Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Marian Aliuță, episod savuros cu Gigi Becali, într-un avion militar. ”Stați, tată, că nu muriți, că sunteți cu mine!”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 16 iunie 2022, 9:32

Marian Aliuță, episod savuros cu Gigi Becali, într-un avion militar. ”Stați, tată, că nu muriți, că sunteți cu mine!”

Marian Aliuță, episod savuros cu Gigi Becali, într-un avion militar

Marian Aliuță, în timpul unui meci / Hepta

Marian Aliuță a povestit un episod savuros cu Gigi Becali. Echipa Stelei zbura cu un avion militar pentru meciurile din deplasare, iar finanțatorul se distra copios până la aterizare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aliuță, care avea frică de zbor, voia să ajungă cât mai repede la destinație, mai ales că nu se simțea în siguranță. În acest timp, Gigi Becali stătea întine pe bagaje, în costum, la masaj.

Marian Aliuță, episod savuros cu Gigi Becali

”Oricum mi-e frică de avion și tot cu avionul aș merge până în China și acum. Îmi fac o rugăciune, că bunul Dumnezeu ne ajută. Tot am avut teama asta și când jucam în China mergeam câte cinci ore și mâ gândeam ”abia aștept să scap de fotbal, să nu mai zbor atât”.

Mi s-a mai întâmplat și în țară, când zburam cu ATR-urile alea cu elice. Când îl vedeam cum face, muream de inimă. Jucam cu Steaua și plecam pe undeva și mergeam cu avion militar.

Gigi n-avea nicio treabă. Eu transpiram pe acolo tot, el se punea și îi făceau masaj, era în costum. Se arunca pe gențile alea și maseurul tremura de frică. Și zicea Gigi ”stați, tată, că nu muriți, că sunteți cu mine”, a spus Mariun Aliuță, în cadrul emisiunii AS.ro LIVE.

Reclamă

Marian Aliuţă a povestit cum i-a făcut cadou Rinat Ahmetov o maşină de 100.000 de dolari

Fostul mijlocaş a evoluat pentru Şahtior Doneţk în perioada 2000-2002 şi a dezvăluit şi ce prime uriaşe a primit în sezonul 2001-2002 pentru titlul câştigat în faţa rivalei Dinamo Kiev.

„Primele cinci luni acolo, am zis că mor. Jucai pe prime mari şi nu-ţi convenea să stai pe bancă. Dacă jucai titular, luai 50.000, dacă intrai pe parcurs, luai 25.000. Am jucat pe prime de 100.000. Primele normale erau de 10.000.

Jucai azi şi a doua zi venea băiatul cu duba plină de bani la antrenament. Avea un briceag mic şi desfăcea pungile cu bani şi miroseau dolarii ăia. Mi-am luat prima maşină de acolo. Am auzit pe Tymoshchuk că e o maşină de 100.000 de dolari.

Reclamă 4 / 0/3

L-am auzit pe Tymoshchuk că a apărut o maşină prin oraş. Bătusem pe Dinamo Kiev şi luasem 35.000 de dolari. Le-am spus că am găsit o maşină. `Vreau să o iau şi nu am bani. Ceilalţi din prime i-am trimis în ţară. Vreau să iau cu împrumut şi îi dau înapoi`. Ştiam că nu îi mai cere, dar nu forţam. Ştiam că mă iubeşte. Mă întreabă cât e maşina şi îi zic 100.000.

Mi-a zis să mă duc la antrenament. Când am terminat antrenamentul, toţi care vorbeau de maşină şi maşina era în parcare. Vine şeful centrului şi îmi spune `Marian, uite cheile şi actele de la maşină!` Şi când am vrut să îi dau banii, când am câştigat campionatul, aveam primă la câştigarea campionatului de 500.000.

Florea poate să confirme. Nu puteam să pierdem puncte. Spune Ahmetov că ne dă 100.000 pentru fiecare din ultimele cinci meciuri. Şi am bătut tot”, a spus Aliuţă, în exclusivitate la AS.ro LIVE.

Marian Aliuţă a jucat în perioada 2000-2002 pentru Şahtior Doneţk şi a câştigat un titlu de campion şi două Cupe ale Ucrainei, înainte să vină la Steaua.

Recomandări
  • Marian Aliuță a fost invitat la AS.ro LIVE
  • Aliuță a povestit un episod savuros cu Gigi Becali în prim-plan

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga Vezi toate știrile
Citește și