Închide meniul

„Mai avem o pistă” Gigi Becali a anunţat varianta de rezervă, după ce transferul lui Arnold Garita a picat: „Atunci îl luăm”

Alex Masgras Publicat: 16 iulie 2024, 22:17

Reclamă
„Mai avem o pistă Gigi Becali a anunţat varianta de rezervă, după ce transferul lui Arnold Garita a picat: „Atunci îl luăm

Gigi Becali a anunţat varianta de rezervă, după ce transferul lui Arnold Garita a picat: "Atunci îl luăm"

Gigi Becali / Profimedia

Gigi Becali a anunţat varianta de rezervă, după ce transferul lui Garita a picat. Fostul jucător de la FC Argeş nu va mai ajunge la campioana României, după ce nu s-a prezentat la vizita medicală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu toate acestea, Gigi Becali are o variantă de rezervă. Patronul FCSB a declarat că David Ankeye de la Genoa poate fi o variantă pentru echipa sa.

„Mai avem o pistă” Gigi Becali a anunţat varianta de rezervă, după ce transferul lui Garita a picat: „Atunci îl luăm”

Becali a recunoscut că nu îl cunoaşte pe atacantul nigerian, dar a declarat că va vorbi cu Mihai Stoica, Mihai Pintilii şi Elias Charalambous, urmând să se consulte cu ei, înainte de a lua o decizie. De asemenea, patronul FCSB vrea să îl aducă pe nigerian sub formă de împrumut cu drept de cumpărare:

„Mai avem o pistă, care a apărut azi. Atacantul de la Genoa, că nu-l ştiam, din presă am aflat. E posibil, e posibil să ne mai interesăm. Să vorbesc cu Pintilii, MM, Charalambous, că nu-l cunosc, iar dacă ei spun că-l putem lua împrumut cu drept de cumpărare, că am vorbit deja cu Genoa, cu cineva care are intrare acolo, atunci îl luăm.

Noi nu luăm aşa să facem lotul mare, ci luăm să vedem dacă poate pentru calificări, pentru alea îl luăm”, a declarat Gigi Becali, la primasport.ro.

Reclamă
Reclamă 4

Gigi Becali a anunţat că transferul lui Arnold Garita la FCSB a picat! Ce l-a deranjat pe milionar: „Gata, la revedere”

Gigi Becali a anunţat că transferul lui Arnold Garita la FCSB a picat! Patronul roş-albaştrilor se înţelesese cu Garita, dar a renunţat la atacantul camerunez. Becali a fost deranjat de atitudinea lui Arnold Garita. Camerunezul nu ar fi fost punctual, iar acest lucru l-a făcut pe Becali să decidă că nu îl va mai aduce la FCSB.

”I-am dat telefon impresarului şi i-am zis, gata, la revedere. Dacă am semnat contractul şi la semnătură bani, 20.000 pe lună, stai că vin azi, stai că vin mâine. La mine nu iei contractul în mână până nu văd vizita medicală, contractul nu-l vezi. Până nu văd genunchii, contractul nu-l vezi. Până nu spune doctorul cum sunt genunchii, contractul nu-l vezi. Că vine azi, că vine mâine… Haide, bă, dă-i telefon că nu mă mai interesează.

El a semnat, dar a semnat doar el. Semnezi tu prima dată şi vine contractul la mine, că aşa fac eu, semnătura mea e ultima.

Reclamă

Noi punem, de exemplu, dacă e la antrenament şi se accidentează la gleznă e problema noastră, că s-a accidentat la noi. Îmi asum responsabilitatea asta, că nu-mi bat joc de oameni. Dar dacă la RMN arată că la genunchi are ceva şi se accidentează tot acolo la genunchi, nu mai e problema mea.

Eu te iau şi cu defecţiuni, dacă ar avea, dar scriem în contract că el îşi asumă că dacă se accidentează şi recidivează în cutare loc atunci eu să pot să reziliez contractul. Dacă semnează aşa, îl iau. Gata, la revedere cu Garita. Stăm să ne jucăm? Trebuia să vină azi, ieri”, a spus Gigi Becali la primasport.ro.

Se va califica FCSB în turul trei preliminar al Ligii Campionilor după dubla cu Maccabi Tel Aviv?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:52

„Apreciez mult asta” Elias Charalambous a dezvăluit ce l-a impresionat în meciul FCSB – Virtus: „E ceva foarte drăguţ”

23:36

„Va trebui să semneze un alt contract” Gigi Becali, anunţ uluitor despre William Baeten, după ce acesta a fost prezentat la FCSB!

23:35

Malcom Edjouma, plin de încredere după ce FCSB s-a calificat în turul 2 UCL! Ce a spus despre penalty-ul cu U Cluj

22:56

Gigi Becali, anunţ despre viitorul lui Louis Munteanu! Ce se întâmplă cu atacantul de la Fiorentina: „În altă parte nu ştiu”

22:56

Tatăl lui Kobe Bryant a murit la 69 de ani. Kobe Bryant a murit în 2020, la 41 de ani

22:43

„Spectacol” Gigi Becali a spus care sunt cei doi jucători care l-au impresionat cu Virtus: „Am tras concluzia”

1 FotoAndrei Burcă s-a căsătorit! Cât de frumoasă este şi cu ce se ocupă soţia fundaşului naţionalei 2 FotoCine e iubita lui Lamine Yamal, noua senzaţie din fotbalul mondial. Tânăra este de o frumuseţe răpitoare 3 Kylian Mbappe a fost prezentat la Real Madrid. Primele declaraţii ale starului francez şi gestul uriaş făcut 4 Suma uriaşă pe care Gigi Becali a putut să le-o dea lăutarilor pentru dedicaţii la nunta lui Ianis Hagi 5 FCSB – Virtus 4-0. Antrenament cu public în Ghencea pentru campioană. Urmează Maccabi Tel Aviv 6 EXCLUSIVEdi Iordănescu pleacă de la naționala României! Când a luat selecționerul decizia și ce l-ar fi putut determina să rămână
Citește și