Închide meniul

Mario Camora, mesaj războinic pentru rivale: „Cine e pe primul loc e favorită! Suntem puternici” Anunţ clar despre derby-ul cu FCSB

Valentin Pîrcălabu Publicat: 30 ianuarie 2023, 22:09

Mario Camora, mesaj războinic pentru rivale: „Cine e pe primul loc e favorită! Suntem puternici Anunţ clar despre derby-ul cu FCSB

Mario Camora, record uriaş pentru fotbalul românesc

Mario Camora, în tricoul lui CFR Cluj / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

  • Mario Camora, mesaj războinic pentru rivale
  • FC Voluntari – CFR Cluj 0-1

Mario Camora, mesaj războinic pentru rivale după victoria la limită de la Voluntari. CFR Cluj a revenit pe primul loc în Liga 1, după ce a învins la limită pe FC Voluntari, scor 1-0. Campioana României s-a impus prin autogolul marcat de Paz.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj a revenit pe primul loc, cu 50 de puncte, cu două mai mult decât Farul lui Hagi. Pentru CFR Cluj urmează marele derby cu FCSB.

Mario Camora, mesaj războinic pentru rivale

Am fost bucuros că am făcut un meci foarte bun la Farul. Echipa a făcut un meci bun acolo. Am reuşit victoria şi aici, pe un teren foarte bun. Victorie pragmatică, din faze fixe, ca de obicei. Am arătat că suntem bine, puternici, bine pregătiţi fizic.

Reclamă

S-a văzut în ambele meciuri. Vrem să câştigăm duminică cu FCSB. Nu mai sunt meciuri uşoare. Pentru noi contează ce facem şi trebuie să ne vedem de drumul nostru. Cine e pe primul loc, e favorită. Noi suntem tot timpul favoriţi când am luat 5 titluri. Să trecem de FCSB, după aceea de Craiova şi vedem şi ce facem cu Lazio„, a spus Mario Camora la digisport.ro.

Campioana României a câştigat la limită şi a reuşit să revină pe primul loc în clasament. Succes important pentru trupa lui Dan Petrescu. Ardelenii au dat lovitura după un corner executat excelent de veteranul Ciprian Deac. Debutant la ilfoveni, Paz şi-a trimis mingea în propria poartă. A fost a 4-a victorie la rând a lui CFR Cluj, la Voluntari, cu scorul de 1-0.

Reclamă

În urma acestui rezultat, clujenii au revenit pe primul loc în clasament, cu 50 de puncte, Farul fiind pe 2, cu 48 de puncte. Locul trei este ocupat de Rapid, cu 42 de puncte, iar pe 4 şi 5 se află FCSB şi Universitatea Craiova, cu câte 41 de puncte.

Cristian Paz, debut de coșmar pentru FC Voluntari! Fundașul și-a dat autogol în meciul cu CFR Cluj

Cristian Paz, debut de coșmar la FC Voluntari! Fundașul și-a dat autogol în meciul cu CFR Cluj. La primul meci în tricoul gazdelor, argentinianul i-a ajutat pe campionii en-titre să câştige cele 3 puncte.

După o primă repriză ternă, fără faze de poartă, meciul se îndrepta către un rezultat de egalitate fără goluri. Totuși, în minutul 69, Ciprian Deac a executat foarte bine o lovitură de colț, iar argentinianul Cristian Paz, la debutul pentru FC Voluntari, a trimis mingea în proprie poartă.

Reclamă 4 / 0/3

A fost o confuzie totală în careul gazdelor, nici măcar portarul Popa nu a reușit să intervină. Pentru CFR Cluj, acesta a fost al 18-lea gol din faze fixe în acest sezon

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis
Liga 1 • 26 mart., 19:14
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis! Este dorit în Premier League: „Una dintre stelele din România!”
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit
Liga 1 • 25 mart., 9:18
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit: „Minciuni ordinare!”
Neluţu Varga, mesaj tranşant pentru Adrian Mutu! Ce obiectiv i-a setat la CFR Cluj
Liga 1 • 23 mart., 20:29
„M-am aşteptat la altceva!” Neluţu Varga, mesaj tranşant pentru Adrian Mutu! Ce obiectiv i-a setat la CFR Cluj
Neluţu Varga le-a pus gând rău rivalelor din Liga 1 şi anunţă investiţii colosale la CFR Cluj
Liga 1 • 23 mart., 16:32
Neluţu Varga le-a pus gând rău rivalelor din Liga 1 şi anunţă investiţii colosale la CFR Cluj: „Să ridicăm nivelul!”