Închide meniul

Malcom Edjouma va merge la vraciul Marijana! Anunţul lui Gigi Becali: „Avem nevoie de el!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 4 mai 2023, 19:17

Malcom Edjouma va merge la vraciul Marijana! Anunţul lui Gigi Becali: „Avem nevoie de el!

Gigi Becali a anunţat că Malcom Edjouma se va trata la vraciul Marijana

Gigi Becali, în timpul unui interviu / Hepta

Gigi Becali a anunţat că Malcom Edjouma se va trata la vraciul Marijana! Francezul s-a accidentat înaintea derby-ului cu Universitatea Craiova, în ultima rundă, şi s-a anunţat iniţial că acesta nu va mai evolua până la finalul sezonului. Cu toate acestea, latifundiarul din Pipera a declarat că mijlocaşul ar putea reveni pe teren la duelul cu CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Malcom Edjouma a suferit o accidentare la antrenamentele de dinaintea duelului cu Universitatea Craiova, din runda precedentă.

Gigi Becali a anunţat că Malcom Edjouma se va trata la vraciul Marijana

Gigi Becali susţine că s-a consultat cu Mihai Stoica, şi au decis împreună ca Malcom Edjouma să meargă în Serbia pentru a se trata la vraciul Marijana.

Patronul de la FCSB este încrezător că mijlocaşul francez se va recupera miraculos şi va fi apt la duelul cu CFR Cluj, din runda a opta de play-off, deşi iniţal se anunţase că acesta nu va mai putea juca până la finalul sezonului.

„(n.r. Edjouma merge în Serbia?) Da, m-a întrebat azi MM ce spun. Eu i-am zis că o să avem nevoie de el. Dacă se duce acolo, o să-l avem chiar și în meciul cu CFR. E posibil să avem nevoie de el în repriza a doua, nu? E un jucător extraordinar. Dacă începe campionatul, eu zic că va fi titular, dar acum, că mai sunt câteva meciuri, nu ne mai permitem să riscăm nimic.

Reclamă

Ne trebuie jucători de luptă pentru faza defensivă, ca să nu mâncăm bătaie. Dacă te-au bătut Farul sau CFR, la revedere”, a declarat Gigi Becali, pentru digisport.ro.

Malcom Edjouma, prima reacţie după ce s-a accidentat şi va rata finalul sezonului la FCSB

Malcom Edjouma a oferit prima reacţie, după ce s-a accidentat şi va rata finalul sezonului la FCSB. Mijlocaşul francez a oferit mai multe detalii despre starea sa, şi a lămurit zvonurile conform cărora „s-ar fi dat” lovit pentru a nu mai juca în ultimele patru runde de play-off.

Malcom Edjouma a pus punct zvonurilor conform cărora ar fi nemulţumit la FCSB, motiv pentru care s-ar fi dat accidentat pentru a nu mai putea evolua. Mijlocaşul francez a dezvăluit că a suferit o ruptură, şi încă nu ştie exact cât timp va sta departe de teren, exprimându-şi de asemenea dorinţa de a reveni pentru a-şi ajuta echipa, pe final de sezon.

Reclamă 4 / 0/3

„M-am accidentat, e o ruptură la aductor. Nu mint! Acum trebuie să vedem cât timp o să stau departe de teren. Sper să revin, vreau să joc cu echipa”, a declarat Malcom Edjouma, în timpul unui live al lui Gheorghe Mustaţă, de pe TikTok.

Malcom Edjouma este o pierdere importantă pentru FCSB. Mijlocaşul a fost piesă de bază n trupa roş-albastră în acest sezon, reuşind să marcheze 11 goluri, în cele 40 de meciuri bifate.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:50 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și