Închide meniul

Marian Iancu și-a numit favorita la titlu, din actualul sezon de Liga 1: „Nimeni nu o poate opri!”

Alex Ioniță Publicat: 27 august 2024, 15:51

Reclamă
Marian Iancu și-a numit favorita la titlu, din actualul sezon de Liga 1: „Nimeni nu o poate opri!

Marian Iancu și-a numit favorita la titlu, din actualul sezon de Liga 1

Marian Iancu / Hepta

Marian Iancu și-a numit favorita la titlu, din actualul sezon de Liga 1. Fostul patron de la Poli Timișoara a vorbit deschis despre lupta pentru marele trofeu, din acest an.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În sezonul trecut, titlul de campioană a fost câștigat de FCSB. Totuși, echipa lui Gigi Becali are parte de un început de sezon dezastruos și se află pe penultimul loc în Liga 1.

Marian Iancu și-a numit favorita la titlu, din actualul sezon de Liga 1

Astfel, Marian Iancu este de părere că trofeul din acest an va ajunge în vitrina celor de la CFR Cluj. Fostul patron este de părere că nimeni nu poate opri echipa lui Dan Petrescu.

„CFR Cluj e de departe favorita la titlu. E ca un bulgăre de zăpadă, pornit de sus, din munte, care coboară și devine indestructibil.

E aceeași echipă cu care ne-a obișnuit Dan Petrescu, tot mai grea, tot mai apăsătoare, adună puncte din nimic. N-o poate opri nimeni. La cum arată acum dinamica Ligii 1, CFR vine tare pe turnantă”, a spus Marian Iancu, la gsp.ro.

Reclamă
Reclamă

De asemenea, Iancu a spus că Tachtsidis, legitimat la echipa lui Petrescu, este cel mai bun jucător din Liga 1.

„Tachtsidis e pe locul 1, apoi urmează 200 de locuri goale. Dacă CFR va continua să-l motiveze, să-l respecte și să-l țină în ghete, e ceva de nedescris!

Fotbalistic, trebuie predat – cum stă, cum se așază să primească mingea, cât de informat e, cum finalizează, cum dă viteză jocului. E un fenomen! Nu știu cum a ajuns în România. Sigur, ca orice fotbalist cu calitate, are derapajele lui extrasportive”, a mai spus fostul patron.

Reclamă

Marian Iancu i-a făcut praf pe Dan Şucu şi Viorel Moldovan

Marian Iancu i-a făcut praf pe Dan Şucu şi pe Viorel Moldovan. Fostul patron de la Poli Timişoara a transmis un mesaj vehement despre oficialii de la Rapid.

Rapid se pregăteşte de derby-ul cu Universitatea Craiova. Giuleştenii au obţinut prima victorie din acest sezon în etapa precedentă, învingând-o pe Poli Iaşi, cu Marius Şumudică pe bancă.

Marian Iancu nu s-a putut abţine şi a luat la ţintă toată conducerea de la Rapid. Acesta l-a făcut praf pe Viorel Moldovan şi a precizat că nu are niciun cuvânt de spus în faţa lui Dan Şucu. De asemenea, despre acţionarul majoritar al giuleştenilor, Iancu a declarat că este „obsedat de bani”.

„Viorel Moldovan e nimeni. Dintr-un mare jucător, mi-a fost și jucător, știu ce valoare a avut. A fost fantastic, un jucător de mare calitate, foarte serios.

Să ajungi pe post de mobilă în livingul domnului Șucu… aceasta a fost declarația mea. În sensul în care să nu îi poți explica tu ca atacant ce înseamnă ca o echipă să se așeze în spatele unui marcator care aduce plus-valoare pe teren în jurul lui.

Mai ales când ai obiectiv să te califici în cupele europene, obligatoriu trebuie să dai gol. În momentul în care nu dai un gol mai mult decât adversarul, nu scoți nici măcar media de două puncte la finalul campionatului pentru a atinge un obiectiv înalt.

(n.r.- dacă Viorel Moldovan a fost de acord cu plecarea lui Rrahmani) Cu atât mai rău, atunci nici măcar mobilă nu e. E complet nemobilat acolo sus pe casă unde trebuie să fie mobilat. Nu pot să cred, eu cred că nu a fost de acord, dar nu a avut niciun cuvânt de spus în fața domnului Șucu, care este obsedat de bani, este obsedat de creștere zero. Să nu aibă deficit, să capete imagine financiară.

Dar el nu înțelege că dacă ai imagine financiară și nu ai imagine sportivă nu poți să atragi în piața de capital. În piața de capital trebuie să atragi prin ambele. În principal rezultatele trebuie să atragă bani, nu lipsa rezultatelor să atragă bani. Este un nonsens!

L-am auzit și pe Angelescu că se poate, l-am auzit și pe Niculae. Mă gândesc că prea multă prostie s-a adunat în jurul Rapidului. Scuzați-mă, folosesc cuvinte că să mă înțeleagă”, a declarat Marian Iancu, conform gsp.ro.

Reclamă

Este Dennis Man cel mai în formă internaţional român?

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:49

„FCSB devine al doilea Rapid!” Semnal de alarmă pentru Gigi Becali, în cazul plecării lui Darius Olaru

17:33

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 27 august

17:12

Gigi Becali, dezvăluiri fabuloase despre Gabi Tamaş: „Am pierdut campionatul! Voiau să-l dea afară!” Ce a spus şi Cristi Borcea

17:05

Cristiano Ronaldo, invitat de marcă la tragerea la sorţi a Ligii Campionilor. Moment special pregătit de UEFA

16:47

Sporting – Porto (sâmbătă, 22:30). Sezonul 2024-2025 din Liga Portugal e exclusiv în AntenaPLAY

16:37

Tatăl lui Max Verstappen a răbufnit după MP al Ţărilor de Jos! Discurs dur la adresa Red Bull: „N-ar trebui să o spun”

1 VIDEOBraga – Moreirense 3-1 a fost în AntenaPLAY! Sporting, FC Porto și Benfica, spectacol în etapa a 3-a din Liga Portugal 2 „Îţi dai seama ce hal de fotbalist?!” Gigi Becali a umilit un fotbalist în direct la TV: „Uitaţi-o pe asta, că e de râs!” 3 Gigi Becali, decizie radicală după 0-2 cu Hermannstadt! Patronul nu mai ține cont de nimic: „Mă duc la echipă! Să țip, să urlu” 4 Gigi Becali l-a distrus pe Chiricheş după dezastrul cu Hermannstadt: „Cu el mi-e frică! Te doare capul” 5 Elias Charalambous, după Hermannstadt – FCSB 2-0: „E o greşeală care ne costă! Trebuie să găsim soluţii” 6 EXCLUSIVGigi Becali s-a răzgândit după ce a făcut iureş la TV şi a anunţat o decizie radicală la FCSB!
Citește și