Închide meniul

Marian Iancu apreciază strategia lui Gigi Becali de a interveni peste antrenorii de la FCSB: „Există un cumul de experiență!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 23 februarie 2023, 19:46

Marian Iancu apreciază strategia lui Gigi Becali de a interveni peste antrenorii de la FCSB: Există un cumul de experiență!”

Marian Iancu apreciază strategia lui Gigi Becali de a interveni peste antrenorii de la FCSB

Gigi Becali, într-o conferință de presă / Hepta

Marian Iancu apreciază strategia lui Gigi Becali de a interveni peste antrenorii de la FCSB! Fostul patron al Politehnicii Timișoara a vorbit despre faptul că finanțatorul FCSB-ului se implică excesiv la formația bucureșteană.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În prezent, FCSB se află pe locul 3 din Liga 1, cu 48 de puncte obținute după 26 de meciuri jucate.

Marian Iancu apreciază strategia lui Gigi Becali de a interveni peste antrenorii de la FCSB

Marian Iancu susține că este de acord cu implicarea excesivă a lui Gigi Becali la FCSB. Ba mai mult, acesta a dezvăluit că, în perioada în care era patronul Politehnicii Timișoara, a avut tentația de a interveni și el peste antrenori.

„Chiar dacă este împotriva naturii, chiar dacă acest lucru scoate dintr-un loc firesc o tagmă, a unor tehnicieni, care vin din fotbal, care trăiesc din fotbal, totuși există și un cumul de experiență care la un moment dat se vede. Iar asta este motivația pe care el a găsit-o ca să își continue investiția, trebuie să recunoașteți lucrul ăsta.

Și, la un moment dat, am simțit-o și eu, nu m-am exprimat pentru că nu știu ce făceam dacă rămâneam vreo 20 de ani în fotbal, dar este tentația asta, te atrage competiția să intri în competiție și mai departe, să depășești limita ta administrativă și să te duci spre cea sportivă. Există, să spunem așa, toboganul ăsta, pe care poți să aluneci, și să te înscrii și în competiția sportivă, tu ca persoană.

Reclamă

(n.r. ce relație are cu Gigi Becali) De respect, există un respect reciproc, dar, cel puțin din partea mea, există un respect total, respect firesc, normal, nu am de ce să nu… Chiar este o persoană implicată, o persoană asumată, la vedere, cu bune, cu rele, nu te poți aștepta la lucruri surprinzătoare din partea lui, pentru că ți le spune, le simți, le vezi. Este doar în fața cortinei, nu operează deloc în spatele cortinei, deci o persoană deschisă, cu care poți să discuți, îi anticipezi discursul, îi anticipezi manifestarea și atunci nu poți decât să îl respecți”, a declarat Marian Iancu, pentru prosport.ro.

Adrian Porumboiu râde de Gigi Becali după ce l-a atacat pe Ștefan Târnovanu

Adrian Porumboiu apreciază calitățile lui Ștefan Târnovanu și consideră că nu ar trebui scos din poarta FCSB-ului. Totodată, fostul arbitru FIFA a avut un comentariu haios la adresa lui Gigi Becali.

„N-am pregătirea necesară să mă bag peste un antrenor emerit. Eu nu prea mă pricep (n.r. râde). Crezi că, dacă îi spune cineva lui Gigi ce să facă, face? El a ajuns la stadiul în care să facă echipa în toată splendoarea. E treaba lui! Târnovanu i-a scos de foarte multe ori din situații dificile. E un portar bun, a apărat foarte în multe meciuri. În multe jocuri te-a scos, acum a greșit și el…”, a declarat Adrian Porumboiu, în exclusivitate, pentru AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Portarul Ștefan Târnovanu a greșit la golul încasat de FCSB, în prelungiri, în partida cu Universitatea Craiova, terminată 1-1. Și, prin urmare, Gigi Becali a anunțat că îl va băga pe Andrei Vlad în locul său, la următoarea greșeală.

Recomandări
  • Marian Iancu apreciază strategia lui Gigi Becali de a interveni peste antrenorii de la FCSB
  • 57 de ani are Marian Iancu

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:39 FCU Craiova – Dinamo, LIVE TEXT, 17:30! Duel „de foc” pentru evitarea retrogradării! Echipele probabile 15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:17 LIVE VIDEOLeicester – West Brom se joacă ACUM! Trei meciuri din Championship se văd azi în AntenaPLAY 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:45 LIVE VIDEOBari – Pisa se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele au fost în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar Vezi toate știrile
Citește și