Închide meniul

Mamadou Thiam nu mai vrea să joace la U Cluj. Atacantul, în vizorul lui Gigi Becali

Alex Ioniță Publicat: 27 iunie 2023, 12:11

Reclamă
Mamadou Thiam nu mai vrea să joace la U Cluj. Atacantul, în vizorul lui Gigi Becali

Mamadou Thiam nu mai vrea să joace la U Cluj

Mamadou Thiam, în timpul unui meci cu FCSB / Profimedia

Mamadou Thiam nu mai vrea să joace la U Cluj. Atacantul în vârstă de 28 de ani nu s-a prezentat la reunirea formației din Ardeal. Astfel, a ratat și cantonamentul „șepcilor roșii” din Slovenia, dar nu s-a prezentat nici la cantonamentul din Austria

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atacantul senegalez a ajuns la U Cluj la începutul sezonului trecut, de la echipa belgiană KV Oostende. A jucat 33 de meciuri pentru clubul clujean și a reușit să marcheze 11 goluri. În momentul de față este cotat la 700.000 de euro, de site-ul de specialitate Transfermarkt.

Mamadou Thiam nu mai vrea să joace la U Cluj. Toni Petrea a vorbit despre situația fotbalistului

Noul antrenor al celor de la U Cluj, Toni Petrea, a vorbit despre situația fotbalistului. Acesta a dezvăluit că atacantul senegalez a cerut timp de gândire, pentru a putea lua o decizie legată de viitorul său.

„El a solicitat un termen de gândire, a avut și ceva oferte din străinătate. Până acum, nu s-a materializat nimic, nici nu s-a întors. Este o situație delicată. Am vorbit cu conducerea clubului, trebuie luată o decizie, nu putem să stăm, să așteptăm după el. Eu n-am vorbit cu el, am considerat că este treaba conducerii, fiind vorba și de o clauză de reziliere, așa că nu e treaba mea, eu nefiind aici sezonul trecut. Un jucător bun, și-a făcut datoria sezonul trecut pentru U, dar eu am o eținere când fotbalistul nu vrea să mai continue cu echipa. E clar. Ce perspectivă să mai avem?”, a spus tehnicianul, potrivit gsp.ro.

În cariera sa, Mamadou Thiam a mai jucat pentru Dijon, Clermont Foot, Barnsley, KV Oostende. De la echipa belgiană a fost împrumutat la AS Nancy, în Franța, iar mai apoi a ajuns la Cluj, unde a semnat cu „șepcile roșii”.

Reclamă

Fotbalistul senegalez ar fi și în vizorul celor de la FCSB. Acesta este unul dintre jucătorii pe care Gigi Becali îi vrea la echipă, mai ales după ce negocierile cu Arnold Garita ar fi picat. Chiar dacă vicecampioana are în lot mai mulți jucători care pot evolua în atac, patronul formației încă dorește transferul unui fotbalist ofensiv.

Alexandru Chipciu a dezvăluit de ce a rămas la U Cluj: „M-am schimbat şi am luat decizia de a rămâne”

Alexandru Chipciu a fost unul dintre cei mai importanţi oameni de la U Cluj şi a devenit şi căpitanul echipei în a doua parte a sezonului. Chiar dacă a fost dorit şi de FCSB, care l-a ofertat, acesta a preferat să continue la Cluj, în ciuda faptului că a fost la un pas de despărţirea de finalista cupei:

„Nu prea mi-a plăcut să negociez și atunci când am venit de la CFR. Ce era de negociat așa? Dacă era salariu de milioane, te gândeai să mai negociezi. La nivelul ăsta nu poți să negociezi foarte mult sau așa mi s-a părut mie. Într-adevăr, am semnat acum pe doi ani, cu clauza dacă rămânem în prima ligă anul acesta. Mă bucur că am rămas aici.

Reclamă 4 / 0/3

Într-o seară am fost puțin plecat în altă parte, apoi m-am schimbat și am luat decizia de a rămâne aici. Da, nu aș vrea să vorbesc acum pe tema asta, că mamă, nu știu cine mă voia. Clar era o persoană de acolo care m-a plăcut, m-a ajutat de-a lungul timpului și cu care am avut o relație bună, îi sunt recunoscător pentru asta mereu.

Cred că a fost o dorință de ale lui de a mă aduce, eu am fost clar tentat să mă duc, apoi, eu știu, când te trezești, pui în balanță lucrurile, fete, școli și așa mai departe, faptul că m-am simțit foarte bine aici, suporteri, am crezut că e mai bine să rămân aici”, a declarat Alexandru Chipciu, potrivit sport.ro.

Alexandru Chipciu a fost dorit şi la FCSB, mai ales de Mihai Stoica. Chipciu era văzut drept înlocuitorul perfect al lui Deian Sorescu, care se va întoarce la Rakow. Până la urmă, Chipciu a ales să continue la Universitatea Cluj. Alexandru Chipciu a evoluat la FCSB în perioada 2012-2016, bifând 169 de partide, şi reuşind să înscrie 34 de goluri.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 18:00 LIVE VIDEOCatanzaro – Venezia e ACUM în AntenaPLAY! Cremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00). Spectacol în Serie B 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei Vezi toate știrile
Citește și