Închide meniul
EXCLUSIV

Mario Bratu, noua senzaţie a fotbalului românesc. Îl are ca idol pe Messi și a readus Petrolul în Liga 1!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 10 mai 2022, 13:09

Mario Bratu, noua senzaţie a fotbalului românesc. Îl are ca idol pe Messi și a readus Petrolul în Liga 1!

Mario Bratu a ajutat-o pe Petrolul să promoveze în Liga 1

Mario Bratu, noua senzaţie a fotbalului românesc / AS.ro

Mario Bratu, noua senzație a fotbalului românesc joacă la Petrolul. Tânărul de doar 19 ani a reușit să-i readucă pe „lupii galbeni” în Liga 1. Mario visează să joace alături de Constantin Budescu, în prima divizie. Noua „perlă” a fotbalului românesc a marcat două goluri de senzație, chiar în meciul cu Chiajna, câștigat de Petrolul cu 2-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mario Bratu a readus Petrolul în Liga 1, unde e gata să facă senzație. Tânărul jucător a dezvăluit, pentru AntenaSport, că idolul său este Leo Messi.

Mario Bratu, noua senzaţie a fotbalului românesc

Sunt foarte fericit că am reuşit să câştigăm în această seară şi să ducem Petrolul acolo unde îi este locul, în Liga 1. Mi-au spus toţi să dau la poartă şi am reuşit să înscriu două goluri frumoase. Sincer nu era important cine marchează, ci era important să batem.

Sper ca de acum încolo cariera mea să o ţină tot în sus şi să am parte numai de bucurii pe acest stadion. Abia aştept să joc pe marile stadioane ale României în Liga 1, cu echipele cele mai puternice, şi sper să o fac cât mai bine.

(Reporter: Îl aştepţi şi pe Budescu să îţi dea pase?) Da, Budescu este binevenit întotdeauna la Petrolul. Este un copil de aici. Nu se ştie, depinde de conducere. Noi îl aşteptăm. Eu nu pot să spun că am un idol, îmi place foarte mult Leo Messi deoarece este stângaci la fel ca mine şi mi-a plăcut cel mai mult„, a declarat Mario Bratu, noua senzaţie a fotbalului românesc, în exclusivitate pentru AS.ro.

Reclamă

Petrolul a revenit în Liga 1

Petrolul a promovat în Liga 1. Echipa antrenată de Nicolae Constantin a câștigat cu 2-0 împotriva Concordiei Chiajna, în etapa a 9-a din play-off-ul Ligii 2, și și-a asigurat matematic prezența în primul eșalon.

„Lupii galbeni” revin în Liga 1 după șase ani. Ploieștenii retrogradau la finalul stagiunii 2015-2016, când terminau campionatul pe ultimul loc. La finalul partidei de pe stadionul Ilie Oană, fanii ploieștenilor au invadat terenul de bucurie. Mario Bratu, noua senzaţie a fotbalului românesc, a cântat alături de galerie, alături de colegii săi.

Tânărul de 19 ani a marcat prima dată în minutul 35, cu un șut de la distanță, deviat ușor, care s-a oprit direct în plasa porții ilfovenii. Mario Bratu a făcut „dubla” în minutul 48, cu o execuție superbă din lovitură liberă. Grație celor două reușite cu Concordia Chiajna, atacantul de 19 ani a ajuns la cota șapte în actualul sezon al Ligii 2.

Reclamă 4 / 0/3

Petrolul rămâne lider în play-off-ul din Liga 2 și nu mai poate pierde primele două pozții, care asigură promovarea directă. Pentru al doilea loc care merge direct în Liga 1 se luptă Hermannstadt și „U” Cluj, care au meci direct, marți.

Nicolae Constantin: „E ceva de neuitat! Am format o familie!”

Nicolae Constantin a oferit prima reacție după ce Petrolul a promovat în Liga 1. Antrenorul „lupilor galbeni” e în culmea fericirii. Tehnicianul de 48 de ani a dezvăluit secretul care le-au asigurat ploieștenilor prezența în primul eșalon.

Mi-e greu să-mi găsesc cuvintele. E ceva de neuitat. Există bucuria asta mare, pentru că e lumea fericită, asta e cel mai important. Sincer vorbind, la început nici eu nu-mi puneam mari speranțe. Multă lume a fost reticentă, nici nu mai contează. Am avut probleme noastre, e normal să fie așa.

Sportiv ne-am făcut treaba. Așteptăm și de la birouri să primim susținere. Nu e importantă pentru mine promovarea, cât e pentru Petrolul Ploiești. Am format o familie în vestiar. Asta ne-a făcut puternici.

Execuțiile lui Mario Bratu sunt extraordinare, le așteptăm de un an de zile. E prima oară când am promovat. Am terminat-o cu o etapă mai repede, am terminat-o unde trebuie, la noi acasă. Nu ne rămâne decât să ne bucurăm”, a spus Nicolae Constantin, la finalul partidei, conform digisport.ro.

Recomandări
  • Mario Bratu, noua senzaţie a fotbalului românesc. Petrolul a revenit în Liga 1
  • Bosnia – România (7 iunie, 21.45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21.45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și