Închide meniul

Marian Iancu, atac „cu talpa” la Dan Şucu: „La Rapid nu vinzi mobilă”. Ce îi reproşează patronului din Giuleşti

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 20 ianuarie 2023, 12:50

Marian Iancu, atac „cu talpa la Dan Şucu: „La Rapid nu vinzi mobilă. Ce îi reproşează patronului din Giuleşti

Marian Iancu, atac "cu talpa" la Dan Şucu

Marian Iancu a răbufnit la adresa lui Dan Şucu / Colaj Hepta

Marian Iancu a lansat un atac „cu talpa” la Dan Şucu. Fostul finanţator al lui Poli Timişoara este nemulţumit de patronul Rapidului, cel care este unul dintre cei mai bogaţi români.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Iancu a anunţat că este fan al clubului din Giuleşti şi îi reproşează lui Şucu faptul că l-a vândut pe Rareş Ilie la Nice, pentru 5 milioane de euro. Nu îşi explică de ce a renunţat la unul dintre cei mai buni jucători.

Marian Iancu, atac „cu talpa” la Dan Şucu

Rapidiştii nu s-au grăbit să aducă jucători în această iarnă. Abia au plătit o datorie de 800.000 de euro, către fostul jucător Daniel pollo Barion Paulista, şi li s-a ridicat interdicţia la transferuri.

Vreau să vorbesc din punct de vedere al unui investitor, finanțator, când ai o echipă și îl vinzi pe Rareș Ilie, vii la echipă să investești, nu să vinzi cel mai important jucător la acel moment, jucător de finețe, care îți umple de mândrie tribuna. Nu poți să vinzi jucătorul ăsta, vii la echipă și la o zi îl vinzi.

Nu știu cât de dispus este domnul Șucu, eu cred că este liniar, departe de spiritul Rapidului. Sunt născut în Giulești, mă bucur pentru ce se întâmplă în jurul echipei. Eu reproșez că nu înțeleg de ce există atâta reținere, să îl vinzi pe Rareș Ilie, prima hotărâre luată ca acționar, nu mi-a creat o stare de siguranță, să ai obiectiv în anul centenarului, o defensivă fantastică și să nu ai cu cine să dai gol că ți-ai dat jucătorul de execuție.

Reclamă

Singura calificată este emoția peluzei, spiritul de atâția ani, este golgheterul echipei. Dar ce faci în deplasare? Ce faci cu echipele mici pentru că va fi o luptă acerbă pentru salvarea de la retrogradare, au adus jucători, nu știi cum va fi cu ele. Anul trecut, în play-out, tot cu Mutu, Rapidul a fost execrabil.

E o dezamăgire prietenul meu, Mutu, că nu a cerut în această perioadă doi jucători de atac, care să dea goluri. Trebuia să plece dacă a cerut transferuri și nu s-au făcut, dacă erau Dusan Uhrin, pleca„, a declarat Marian Iancu la Pro Arena.

„La Rapid nu faci mobilă, nu vinzi mobilă”

Marian Iancu a avut un mesaj extrem de dur pentru conducătorul Rapidului.

Reclamă 4 / 0/3

Din punct de vedere corporatist, unghiul din care prezintă afacerea Rapid, are dreptate, dar la Rapid nu faci mobilă, nu vinzi mobilă. Aici joci fotbal, muncești și conduci suflete, oameni, stări de spirit, e cu totul și cu totul altceva. A conduce corporatist înseamnă rezultate financiare, dar nu sportive, mai ales în anul centenarului, în care era nevoie de o emulație în plus, deși tribuna e obișnuită cu puțin”, a mai spus fostul patron al lui Poli Timişoara.

Atac virulent la adresa lui Rapidului

Florin Manea a dat-o în judecată pe Rapid, pentru că formația giuleșteană nu ar dori să-i ofere 30% din suma de transfer a lui Rareș Ilie la Nice.

Ne judecăm pentru transferul lui Rareș Ilie. Era Ovidiu Burcă, cu el l-am luat de la Juniorul București. Am văzut mai mulți juniori de la ei, am făcut referate, costau la pachet vreo 70.000 de euro. A trebuit să insist să achite această sumă. Cu chiu cu vai a dat banii Victor Angelescu și pe urmă a luat 5 milioane de euro pe el.

Angelescu consideră că nu mai trebuie să-mi dea banii, pentru că nu mai sunt la Rapid din 2020. Dar procentele astea au un efect permanent, nu cât durează contractul meu. Eu am adus un produs valoros, poate că tu mă dai special afară chiar înainte să îl vinzi.

Acum ne judecăm în civil în România, nu am fost la comisiile FRF. Nu am fost angajat la Rapid, am avut un contract de colaborare, prin firma mea din Anglia. Eu am încercat să mă înțeleg cu ei, dar nu am avut cu cine”, a declarat Florin Manea.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și