Închide meniul

Marcel Pușcaș „a luat foc” înainte de Sepsi – FC U Craiova 1948. Ce l-a nemulțumit pe oficialul oltenilor

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 16 martie 2023, 17:56

Marcel Pușcaș a luat foc” înainte de Sepsi – FC U Craiova 1948. Ce l-a nemulțumit pe oficialul oltenilor

Marcel Pușcaș „a luat foc” înainte de Sepsi - FC U Craiova 1948

Marcel Pușcaș / Hepta

Marcel Pușcaș „a luat foc” înainte de Sepsi – FC U Craiova 1948. Președintele oltenilor este nemulțumit de faptul că arbitrul Cătălin Popa a fost din nou delegat la un meci al echipei sale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duelul decisiv pentru play-off dintre Sepsi și FC U Craiova 1948 are loc în această seară, de la ora 21:00.

Marcel Pușcaș „a luat foc” înainte de Sepsi – FC U Craiova 1948. Ce l-a nemulțumit pe oficialul oltenilor

„Meciul de azi, de la Sfântul Gheorghe, n-ar trebui socotit mai important decât altele. De ce? Pentru că nici noi și nici ei, am fi putut să nu ajungem la această miză. Și noi și ei am avut un parcurs oscilant în cele 29 de partide disputate până acum.

Sunt convins însă că, dorința de a intra în play-off este justificată. Mediatizarea excesivă a unui meci întrerupt aiurea și mai ales soluția dată de o comisie, aceea de-a pierde cu 3-0 la masa verde, au făcut ca meciul de azi să fie important.

Altminteri era unul normal. Azi, absolut tot ce se „preconizează” c-ar putea să se întâmple în tribune ține strict de clubul gazdă. Așa cum ar fi trebuit să fie și la meciul întrerupt total aiureMai ține și de brigada de arbitri și de observator.

Reclamă

Există și un numitor comun cu meciul întrerupt: delegarea aceluiași arbitru, Cătălin Popa, la VAR. Păi dacă vrem o altă atitudine, nu schimbăm și oamenii? Oare nu poate fi și dânsul „apăsat” moral pentru inepția celerată de-a întrerupe un meci?

N-a fost și el părtaș, în echipă cu Chivulete și Goga la meciul mult discutat și mai deloc jucat? Și da, nu sunt de acord cu Dumitru Dragomir care în calitate de „oracol”, totuși oltean(n.r. Bălcești), susține că „vor fi găsite 500 de cuțite in tribune”. Păi, de când oltenii au înlocuit săbiile cu cuțitele? Săbiile în Craiova sunt accesorii normale în case. Mai presus decât tigaia.

Lăsând gluma la o parte sunt convins că nu va exista niciun incident. „Cuțite sau săbii” trebuie să fie pe terenul de joc. În sensul luptei sportive.

Reclamă 4 / 0/3

Vor câstiga cei mai inteligenți, cei mai dispuși la efort, cei mai riguroși si în final și cei mai buni. Sper să fim noi aceia”, a scris Marcel Pușcaș, pe Facebook.

Adrian Mititelu, înainte de Sepsi – FC U Craiova 1948: „Avem prime destul de consistente”. Ce spune despre prezenţa fanilor olteni

Adrian Mititelu a vorbit înainte de Sepsi – FC U Craiova 1948, finala pentru ultimul loc de play-off din Liga 1. Jucătorii olteni pot câştiga până la 15.000 de euro dacă vor termina între primele şase echipe din România.

Oltenii au un punct în plus în faţa lui Sepsi şi trebuie să evite înfrângerea la Sfântu Gheorghe pentru a ajunge în play-off, acolo unde se află deja Farul, CFR, FCSB, Univeritatea Craiova şi Rapid.

„Diseară sper să avem un happy-end. E un obiectiv foarte important. Avem prime destul de consistente. Între 5 şi 15.000 de euro, în funcţie de meciurile jucate şi de cum şi-a negociat fiecare. La titlu nu avem cum să ne implicăm noi.

Dacă intrăm în play-off, vom avea meciuri tari, cu stadionul, dacă nu full, aproape full. Ambele echipe merită calificarea. Diferenţa o va face şansa, forma de moment”, a spus Mititelu, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Recomandări
  • Marcel Pușcaș „a luat foc” înainte de Sepsi – FC U Craiova 1948
  • Ce l-a nemulțumit pe oficialul oltenilor

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” 7:50 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
Vezi toate știrile
Citește și