Închide meniul

„Mă mir că a dispărut!” Mihai Stoica, uluit de decizia luată la echipa lui Adrian Mititelu: „Mi se părea foarte bun!”

Reclamă

Publicat: 9 februarie 2024, 20:39

„Mă mir că a dispărut! Mihai Stoica, uluit de decizia luată la echipa lui Adrian Mititelu: „Mi se părea foarte bun!

Mihai Stoica, uluit de decizia luată la echipa lui Adrian Mitite

Mihai Stoica, în timpul unui meci / Profimedia

Mihai Stoica este uluit şi nu înţelege decizia luată de FC U Craiova, echipa lui Adrian Mititelu, de a nu îl mai folosi pe Samuel Asamoah, unul dintre cei mai tehnici mijlocaşi din Liga 1. În acest sezon, Asamoah a jucat doar nouă meciuri pentru FC U Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În total, Samuel Asamoah a jucat 82 de partide pentru echipa lui Adrian Mititelu şi a marcat un gol şi a dat 6 pase de gol.

Mihai Stoica nu înţelege decizia luată la echipa lui Adrian Mititelu

Mă mir că a dispărut Asamoah, pentru că arăta foarte bine la un moment dat. A început cu Mutu, dup-aia a avut iar o scădere, apoi a arătat iar foarte bine.

Nu mi se părea rău deloc. Mi se părea chiar un jucător foarte bun. Anul trecut, a început să joace Albu pentru că era sub vârstă, iar Popa nu era în poartă. Nu putea să joace cu Achim. Nu se atinge nimeni de Achim.

Dar acum cred că ar fi avut nevoie de un jucător care să lege mai bine jocul”, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

Reclamă

Giovanni Costantino a tras un semnal de alarmă după Oţelul – FCU Craiova 1-0

Giovanni Costantino a tras un semnal de alarmă după Oţelul – FCU Craiova 1-0. Antrenorul italian al lui FCU Craiova le-a transmis jucătorilor săi că fotbalul nu e doar despre tehnică, ci şi despre dueluri fizice.

Noi nu am jucat fantastic în acest meci. A fost un meci dificil pentru noi. Oţelul joacă fizic, cu dueluri, terenul nu este perfect. Când noi am avut posibilitatea, nu am marcat. În repriza a doua nu a fost bine.

Eu cred că avem o echipă bună, de play-off, ne trebuie mai multă intensitate, mai multă mentalitate, mai multă dorinţă. Nu poţi să joci fotbal doar cu tehnica, într-un meci cu intensitate avem probleme.

Reclamă 4 / 0/3

(n.r. Chiţu) Chiţu este un jucător important pentru noi. Nu a avut nicio oportunitate, nu e problema lui.

Suntem fluctuanţi, nu putem juca aşa în play-off. Fotbalul nu e doar tehnică, calitate, este duel.

Jucăm cu CFR, după aceea cu Hermannstadt. Fotbalul este dur. Nu sunt frustrat. Eu sunt aici din octombrie”, a declarat Giovanni Costantino pentru digisport.ro după Oţelul – FCU Craiova 1-0.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali 8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsa de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României 8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” 8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu 0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
Vezi toate știrile
Citește și