Închide meniul

Marian Iancu, ironie uriașă la adresa lui Dan Șucu: „Rapid a făcut transferuri pentru obiectivul din 2043”

Cosmin Cioboată Publicat: 13 februarie 2023, 16:43

Reclamă
Marian Iancu, ironie uriașă la adresa lui Dan Șucu: „Rapid a făcut transferuri pentru obiectivul din 2043

Marian Iancu, o nouă replică acidă pentru Dan Şucu, patronul de la Rapid

Marian Iancu / Hepta

Marian Iancu a lansat o ironie uriașă la adresa lui Dan Șucu. Fostul patron de la Politehnica Timișoara l-a criticat la scenă deschisă pe co-acționarul Rapidului pentru strategia de transferuri impusă la clubul din Giulești. Iancu este de părere că Șucu ar fi trebuit să aducă mai mulți jucători la echipă pentru a putea avea aspirații reale la primele locuri din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid a transferat un singur jucător în această iarnă, la prima echipă. Giuleștenii l-au adus pe atacantul nigerian Funsho Bamgboye de la formația maghiară MOL Fehervar. În schimb, conducătorii Rapidului au fost mai productivi la nivelul centrului de copii și juniori. Giuleștenii au adus la academie 7 jucători în aceeași zi.

Marian Iancu, ironie uriașă la adresa lui Dan Șucu: „Rapid a făcut transferuri pentru obiectivul din 2043”

Deciziile conducătorilor din Giulești l-au amuzat pe Marian Iancu. Fostul finanțator al Politehnicii Timișoara a râs de Dan Șucu și a declarat că Rapid și-a setat obiective mărețe abia pentru anul 2043, ci nu pentru actualul sezon, în care clubul va sărbători 100 de ani de existență.

Marian Iancu avertizează că Adrian Mutu are la dispoziție un lot „consumat la maxim”, care nu poate face față ritmului din Liga 1.

Iancu este de părere că, la ora actuală, Rapid este condusă într-o manieră corporatistă, iar din acest motiv rezultatele dorite de giuleșteni vor întârzia să apară.

Reclamă

„Din punctul meu de vedere, lotul Rapidului e consumat la maxim, nu are nicio rezervă neexploatată meci de meci, atinge maximum meci de meci, mai ales la meciurile de acasă, sunt turați, sunt forjați la maxim. Nu pot mai mult, e totul limitat. Nu au bancă de rezervă. Mutu ce să facă?

Marian Iancu, avertisment pentru conducătorii Rapidului: „Ai o problemă!”

Am văzut că s-au apucat să facă transferuri. Au făcut transferuri pentru obiectivul din 2043, e bine. E bine și lucrul ăsta, măcar știi că în 2043 ai un obiectiv. Asta dacă nu îi vinde. Că exista treaba asta, când apar tineri de valoare sunt și vânduți imediat. Rapid e condusă corporatist din punct de vedere financiar.

În anul Centenarului, nici nu știu care e obiectivul, să joci în play-off cred că e prea puțin, să joci în cupele europene cred că e prea mult față de investițiile care s-au făcut. Ori dacă tu clamezi că la anul sau peste doi ani vrei să iei campionatul și tu nu te-ai apucat să îți construiești de acum un lot, care să joace împreună o anumită perioadă de timp, ca să poți să te duci spre obiectiv.

Reclamă 4 / 0/3

Te uiți în fața ta și vezi ceilalți competitori, care an de an investesc și an de an își completează lotul de jucători. Dacă tu nu vezi decalajul tău, câți timpi morți ai în urmă, atunci ai o problemă”, a declarat Marian Iancu, pentru fanatik.ro.

Rapid a suferit vineri prima înfrângere pe teren propriu în actualul sezon din Liga 1, în fața lui FC U Craiova 1948. Oltenii s-au impus cu 2-1 în Giulești.

Trupa lui Adrian Mutu a coborât pe locul 4 și s-a îndepărtat la 7 puncte de liderul Farul Constanța, cu 5 etape rămase din sezonul regular.

În prezent, pachetul de acțiuni al Rapidului este deținut de Dan Șucu și Victor Angelescu.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” 0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
Vezi toate știrile
Citește și