Închide meniul

Marian Iancu, o nouă replică acidă la adresa lui Dan Şucu: „Nu va fi iubit la Rapid! Nu a investit nimic!”

Viviana Moraru Publicat: 21 februarie 2023, 19:12

Reclamă
Marian Iancu, o nouă replică acidă la adresa lui Dan Şucu: „Nu va fi iubit la Rapid! Nu a investit nimic!

Marian Iancu, o nouă replică acidă pentru Dan Şucu, patronul de la Rapid

Marian Iancu / Hepta

Marian Iancu a avut o nouă replică acidă la adresa lui Dan Şucu, patronul de la Rapid. Fostul acţionar de la Poli Timişoara susţine că oficialul din Giuleşti nu va fi iubit niciodată de fanii trupei lui Adrian Mutu. Ba mai mult, îl acuză pe finanţatorul vişiniilor de faptul că nu a investit deloc în echipă, în acest sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marian Iancu şi Dan Şucu sunt într-u conflict de la distanţă. După comunicatul emis de patronul Rapidului, fostul oficial al lui Poli Timişoara a a oferit o nouă replică acidă.

Marian Iancu, o nouă replică acidă la adresa lui Dan Şucu, patronul de la Rapid

Marian Iancu a declarat că Dan Şucu a emis un comunicat, având un limbaj de „contabil”. Totodată, fostul patron de la Poli Timişoara susţine că ac
ionarul din Giuleşti a avut noroc în acest sezon, pentru că echipa a obţinut calificarea în play-off, deoarece nu a investit în transferuri.

„S-a gândit că e bine să pună mâna pe creionul de tâmplar, să îl ude un pic și să se apuce să scrie folosind un limbaj demn de Congresul al XIV-lea al Partidului: toate sunt la realizări, mai puțin cele pe care nu le-am atins, ele nu există. Obiectivele pe care le-am ratat nu există.

De vreo 50 de ani sunt rapidist și, apropo de domnul Șucu, am să îi mai transmit ceva. Orice ar face, cu minciuni, cu adevăruri, cu implicare, lipsit de implicare, trebuie să înțeleagă că el nu va fi iubit la Rapid.

Reclamă

Se manifestă ca un contabil. A venit ca acționar și se manifestă public ca un contabil. Or, el nu a investit absolut nimic! E anul centenarului, nu a investit nimic palpabil în lotul de jucători. La lotul pe care îl ai nu ai cum să participi în cupele europene.

Tu ai avut noroc să fii în primii șase pentru că celelalte sunt foarte slabe. Vrei să îți mulțumim că asiguri, din punct de vedere contabil, un echilibru. OK, dar de ce te numești acționar?De ce te-aiînscris în lista acționarilor? Nu trebuie să investești? Trebuie să faci un singur lucru, să aduci bani. Știai la ce te-ai înhămat”, a declarat Marian Iancu, pentru prosport.ro.

Dan Şucu l-a făcut praf pe Marian Iancu

Dan Şucu a avut o reacţie fără precedent şi l-a făcut praf pe Marian Iancu. Fostul patron de la Poli Timişoara a criticat dur politca de tranferuri a Rapidului, lucru ce a adus risposta dură a actualului acţionar al giuleştenilor.

Reclamă 4 / 0/3

„Este un rezultat extrem de bun pentru o echipă care este abia în al doilea an de prima ligă. Vom participa în cel mai echilibrat Play-Off care a existat vreodată și avem multe argumente pentru a face o figură bună: o echipă cu jucatori valoroși, conduși în teren de un căpitan a cărui inimă bate doar pentru Rapid, un antrenor tânăr cu idei de joc moderne, care vrea sa dovedească că poate să ajungă la fel de sus și din postura de antrenor, așa cum a făcut-o ca jucător, un public extraordinar, unic în România (poate cu publicul și galeria ar fi trebuit să încep) și, de ce nu, un climat de stabilitate și echilibru la nivel economic și organizatoric.

Cu referire la aceste atribute, stabilitate și echilibru, atât de necesare pentru echipă, am vazut atacuri tot mai dese și mai agresive.

Ultimul dintre ele din partea unui anume domn Marian Iancu, care ne explica plin de aplomb cum trebuie condus clubul, cum trebuie făcute investițiile si, de ce nu, cât de slabi sunt jucătorii noștri.

Da, este același domn Iancu care, la începutul anilor 2000, și-a cumpărat ca jucărie personală un club de fotbal, Politehnica Timișoara, din bani proveniți din escrocherii și inginerii financiare, normal, ilegale.

În decursul următorilor ani, a finanțat clubul respectiv din banii contribuabililor onești, furați de la statul român. Cu aceste sume importante, clubul a crescut ca un balon de săpun. Fără logică economică, fără fundație, fără viitor”, se arată în mesajul lui Dan Șucu în care l-a făcut praf pe Marian Iancu şi care a fost postat pe pagina de Facebook a Rapidului.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 LIVE VIDEOUngaria – România se dispută ACUM, în AntenaPLAY. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1 12:27 LIVE VIDEOCremonese – Pisa, ACUM, şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” Vezi toate știrile
Citește și