Închide meniul

Marco Dulca, prezentat oficial la noua echipă! Unde va juca mijlocașul, după ce a fost dat afară de la FCSB

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 18 ianuarie 2023, 11:19

Marco Dulca, prezentat oficial la noua echipă! Unde va juca mijlocașul, după ce a fost dat afară de la FCSB

Marco Dulca s-a despărțit de FCSB în această iarnă

Marco Dulca s-a despărțit de FCSB în această iarnă / Hepta

Marco Dulca a fost prezentat oficial la noua echipă! Mijlocașul de 23 de ani a revenit la Chindia Târgoviște, la două săptămâni după despărțirea de FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dulca a fost unul dintre jucătorii puși pe „lista neagră” de Gigi Becali. Tânărul jucător a plecat de la formația roș-albastră după mai puțin de jumătate de an.

Marco Dulca, prezentat oficial la noua echipă!

Acum, Dulca s-a întors la clubul care l-a vândut la FCSB în vara anului trecut pentru 250.000 de euro. Chindia Târgoviște l-a prezentat miercuri dimineață pe mijlocașul de 23 de ani, care a mai jucat pentru formația dâmbovițeană între 2020 și 2022, în 73 de meciuri.

„Bun (re)venit, Marco Dulca!

Clubul nostru anunță transferul lui Marco Dulca (mijlocaș, 23 ani, ex-FCSB). Marco a mai jucat în tricoul echipei noastre în perioada august 2020- august 2022.

Reclamă

Mult succes și cât mai multe realizări alături de Chindia Târgoviște!”, a anunțat Chindia, pe contul oficial de Facebook.

Ce a spus Marco Dulca după despărțirea de FCSB

Marco Dulca susține că a fost deranjat de statutul de rezervă pe care îl avea la FCSB, motiv pentru care a decis să părăsească echipa din Berceni.

Reclamă 4 / 0/3

Sunt pe acasă, mă antrenez, momentan nu am ce să fac altceva. Lucrez cu un preparator fizic pe care îl cunosc de mai mult timp și cu câțiva prieteni fotbaliști. De când am ajuns acasă, am început să mă pregătesc. Am fost plecat câteva zile în vacanță cu familia, dar după aia am reluat antrenamentele.

Am discutat cu cei de la Chindia. Le-am zis că aș fi dispus să mă întorc până în vară. A rămas că ne vom auzi săptămâna asta. Din câte am discutat, nu sunt probleme. A rămas că ne auzim să discutăm despre contract. Au fost și ei dispuși să semnez până în vară. Aș fi vrut să fiu în cantonamentul din Antalya cu echipa, dar am întâmpinat o problemă și nu am reușit să ajung.

Am plecat de la FCSB cu gândul de a juca pentru că nu îmi plăcea situația de acolo. Nu vreau să fiu un jucător care să stea pe bancă și să ia bani. Nu am mers acolo pentru bani”, spunea Marco Dulca, pentru digisport.ro, la scurt timp după despărțirea de FCSB.

Marco Dulca, ferm în privința șanselor FCSB-ului la titlu, după ce a fost dat afară de la echipă

Fotbalistul, în vârstă de 23 de ani, susține că FCSB are șanse la titlul de campioană, în actualul sezon, deoarece dispune de jucători talentați, care formează un grup unit.

„FCSB are șanse la titlu. Este un grup unit acolo, sunt jucători talentați. Cred că lupta la titlu se va duce până în ultima etapă”, a declarat Marco Dulca, pentru digisport.ro.

În prezent, FCSB se află pe primul loc din Liga 1, cu 38 de puncte obținute după 21 de meciuri jucate.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB Vezi toate știrile
Citește și