Închide meniul
NEWS ALERT

Marco Dulca semnează cu FCSB! Gigi Becali a anunţat transferul în direct: „Va semna într-o oră!”

Dragoș Vasile Publicat: 4 august 2022, 19:40

Marco Dulca semnează cu FCSB! Gigi Becali a anunţat transferul în direct: „Va semna într-o oră!

Marco Dulca semnează cu FCSB

Marco Dulca, în tricoul celor de la Chindia Târgoviște / Hepta

  • Marco Dulca semnează cu FCSB
  • Gigi Becali a anunţat transferul în direct

Marco Dulca semnează cu FCSB. Gigi Becali a anunţat transferul în direct. Mutarea vine la scurt timp după ce Eduard Radaslavescu şi Radu Boboc au fost aduşi de la Farul Constanţa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marco Dulca a fost om de bază pentru Chindia Târgovişte în sezonul trecut, pentru care evoluează din 2020. Acesta a ajuns la formaţia dâmboviţeană, după ce s-a transferat de la Farul.

Marco Dulca semnează cu FCSB

În schimbul său, Gigi Becali va plăti clauza în valoare de 250.000 de euro.

Reclamă

„Unul dintre ei îl vedeţi mâine la antrenament. Uite, de exemplu, am luat aceptul de la club şi semnează într-o oră jumătate sau două. În noaptea asta ei dorm la noi, în cantonament. E mijlocaş.

S-ar putea să fie şesar, nu optar. E Marco Dulca! Ne-am înţeles şi va semna într-o oră. Băiatul l-am văzut eu de 2-3 ori, după care l-am văzut la interviu. L-am sunat pe tatăl lui, mi-a spus că pleacă în Germania şi pleacă apoi în Portugalia. Am zis că dacă nu semnează spune-i băiatului să fie tare la negocieri, oricând poate să vină la FCSB şi îi plătesc clauza de 250.000. Îl lua Hoffenheim şi îl trimitea în Portugalia.

Reclamă

M-a sunat impresarul din Germania, că nu le convine cu ăia. A zis că vine la FCSB. Am luat legătura cu clubul, că îi plătim clauza. Băiatul e la noi la club.

Eu cu Dulca l-am sunat şi pe Mirel… şi pe antrenorul de la Chindia, pe Săndoi. L-am sunat pe Săndoi noaptea. Mi-a spus că e mare jucător. L-am sunat şi pe Rădoi, sunt naşul tău şi te sun pe tine. Mi-a spus că l-a lăsat pe listă, când a plecat, la echipa naţională”, a declarat Gigi Becali, potrivit digisport.ro.

Marco Dulca, în vizorul celor de la Hoffenheim

Marco Dulca a fost şi în vizorul celor de la Hoffenheim. Mijlocaşul de la Chindia Târgovişte a fost dorit şi de Rapid.

Reclamă 4 / 0/3

Formaţia care este interesată de serviciile lui Marco Dulca a încheiat pe locul 9 sezonul trecut de Budesliga. Planul formaţiei din Budesliga este de a-l cumpăra în această vară pe mijlocaşul român, urmând să-l împrumute la formaţia de ligă secundă din Portugalia, Academico de Viseu, anunţă playsport.ro.

Clauza lui Marco Dulca este de 250.000 de euro. Fostul internaţional de tineret a fost titular în primele trei partide ale Chindiei Târgovişte în acest debut de sezon, formaţia lui Adrian Mihalcea reuşind doar două remize.

Marco Dulca a bifat 37 de partide, în sezonul trecut, pentru Chindia Târgovişte, marcând 2 goluri şi contribuind cu pasă decisivă la alte 2. Mijlocaşul de 23 de ani a bfat prezenţe pentru naţionalele de juniori ale României, de U17, U18, U19, şi U21, la ultima debutând la doar 17 ani.

Hoffenheim a evoluat în grupele Champions League în sezonul 2018-2019, după ce s-a clasat pe locul 3 în Budesliga. De cealaltă parte, Viseu, formaţia la care ar putea fi împrumutat Dulca, evoluează în Liga a 2-a din Portugalia, după ce a intrat în faliment în 2005. În sezonul trecut, lusitanii s-au salvat la limită de la retrogradarea în eşalonul al treilea.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 28 mart., 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 28 mart., 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”