Închide meniul

Malcom Edjouma ar fi trebuit să fie eliminat în FC Voluntari – FCSB! Francezul a avut o intrare horror: „Fault grosolan! Trebuia roșu direct!”

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 12 februarie 2023, 22:24

Malcom Edjouma ar fi trebuit să fie eliminat în FC Voluntari – FCSB! Francezul a avut o intrare horror: Fault grosolan! Trebuia roșu direct!”

Malcom Edjouma ar fi trebuit să fie eliminat în FC Voluntari - FCSB!

Colaj Profimedia

Malcom Edjouma ar fi trebuit să fie eliminat în FC Voluntari – FCSB! Francezul a reușit „dubla”, aducând victoria roș-albaștrilor, însă a avut și o intrare criminală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În minutul 82, la o fază care nu anunța absolut nimic, Edjouma a avut o intrare horror cu talpa la Igor Armaș, fundașul ilfovenilor.

Malcom Edjouma ar fi trebuit să fie eliminat în FC Voluntari – FCSB! Francezul a avut o intrare horror: „Fault grosolan! Trebuia roșu direct!”

Lovitura a lăsat urme, fotbalistul moldovean urlând de durere. Mai mult decât atât, la finalul meciului, Armaș a postat o fotografie în care se vede perfect cum a fost afectat de intrarea necumpătată a fotbalistului de la FCSB.

„Să-ți fie rușine, domnule arbitru”, a scris Armaș în desciererea imaginii.

Armaș, la finalul meciului dintre FC Voluntari și FCSB / Instagram
Armaș, la finalul meciului dintre FC Voluntari și FCSB / Instagram

„Centralul” Radu Petrescu l-a iertat pe Edjouma de eliminare, iar VAR-ul nu a intervenit! Francezul a primit doar cartonaș galben și fost scos câteva minute mai târziu din teren de Mihai Pintilii, în locul său intrând Radaslavescu.

Reclamă

„În momentul în care mergi cu crampoanele pe fața unui adversar, cu piciorul întins, e clar că Edjouma a pus în pericol integritatea fotbalistului de la Voluntari. Fault grosolan, ar fi trebuit să vadă cartonașul roșu. Nu pot să înțeleg de ce nu au intervenit cei din cabina VAR”, a declarat fostul arbitru Marius Avram, la Digi Sport.

Malcom Edjouma rămâne cu picioarele pe pământ, după „dubla” reușită în FC Voluntari – FCSB 1-2: „Prețul meu nu se schimbă!”

Malcom Edjouma rămâne cu picioarele pe pământ, după „dubla” reușită în meciul FC Voluntari – FCSB 1-2. Mijlocașul de la FCSB a marcat două goluri în poarta ilfovenilor și a adus o nouă victorie echipei lui Mihai Pintilii și Leo Strizu. Francezul a ajuns la 3 goluri în ultimele două partide disputate de roș-albaștri în Liga 1. Edjouma a fost decisiv și în etapa precedentă, când a marcat golul victoriei în Gruia, în fața lui CFR Cluj.

Malcom Edjouma a deschis scorul în minutul 45, după devierea cu capul a lui Florinel Coman. Francezul a dublat avantajul vicecampioanei în minutul 79, cu un șut puternic de la marginea careului.

Reclamă 4 / 0/3

Francezul rămâne însă cu picioarele pe pământ și anunță că prețul său nu a crescut după evoluțiile strălucitoare din ultima vreme.

„A fost o victorie bună. Am ajutat echipa, a fost un meci dificil, nici nu știu dacă am făcut un meci bun astăzi. Am încercat să-mi ajut echipa și am reușit să fiu la finalizare. E prima mea dublă.

Nu am avut timp să sărbătoresc, toată lumea a venit peste mine. După ce dau un gol, mereu mă gândesc să îl dau și pe al doilea. Am încredere în mine, sunt aici și toată lumea știe ce pot să joc.

Am avut nevoie de puțin timp să mă adaptez. Prețul meu nu se schimbă. Suntem pe drumul cel bun în acest moment, trecem printr-un moment foarte bun. Cel mai important e să luăm cele 3 puncte în fiecare meci”, a spus Malcom Edjouma, după FC Voluntari – FCSB 1-2, potrivit digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:40 LIVE TEXTRapid – Universitatea Craiova 0-1. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Andrei Ivan a deschis scorul în Giuleşti 21:14 VideoCe mănâncă fetele din naţională pentru a fi în formă în permanenţă! Ele luptă pentru calificarea la EURO 21:06 Mihai Stoica a anunţat prima mutare făcută de FCSB din această vară: „Ştim cu siguranţă” 20:55 FotoFanii Rapidului, spectacol pirotehnic la derby-ul cu Universitatea Craiova! Reacţia lui Daniel Niculae după ce s-au aruncat torţe 20:11 Cluburile din Premier League se pregătesc pentru o schimbare radicală! Manchester United şi Manchester City au votat împotrivă 19:59 Reacţia lui Mihai Stoica după ce FC Botoşani a învins dramatic Petrolul şi a urcat pe loc de salvare directă de la retrogradare! 19:35 Petrolul – Botoşani 1-2. Moldovenii au urcat pe un loc de salvare directă de la retrogradare! Cum arată clasamentul în play-out 19:21 Decizia lui Edi Iordănescu după ce Andrei Burcă s-a accidentat şi e în pericol să rateze EURO 2024! 19:10 (P) Festivalul reducerilor Xiaomi Fan Fest: smartphone-urile și gadget-urile momentului, cadouri inspirate la prețuri atractive 19:00 Arne Slot, înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool, cale liberă spre Anfield! Anunţul făcut de Fabrizio Romano Vezi toate știrile
Citește și