Închide meniul

Marco Dulca, „arma secretă” de la FCSB: „E cel mai important transfer! L-aș lua la orice echipă!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 6 august 2022, 16:30

Marco Dulca, „arma secretă de la FCSB: „E cel mai important transfer! L-aș lua la orice echipă!

Marco Dulca, prezentat oficial de FCSB

Facebook FCSB

Marco Dulca este „arma secretă” de la FCSB, crede Adrian Iencsi, care a avut doar cuvinte de laudă pentru mijlocaşul de 23 de ani. Gigi Becali l-a adus de la Chindia Târgovişte şi a plătit clauza de rezilere în valoare de 250.000 de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cotat la 900.000 de euro, Marco Dulca a fost om de bază pentru Chindia Târgovişte în sezonul trecut, pentru care evoluează din 2020. Acesta a ajuns la formaţia dâmboviţeană, după ce s-a transferat de la Farul.

Marco Dulca, „arma secretă” de la FCSB

„Toate transferurile au fost importante, sunt jucători forte buni. Dacă mă întrebi de cel mai important jucător, poate o să vă suprind. Am să spun Marco Dulca. Îmi place foarte mult. E un mijlocaș disponibil la efort, care dă siguranță echipei, un mijlocaș care de foarte multe ori a tras echipa după el.

Eu mi-aș fi dorit să ajungă la Rapid pentru că tatăl lui a jucat la Rapid, un jucător care a performat la Rapid, un nume cunoscut pentru Rapid.

Dar vorbesc de calitățile lui. E un jucător care îmi place foarte mult, încă e tânăr, are 23 de ani. Dacă va avea evoluții foarte bune la FCSB, va ajunge și la echipa națională. Chiar dacă FCSB avea nevoie de fundași centrali și un atacant, eu consider că Marco Dulca e cea mai importantă achiziție pentru FCSB. Oriunde aș lucra și l-aș putea lua, l-aș folosi cu mare drag”, a declarat Adrian Iencsi, potrivit sport.ro.

Reclamă

Marco Dulca, întors de Gigi Becali din drumul către Hoffenheim

Marco Dulca este transferul cu numărul 8 făcut de Gigi Becali în această vară. Fostul jucător de la Chindia a fost prezentat oficial de FCSB şi va purta numărul 20.

Marco Dulca a fost întors de Gigi Becali din drumul către Hoffenheim. Pentru a-i obţine semnătura, patronul roş-albaştrilor i-a oferit acelaşi contract pe care i-l oferea şi echipa de Bundesliga.

„A fost o zi lungă. Pașii i-a povestit nea Gigi, dar vă spun și eu că Marco a fost monitorizat de Hoffenheim, a avut ofertă de la ei, ne-am înțeles, urma să facă vizita medicală, dar s-au schimbat cumva datele contractului și nu a mai mers. Da, în Liga 2 din Portugalia urma să fie împrumutat. Știam cumva, dar nu prea mi-a convenit mie. Erau și sume și anumite bonusuri în contract, dar apoi s-au schimbat lucuruile și nu mi-a plăcut asta și am zis că nu e ok, ne-am sucit.

Reclamă 4 / 0/3

Chiar în momentul când Marco pleca, m-a sunat nea Gigi si mi-a făcut oferta. Eu i-am spus clauzele, i-am spus ce poate câștiga Marco acolo, el mi-a spus că poate să meargă copilul să joace acolo și, dacă nu se va rezolva, să vină la noi. Mi-a plăcut asta, a fost deschis, l-a dorit văzându-l în meciurile din campionat. În mare parte, da, e contractul cam ca și cel din Germania”, a declarat Cristi Dulca, la Digi Sport.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 1-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah Vezi toate știrile
Citește și