei din Qatar).

Eu am zis ’Ce să vină?’, la telefon, pac-pac contract, bagă banii în cont și gata. Nu dom’le, să dea banii în rate. Nu merge cu banii în rate și gata”, a spus Gigi Becali, la palat.

Reclamă

Patronul de la FCSB este cunoscut pentru faptul că acceptă și plata a mai puțini bani pentru jucătorii săi, pentru ca suma să fie virată într-o singură tranșă.

Un exemplu este transferul lui Dennis Man la Parma. La momentul respectiv, italienii doreau să achite 13 milioane de euro pentru această mutare, în tranșe. Totuși, Gigi Becali a „negociat” transferul, iar oficialii echipei din Serie B au fost de acord cu plata a 11 milioane de euro, într-o singură tranșă.

Decizia luată de Florinel Coman, de a juca în Qatar, l-a bulversat pe Ciprian Marica

Atacantul de 26 de ani al FCSB-ului s-ar fi înţeles deja cu Al-Duhail, echipă care ar urma să îi plătească clauza de reziliere de 5 milioane de euro. „Mbappe” Coman a fost convins cu un salariu stagional de 2 milioane de euro. În cei 4 ani de contract ar urma să încaseze, cu tot cu bonusuri, aproximativ 10 milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Fost jucător în Bundesliga şi La Liga, Ciprian Marica s-a ferit totuşi să îl judece pe Florinel Coman.

„Mutarea lui în Qatar e greu de înţeles, asta pentru că avem pretenţii şi ne aşteptăm ca jucătorii noştri să se ducă la echipe importante din Vest şi să ne reprezinte ţara, să repună pe tapet fotbalistul român, aşa cum e cazul lui Drăguşin.

Pe de altă parte ne-am distrus valorile, nu mai avem valori, nu mai sunt apreciate şi cumva şi jucătorii îşi dau seama că singurul lucru care mai contează sunt banii. Nu pot să-i judec dacă ei aleg să meargă într-o ţară pentru bani„, a declarat Ciprian Marica în exclusivitate pentru AntenaSport.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:15 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! A doua sesiune de antrenamente este ACUM în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea Vezi toate știrile
Citește și