Închide meniul

Marian Aioani, mesaj incredibil după doar un meci disputat la Rapid! „E cea mai frumoasă seară după câștigarea campionatului”

Dan Roșu Publicat: 28 ianuarie 2024, 8:39

Reclamă
Marian Aioani, mesaj incredibil după doar un meci disputat la Rapid! „E cea mai frumoasă seară după câștigarea campionatului

Marian Aioani, mesaj incredibil după doar un meci disputat la Rapid

Marian Aioani, în timpul unui interviu - Antena Sport

Marian Aioani a avut un mesaj incredibil după doar un meci disputat la Rapid, derby-ul cu Dinamo, încheiat cu victoria giuleştenilor, cu 2-1. Portarul venit de la Farul a avut o intervenţie senzaţională chiar în debutul partidei de pe Arena Naţională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aioani a cântat alături de ultraşi, la sărbătoarea de pe Giuleşti. Portarul venit din Liga 1, de la Farul, în locul lui Horaţiu Moldovan a explicat şi când de importante au fost imaginile pe care jucătorii le-au văzut în vestiar, la pauza meciului cu Dinamo, de pe Arena Naţională.

Marian Aioani, mesaj incredibil după doar un meci disputat la Rapid

„Sunt bucuros că am câștigat și că reușim să sărbătorim împreună. Importante erau cele 3 puncte, mă bucur că le-am adus acasă. Am avut emoții puțin, la început.

Sunt foarte frumoși suporterii, e prima dată când interacționez cu ei. E cea mai frumoasă seară după câștigarea campionatului cu Farul. Da, pot spune asta.

Ne-au motivat imaginile văzute la pauză. Am făcut o repriză secundă mai bună. Acasă va fi foarte greu să ne învingă cineva”, a spus Aioani, după Dinamo – Rapid 1-2.

Reclamă

Daniel Niculae, discurs vehement după Dinamo – Rapid 1-2

Daniel Niculae a avut un discurs vehement după Dinamo – Rapid 1-2. Preşedintele Rapidului a admis că echipa lui Cristiano Bergodi a făcut un meci slab în derby-ul cu Dinamo.

„E foarte greu, cum a fost şi meciul contra Craiovei etapa trecută. Nu am jucat bine deloc. Nu e vorba că Rapid a fost dominată, e clar că nu am fost nici la jumătate din capacitatea noastră. E și meritul lui Dinamo, foarte clar!

Cred că am avut două penalty-uri. Dacă n-am fi câștigat, ar fi fost viciere de rezultat! Am crezut până la final, știam că avem jucători de calitate.

Reclamă 4 / 0/3

Burmaz e un fotbalist bun, de asta a ajuns la Rapid. Dar putem mai mult. Azi am făcut un meci foarte slab. Dinamo nu traversează o perioadă bună, dar de multe ori ne-au fost superiori astăzi.

Am arătat puțin obosiți, un fotbal foarte sărac în această seară. Dar valoarea și-a spus cuvântul în această seară„, a spus Daniel Niculae după Dinamo – Rapid 1-2.

După două victorii obţinute pe final, Rapid Bucureşti a ajuns pe locul 2, fiind acum la 8 puncte de liderul FCSB, care are însă un meci mai puţin disputat, cel cu Universitatea Craiova, ce se va disputa duminică, de la ora 20:00, live text pe as.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și