Închide meniul

„Mai are şanse la titlu CFR Cluj?” Răspunsul dat imediat de Ilie Dumitrescu, după ce clujenii s-au „încurcat” cu Sepsi

Viviana Moraru Publicat: 30 martie 2024, 8:14

Reclamă
„Mai are şanse la titlu CFR Cluj? Răspunsul dat imediat de Ilie Dumitrescu, după ce clujenii s-au „încurcat cu Sepsi

"Mai are şanse la titlu CFR Cluj?" Răspunsul dat imediat de Ilie Dumitrescu

Ilie Dumitrescu, în timpul unui interviu / Hepta

Ilie Dumitrescu a oferit imediat răspunsul atunci când a fost întrebat dacă CFR Cluj mai are şanse la titlu. Fostul internaţional a transmis că echipei lui Adrian Mutu îi va fi dificil să se lupte pentru primul loc, după ce s-a încurcat cu Sepsi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj a rămas fără victorie în ply-off, după etapa a doua. Clujenii au remizat cu Sepsi, scor 1-1, şi au acumulat 28 de puncte.

„Mai are şanse la titlu CFR Cluj?” Răspunsul dat imediat de Ilie Dumitrescu

Ilie Dumitrescu a declarat că misiunea lui CFR Cluj de a cuceri titlul este una foarte dificilă, mai ales dacă în această etapă, FCSB va câştiga. În acest caz, roş-albaştrii s-ar distanţa la zece puncte în fruntea clasamentului.

„Mister” a mai transmis că CFR Cluj trebuie să se concentreze pe meciul din Cupa României, cu Corvinul Hunedoara, acesta fiind unul dintre obiectivele lui Adrian Mutu în Gruia.

Este greu pentru CFR să mai lupte la titlu. Și la egalitate sunt opt puncte. E complicat, dacă FCSB câștigă etapa asta, indiferent ce se întâmplă între Rapid și Craiova, ia o opțiune serioasă.

Reclamă

Trebuie să se concentreze pe meciul ăla (n.r. – cu Corvinul Hunedoara, din Cupă), e un obiectiv important pentru Mutu în primul rând. Nu cred că obiectivul e să rămână pe poziția asta în clasament”, a declarat Ilie Dumitrescu, conform digisport.ro.

Cristi Balaj, atac fără precedent la adresa arbitrajului după Sepsi – CFR Cluj 1-1

Cristi Balaj a lansat un atac fără precedent la adresa arbitrajului după Sepsi – CFR Cluj 1-1. Preşedintele lui CFR Cluj, care a fost în trecut arbitru, a susţinut că echipa antrenată de Adrian Mutu trebuia să primească un penalty în minutul 3 al partidei. Atunci a avut loc un duel în careu între portarul Niczuly şi Daniel Bîrligea.

„Am primit lovituri de pedeapsă împotrivă pentru contacte mult mai puțin sancționabile. Portarul îi dă cu mâna dreaptă peste picior, îi împiedică deplasarea. Dă penalty! Pentru CFR nu dăm asemenea penalty-uri?! Ce facem?

Reclamă 4 / 0/3

Un egal care favorizează echipele cu care ne luptăm. Vorbeam despre alt meci. E clar cum îi dă cu brațele peste piciorul stâng. Așa am început noi meciul.

Vassaras, ce dorești mai mult de atât? O să vii și o să spui că lui Bîrligea i s-au înmuiat genunchii. Nu vă e rușine? Ce vrei, Vassaras?! Acolo, la Galați, n-a mai existat soft contact?

Ce facem aici? Suntem în haită? Dacă greșește arbitrul să greșească și cei de la camera VAR?! Înțeleg, Găman poate să nu vadă. Dar cei din camera VAR ce fac?

Totul a culminat cu faza din minutul 84, când Otele e în spatele fundașilor și e oprit. Nu există o împingere evidentă care să justifice intervenția arbitrului la faza cu Michael! Să inventezi tu un henț, un fault?!”, a declarat, foarte nervos, Cristi Balaj pentru primasport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
Vezi toate știrile
Citește și