Închide meniul

Marian Iancu, atac devastator la Dan Şucu: „Se vede că nu se pricepe!”. De ce crede că Rapid ar putea rămâne fără patron

Iulian Focșăneanu Publicat: 10 iulie 2023, 8:29

Reclamă
Marian Iancu, atac devastator la Dan Şucu: „Se vede că nu se pricepe!. De ce crede că Rapid ar putea rămâne fără patron

Marian Iancu, atac devastator la Dan Şucu

Marian Iancu crede că Dan Şucu ar putea pleca de la Rapid / Colaj Hepta

Marian Iancu a lansat un nou atac devastator la adresa lui Dan Şucu. Totul după ce patronul Rapidului a decis să îl aducă pe Cristiano Bergodi în locul lui Adi Mutu şi l-a ignorat astfel pe Marius Şumudică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Omul de afaceri, care a fost patronul lui Poli Timişoara, l-a făcut praf de Şucu şi i l-a dat exemplu pe Gigi Becali. Marian Iancu nu îşi explică cum a ajuns echipa din Giuleşti să rămână fără antrenor cu o săptămână înainte de startul Ligii 1.

Marian Iancu, atac devastator la Dan Şucu

Am urmărit în ultimul timp ce se întâmplă în fotbalul românesc, îmi place, urmăresc fenomenul. Sunt rapidist declarat, mereu am fost mai aproape de ei. Ca să o iau de la început, cred că cel mai important transfer a fost Șucu în calitate de acționar majoritar.

De aici înainte s-a concentrat răspunderea. Unul care nu înțelege nimic din acest fenomen, de aia a și delegat competențe. Doar că trebuie să o faci cum face Becali către Mihai Stoica sau Argăseală.

Se vede că nu se pricepe. Nu există ca un club profesionist sau mai puțin profesionist, nu s-a întâmplat nici la Liga 2, să faci pregătirea cu un antrenor, iar el să plece. Nu ai niciun fel de scuză. Eu nu îmi aduc aminte să se fi întâmplat așa ceva.

Reclamă

O echipă de nivelul Rapidului nu are cum să pățească. Acolo sunt alte probleme, dacă voiau să îl țină pe Mutu, îi dădeau bani, bonusuri„, a declarat Marian Iancu la orangesport.ro.

„ADN-ul rapidist e incomplet fără Șumudică”

Marian Iancu a lansat şi un scenariu total surprinzător şi a dat de înţeles că Dan Şucu ar putea să se retragă de la conducerea Rapidului.

Faptul că nu ai apelat la Șumudică e una dintre greșelile majore pe care o putea face. Cred că a făcut-o în cunoștință de cauză, cred că își caută o ieșire din clinciul ăsta care îl strânge tot mai tare.

Reclamă 4 / 0/3

Nu ai cum, pe față, să te bagi într-o coliziune directă cu suflarea rapidistă. ADN-ul rapidist e incomplet fără Șumudică. Lăsai impresia că înțelegi că Rapidul e un fenomen, o stare de spirit, indiferent de rezultate, de obiective.

Șucu ori încearcă să iasă, să facă dovada lipsei de cunoștințe, să spună că a greșit și că se retrage. Sau încearcă să domine, să spună că e majoritar și că el ia deciziile. Eu n-am nimic cu el, dacă își lua un consilier obiectiv„, a mai spus fostul patron al lui Poli Timişoara.

Cristiano Bergodi urmează să fie astăzi prezentat oficial la Rapid. Va debuta în noul mandat pe banca giuleştenilor chiar împotriva fostei sale echipe, Sepsi. Meciul din prima etapă a Ligii 1 va fi vineri, de la ora 21:30, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Cristiano Bergodi este noul antrenor al Rapidului

Cristiano Bergodi a fost confirmat în postura de antrenor al Rapidului. Anunţul oficial a fost făcut de giuleşteni, după plecarea neaşteptată a lui Adrian Mutu de la echipă, cu doar şase zile înainte de startul sezonului.

Clubul FC Rapid a ajuns la un acord de principiu cu Cristiano Bergodi, cel care este așteptat mâine pentru a semna contractul de antrenor principal.

🏆 Antrenorul italian, un fost mare jucător al lui Lazio, a adus ultimul trofeu important al Rapidului, Supercupa României, în 2007. Cristiano Bergodi a câștigat trei trofee cu Sepsi în ultimele 14 luni, două Cupe ale României și o Supercupă a României”, se arată într-o postare pe Facebook a Rapidului.

Dan Şucu a venit cu primele declaraţii după numirea lui Cristiano Bergodi: „Dragi Rapidiști, Sigur, este extrem de deranjant să fii pus în situația de a schimba antrenorul cu o săptămână înainte de începerea campionatului. Din fericire, rezolvarea ideală este la îndemână.

Reclamă

Domnul Cristiano Bergodi este disponibil și mi-a transmis că este onorat să redevină antrenorul Rapidului. Ne-a plăcut tuturor celor din club stilul ofensiv jucat de echipele antrenate de dânsul. Și nu numai! I-am apreciat atitudinea echilibrată, dar și discursul elegant și competent.

Este un sentiment de încredere și seriozitate pe care îl transmite, sentiment de care o echipă are mare nevoie. Mâine, îl așteptăm pe domnul Bergodi să parafeze contractul cu Rapid și să îi dăm drumul la treabă”, a fost mesajul lui Dan Şucu.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
3
mai
21:29
România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori
3
mai
21:27
OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA
Vezi toate știrile
Citește și