Închide meniul

Malcom Edjouma a sosit la Bari! Câţi bani îi intră în buzunar lui Gigi Becali după ce l-a cedat pe francez la echipa din Serie B

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 16 august 2023, 17:11

Malcom Edjouma a sosit la Bari! Câţi bani îi intră în buzunar lui Gigi Becali după ce l-a cedat pe francez la echipa din Serie B

Malcom Edjouma a sosit la Bari!

Malcom Edjouma, însoţit de impresarul Florin Vulturar la Bari / Twitter

Malcom Edjouma a sosit la Bari! Mijlocaşul francez în vârstă de 26 de ani a ajuns în Italia alături de impresarul Florin Vulturar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edjouma urmează să facă vizita medicală şi va semna contractul cu echipa din Serie B. Serie B e transmisă exclusiv în AntenaPLAY din 19 august.

Malcom Edjouma a sosit la Bari!

Mijlocaşul francez a fost fotografiat pe aeroportul din Bari alături de impresarul Florin Vulturar. Imaginea a fost publicată pe Twitter de către jurnalistul Gianluca Di Marzio.

În ultima perioadă au tot fost vehiculate sume legate de înţelegerea lui Gigi Becali cu Bari. Jurnalistul francez Patrick Juillard, de la France24, susţinea că FCSB va încasa 1 milion de euro pentru transferul definitiv al lui Edjouma.

Potrivit pianetabari.com, Gigi Becali va încasa 150.000 de euro pentru împrumutul lui Malcom Edjouma. În contractul de împrumut este inclusă o clauză prin care Bari trebuie să îi mai achite lui FCSB 650.000 de euro dacă echipa va promova în Serie A sau dacă Edjouma va juca în 70% din partidele din campionat.

Reclamă

Gigi Becali a vorbit el însuşi despre sumele pentru care a agreat să îi dea drumul lui Edjouma. „Singurul jucător căruia i-am dat drumul e Malcom Edjouma. Voi lua 200.000 de euro pentru împrumut și 600.000 de euro pentru transfer definitiv. Nu mai pleacă nimeni! Nimic, nimic, nimic! Gata! Vreau să facă echipă tare”, declara Gigi Becali, într-un interviu acordat la Palat.

Malcom Edjouma: „E un pas mare pentru mine! Sper ca FCSB să câştige titlul”

Malcom Edjouma a oferit declaraţii despre plecarea lui la Bari.

Da, e un pas mare pentru mine. Sunt foarte fericit că am posibilitatea de a-mi arăta calitatea într-o altă țară. Trebuie să rămân concentrat și serios pentru a arăta și acolo ce am arătat în România, iar totul va fi în regulă.

Reclamă 4 / 0/3

Le doresc toate cele bune celor de la FCSB. Sper să intre în grupele Conference League și să câștige titlul”, a spus Malcom Edjouma la plecarea din ţară.

„Sper că da. El și-a dorit foarte mult acest transfer și într-un final am reușit să îl închidem. (Pleacă fericit de la FCSB sau mai degrabă supărat că nu prea a prins echipa în ultima perioadă?) Trebuie să îl întrebați pe el despre chestia asta. Eu sper că este fericit, e un pas important pentru el. Bari e echipa a doua a lui Napoli și are șansa lui.

(Mai urmează și alte plecări de la FCSB?) Este posibil orice în perioada de transferuri. O să vedem în zilele următoare”, a spus Florin Vulturar la plecarea din România, conform prosport.ro.

Gigi Becali, ironizat de presa din Danemarca după FCSB – Nordsjaelland. Cum l-au numit nordicii pe latifundiar

Gigi Becali, ironizat de presa din Danemarca după FCSB – Nordsjaelland. Patronul „roș-albaștrilor” a fost subiect în presa din Danemarca, după ce echipa sa a remizat, pe teren propriu, cu vicecampioana din țara nordică.

Patronul celor de la FCSB a fost ironizat de jurnaliștii din Danemarca, după remiza dintre echipa condusă de acesta și Nordsjaelland. Aceștia l-au „taxat” pe latifundiarul din Pipera după declarația de după meci, în care Gigi Becali lăuda prestația jucătorilor din lotul vicecampioanei din țara nordică, în stilul caracteristic.

„Carismaticul patron al lui FCSB o laudă pe Nordsjaelland. Faimosul și infamul patron al FCSB-ului, Gigi Becali, a declarat înaintea meciului că echipa din capitala României o va zdrobi pe Nordsjaelland.

Bineînțeles, acest lucru nu s-a întâmplat. Meciul de la București s-a încheiat cu 0-0, chiar dacă FCSB a jucat mai bine de o jumătate de ori în superioritate numerică. Nordsjaelland a dominat jocul și dacă ar fi trebuit să fie o câștigătoare, ar fi trebuit să fie clubul din Farum.

Reclamă

Acum, chiar și Gigi Becali, cunoscut ca unul dintre cei mai controversați patroni de club din Europa, și-a scos pălăria în fața lui Nordsjaelland”, au notat jurnaliștii de la tipsbladet.dk.

 

 

 

 

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
0:27
Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2
26
apr.
0:10
Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out
23:58 FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off 23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor Vezi toate știrile
Citește și